Fronsrimpels

Fronsrimpels kunnen zorgen voor een onterecht vermoeide of sombere uitstraling. Er anders uitzien dan je voelt, kan voor persoonlijke ongemakken zorgen.

Bij Signé Clinics helpen we je graag bij het herwinnen van een natuurlijke uitstraling die reflecteert wie je bent.

Wil je graag geholpen worden in onze cosmetische kliniek in Rotterdam of Tilburg?

Onze specialisten helpen je graag verder. Vraag een vrijblijvend consult aan.

Wat is een fronsrimpel

Een fronsrimpel ontstaat door het aanspannen van de spieren tussen de wenkbrauwen. Deze rimpel of frons kan zorgen voor een uitstraling waarin je jezelf niet herkent.

Cosmetische behandeling

De fronsrimpel laat zich goed behandelen met injectables. Botulinetoxine A zorgt ervoor dat de spieren ontspannen, waardoor de frons tijdelijk verdwijnt en de gezichtsuitdrukking zachter wordt. Bij een diepere rimpel kan eventueel gekozen worden voor een extra behandeling met een A-merk hyaluronzuur filler. Deze vult de rimpel als het ware op.

Na de gezichtsanalyse zal de cosmetisch arts adviseren over de methode. De behandeling is vrijwel pijnloos en zeer veilig. Deze behandeling behoudt zijn effect doorgaans drie tot vijf maanden. Daarna kan de behandeling veilig herhaald worden.

Fronsrimpels verminderen

Voor behandeling van fronsrimpels in Rotterdam en Tilburg kun je terecht bij de cosmetisch arts van Signé Clinics. Tijdens het consult zal de arts je adviseren over de mogelijkheden op het gebied van injectables. Na de behandeling mag je een duidelijke vermindering van de fronsrimpels verwachten.

Signé Clinics is aangesloten bij het NVCG en draagt het ZKN keurmerk. Dat geeft jou de garantie dat onze zorg van het hoogste niveau is.

De huidtherapeut

Wanneer het gaat om minder diepe rimpels en lijntjes kan de huidtherapeut de huid behandelen met de dermapen, een chemische peeling of een laser. Deze zorgen ervoor dat de huid zichzelf vernieuwt en dat de huidstructuur fijner wordt. De huidtherapeut zal een huidanalyse uitvoeren en een behandelplan op maat opstellen.

Behandelingen:

De specialist

Een team van cosmetisch specialisten en artsen beoordeelt wat de beste behandeling is voor jouw vraag om fronsrimpels te verminderen. Samen stellen zij een deskundig behandelplan op met als hoofddoel: het leveren van een optimaal en natuurlijk elegant resultaat dat naadloos overloopt in jouw signatuur.

De artsen van Signé Clinics in Rotterdam en Tilburg werken vanuit de overtuiging en filosofie dat de eigen schoonheid de signatuur vormt. Dit signatuur regeert en dient ten alle tijden intact te blijven en te worden bekrachtigd. Onze specialisten bekrachtigen elementen, (ver)leggen het accent, verfrissen, vereffenen en verjongen.

Subtiel, natuurlijk en elegant.

Wil je graag geholpen worden?

Onze specialisten helpen je graag verder. Vraag een vrijblijvend consult aan.