Cosmetische behandelingen

Een overzicht van alle cosmetische behandelingen waarvoor je terecht kunt bij Signé Clinics in Rotterdam.

Bunny lines

Bunny lines, zijn diagonale lijntjes en rimpels aan de zijkant van de neus. Bij Signé Clinics in Rotterdam helpen we je graag deze lijntjes te verzachten.

Disbalans in het gezicht

Van nature een forse kaaklijn? Heb je last van een disbalans in je gezicht? Signé Clinics helpt bij het realiseren van een natuurlijke, elegante look.

Fronsrimpel

Een fronsrimpel kan zorgen voor een onterecht vermoeide of sombere uitstraling. Bij Signé Clinics helpen we je graag aan een natuurlijke uitstraling.

Gummy smile

Ervaar je schaamte tijdens het lachen, vanwege zichtbaar tandvlees? Een Gummy smile is goed te behandelen door de arts van Signé Clinics.

Halsrimpels

Een verslapping van de halshuid kan voor een uitstraling zorgen die niet bij je past. Signé Clinics helpt je bij het herstellen van een jeugdige uitstraling.

Hangende wenkbauwen

Ervaar je ongemakken door zware, hangende wenkbrauwen of oogleden en zorgt dit voor een vermoeid gevoel en minder zicht? We helpen je graag.

Hyperhidrosis

Wanneer je last hebt van overmatig zweten dan spreken we van hyperhidrose. Dit is goed te behandelen. Signé Clinics helpt je zorgeloos de dag door.

Kraaienpootjes

Kraaienpootjes zijn vaak de eerste rimpels die in het gezicht ontstaan. Een behandeling met injectables kan uitkomst bieden.

Marionetlijnen

Marionetlijnen zijn de lijnen tussen de mondhoek en de kaaklijn. Een behandeling met een hyaluronzuur filler vult de rimpels op en verzacht de lijnen.

Migraine

Als spierspanning de oorzaak is van migraine of spanningshoofdpijn dan kan een behandeling met een spierontspanner uitkomst bieden.

Neuscorrectie

Overweeg je een neuscorrectie? Door de neusbrug met een filler op te vullen, zal de neus optisch verkleinen. De punt van de neus kan gelift worden.

Oude handen

Huidveroudering op de handen kan op een gemakkelijke en vrijwel pijnloze manier gecorrigeerd worden door de cosmetisch arts van Signé Clinics.

Putjes in de kin

Een behandeling van putjes in de kin verlaagt de spanning van de kinspier, waardoor deze ontspant en de oneffenheden verminderen.

Rokerslijntjes

Behandeling van rokerslijntjes geven je een frisse uitstraling die bij je past. Bij Signé Clinics bieden we verschillende behandelingen tegen deze lijntjes.

Smalle lippen

Wanneer je van nature smalle lippen hebt, of te maken hebt met volumeverlies of asymmetrie, kun je kiezen om de vorm te verbeteren met een filler.

Tandenknarsen

Tandenknarsen, bruxisme of klik kaak is een vervelende gewoonte die je vaak niet zelf in de hand hebt. Signé Clinics helpt je de controle terugkrijgen.

Volumeverlies gezicht

Volumeverlies in het gezicht kan op een natuurlijke manier gecorrigeerd worden door een behandeling met een hyaluronzuur filler (liquid facelift).

Voorhoofdsrimpels

We spreken van een voorhoofdsrimpel bij zowel kleine oppervlakkige rimpels als diepe lijnen. De huidtherapeut of cosmetisch arts biedt uitkomst.

Zwakke kaaklijn

Een correctie van een zwakke kaaklijn wordt uitgevoerd met een zogenaamde ‘liquid facelift’. Volume toevoegen met een hyaluronzuur filler.

Professioneel, servicegericht

Absoluut professioneel en servicegericht, met een fijne after care. Altijd bereikbaar en helpend en informerend. Ontnemen al je zorgen en het resultaat is natuurlijk en mooi.

Mara, Rotterdam

Persoonlijke aandacht en top resultaat!

Mijn allereerste injectable behandeling gehad bij cosmetisch arts Nastja Hendriks. Ik was een beetje zenuwachtig voor de afspraak, maar Nastja nam de tijd om alles rustig uit te leggen. Van de behandeling zelf voel je vrij weinig. Ik heb mijn frons-, voorhoofdrimpels en kraaienpootjes laten behandelen. Super blij met het eindresultaat en ik ontvang veel complimentjes! Zit gelijk lekkerder in mijn vel, had het veel eerder moeten doen!

Femke, Rotterdam

Vakkundige hulp door een professional met kennis van zaken

Alles wordt duidelijk uitgelegd voordat ze beginnen met de behandeling. Bij alles staat de klant centraal en ze leveren maatwerk.

Jadena, Rotterdam

Ontzettend professioneel en vriendelijk

Ik ben enorm goed geholpen, goed voorgelicht en prettig bejegend door drs. Hendriks. Ze geeft me alle vertrouwen en ik ervaar haar als zeer deskundig!

Marieke, ’s Hertogenbosch

Prettige ervaring, goed resultaat

Ik ben voor mijn fronsrimpel bij Signé geweest en erg tevreden over het resultaat. Vnl de duidelijke adviezen voor de eerste dagen/week ná de behandeling werden goed over gedragen, heb me er ook echt aan gehouden. Goed resultaat zichtbaar door de voor- en na foto’s. Stappenplan gemaakt. Ook belangrijk, er werd niet aangedrongen op meerdere behandelingen/op meerdere plaatsen. Maar als je advies vraagt wordt het wel goed gegeven. De sfeer in de Clinic is ook erg ruim en fris.

Petra, Mijnsheerenland

Zeer kundig geholpen met een prachtig resultaat!

Heb prachtig resultaat na botoxbehandeling en nu bezig met traject voor huidverbetering. Fijn om de beelden van Observ te zien en een passend advies te krijgen voor mijn huid. Ik ben zo benieuwd hoe mijn huid zal verbeteren!

Kristel, Spijkenisse

Top service

Eerste keer fillers en eerste keer bij Signé, erg goed bevallen! Goede ervaring met de arts, vriendelijk en levert kwalitatief goed werk.

Chantal, Capelle aan den Ijssel

Heel fijn!

Ik kreeg goed advies. Ik kwam voor diepliggende ogen. In de behandeling werd ook het geheel meegenomen in mijn geval de symmetrie in het gezicht. Uiteindelijk met een goed en natuurlijk resultaat naar huis gegaan.

S, Rotterdam

Geweldige ervaring!

Ik heb behandeling bij Drs. Hendriks gehad. Ze luistert naar m’n wensen en geeft haar advies wat aansluit op de behandeling. Ik ben heel goed geholpen en zie ook het resultaat wat ik had verwacht.

Cindy, Amsterdam

Heel prettige ervaring

Voor mijn eerste keer injectables veel uitleg gekregen – er werd alle tijd voor me genomen en ook nog na 2 weken een controle. Daarnaast advies gekregen over andere huidbehandelingen.

TK, Rotterdam

ENHANCING BEAUTY
DON'T CHANGE IT

Signé Clinics is de nieuwe cosmetische formule voor de elegante en zelfbewuste man en vrouw die voor een hoge mate van kwaliteit, professionaliteit, diversiteit en service kiezen.

Bij Signé Clinics regeert jouw signatuur. De eigen schoonheid gevat in vormen en lijnen. Onze specialisten bekrachtigen elementen, (ver)leggen het accent, verfrissen, vereffenen en verjongen. Subtiel, natuurlijk en elegant.

Het aanbod van Signé Clinics rijkt verder. Het team van specialisten wordt gevormd door huidtherapeuten, cosmetische artsen en cosmetisch dermatologen. Zij leveren zorg van het hoogste niveau en hanteren een ethisch kompas van waaruit verantwoorde, transparante zorg geleverd wordt.

Wil je graag geholpen worden?

Onze specialisten helpen je graag verder. Vraag een vrijblijvend consult aan.