Disbalans in het gezicht

Van nature een forse kaaklijn? Heb je last van een disbalans in je gezicht? Asymmetrie of een verhouding die niet helemaal klopt? Signé Clinics helpt bij het realiseren van een natuurlijke, elegante look.

Wil je graag geholpen worden in onze cosmetische kliniek in Rotterdam of Tilburg?

Onze specialisten helpen je graag verder. Vraag een vrijblijvend consult aan.

Disbalans in het gezicht

Wanneer een brede kaak of asymmetrische wangen ongewenst de blikvanger in het gezicht zijn, of wanneer je simpelweg op zoek bent naar een betere balans in de vorm van je gezicht, kan je ervoor kiezen dit te verbeteren door middel van een behandeling met botuline toxine A of fillers.

Signé Clinics is aangesloten bij het NVCG en draagt het ZKN keurmerk. Dat geeft jou de garantie dat onze zorg van het hoogste niveau is.

Cosmetische behandeling

Facial Slimming is een populaire Botulinetoxine A behandeling waarbij de vorm van het gezicht wordt geshaped door strategisch te injecteren. Zo wordt een meer ovaal gezicht of een duidelijkere V-vorm gerealiseerd. Bij asymmetrie in het gezicht worden correcties gedaan door fillers op basis van lichaamseigen hyaluronzuur te injecteren. Een filler geeft extra volume waar dat gewenst is zodat een symmetrisch gezicht ontstaat.

De behandeling met Botulinetoxine A of fillers is vrijwel pijnloos en zeer veilig. Deze behandeling behoudt zijn effect doorgaans vier tot zes maanden. Daarna kan de behandeling veilig herhaald worden.

Behandelingen:

De specialist

Een team van cosmetisch specialisten en artsen beoordeelt wat de beste behandeling is voor een ongewenste disbalans in het gezicht. Samen met jou stellen zij een deskundig behandelplan op met als hoofddoel: het leveren van een optimaal en natuurlijk elegant resultaat dat naadloos overloopt in jouw signatuur.

De artsen van Signé Clinics in Rotterdam en Tilburg werken vanuit de overtuiging en filosofie dat de eigen schoonheid de signatuur vormt. Dit signatuur regeert en dient ten alle tijden intact te blijven en te worden bekrachtigd. Onze specialisten bekrachtigen elementen, (ver)leggen het accent, verfrissen, vereffenen en verjongen.

Subtiel, natuurlijk en elegant.

vimeo-video-thumbnail

Wil je graag geholpen worden?

Onze specialisten helpen je graag verder. Vraag een vrijblijvend consult aan.