Halsrimpels

Een verslapping van de halshuid kan voor een uitstraling zorgen die niet bij je past. Signé Clinics helpt je bij het aanpakken van halsrimpels en het herstellen van een natuurlijke, jeugdige uitstraling.

Hoe ontstaan halsrimpels?

Bij het ouder worden levert de huid in op volume door een afname van elastine.
De huid in de hals wordt minder elastisch en voelt minder stevig aan. De spieren in de hals proberen deze verslapping te corrigeren, door extra aan te spannen. Met als gevolg: verticale en horizontale lijnen, rimpels en plooien.

Cosmetische behandeling

Een behandeling met Botulinetoxine A verlaagt de spanning van de halsspieren waardoor de verticale lijnen en rimpels verzachten. Horizontale lijnen kunnen behandeld worden met een Skinbooster of een zachte filler op basis van hyaluronzuur.

Ook kan een Nefertiti lift worden uitgevoerd. Bij deze behandeling wordt naast de hals ook de kaaklijn met Botulinetoxine A behandeld. Deze behandeling is genoemd naar de beeldschone Egyptische koningin Nefertiti.

De behandeling van halsrimpels met Botulinetoxine A of fillers is vrijwel pijnloos en zeer veilig. Deze behandeling behoudt zijn effect doorgaans vier tot zes maanden. Daarna kan de behandeling veilig herhaald worden.

Signé Clinics is aangesloten bij het NVCG en draagt het ZKN keurmerk. Dat geeft jou de garantie dat onze zorg van het hoogste niveau is.

De specialist

Een team van cosmetisch specialisten en artsen beoordeelt wat de beste behandeling is voor jouw halsrimpels. Samen stellen zij een deskundig behandelplan op met als hoofddoel: het leveren van een optimaal en natuurlijk elegant resultaat dat naadloos overloopt in jouw signatuur.

De artsen van Signé Clinics in Rotterdam en Tilburg werken vanuit de overtuiging en filosofie dat de eigen schoonheid de signatuur vormt. Dit signatuur regeert en dient ten alle tijden intact te blijven en te worden bekrachtigd. Onze specialisten bekrachtigen elementen, (ver)leggen het accent, verfrissen, vereffenen en verjongen.

Subtiel, natuurlijk en elegant.

vimeo-video-thumbnail

Wil je graag geholpen worden?

Onze specialisten helpen je graag verder. Vraag een vrijblijvend consult aan.