Hangende wenkbrauwen

Ervaar je ongemakken door zware, hangende wenkbrauwen of oogleden en zorgt dit voor een vermoeid gevoel en minder zicht?

Bij Signé Clinics helpen we je graag bij het herwinnen van een uitgerust gevoel en een frisse, ontspannen blik.

Hoe ontstaan hangende wenkbrauwen?

Huidveroudering ligt vaak ten grondslag aan hangende wenkbrauwen maar in sommige gevallen betreft het een erfelijke kwestie. In beide gevallen biedt een wenkbrauwlift met injectables, uitkomst.

Signé Clinics is aangesloten bij het NVCG en draagt het ZKN keurmerk. Dat geeft jou de garantie dat onze zorg van het hoogste niveau is.

Wenkbrauwlift met injectables

Er zijn verschillende manieren om met behulp van injectables de hangende wenkbrauwen te liften. Wanneer de wenkbrauwen omlaag getrokken worden door een actieve spier, dan biedt een injectable behandeling met Botulinetoxine A uitkomst. Door het ontspannen van de spier, kunnen de spieren die van nature de wenkbrauw liften, hun werk weer doen. Daardoor kan de wenkbrauw twee tot drie millimeter gelift worden.

Naarmate je ouder wordt levert de huid op het voorhoofd in op volume en elasticiteit. Ook worden onderliggende spierlagen dunner en zal het onderhuids vet afnemen. Dit zijn volkomen normale tekenen van huidveroudering die goed te behandelen zijn met een hyaluronzuur filler.

Na de gezichtsanalyse zal de cosmetisch arts adviseren over de methode. De behandeling is vrijwel pijnloos en zeer veilig. Deze behandeling behoudt zijn effect doorgaans drie tot vier maanden. Daarna kan de behandeling veilig herhaald worden.

Behandelingen:

De specialist

Een team van cosmetisch specialisten en artsen beoordeelt wat de beste behandeling is voor jouw hangende wenkbrauwen. Samen stellen zij een deskundig behandelplan op met als hoofddoel: het leveren van een optimaal en natuurlijk elegant resultaat dat naadloos overloopt in jouw signatuur.

De artsen van Signé Clinics in Rotterdam en Tilburg werken vanuit de overtuiging en filosofie dat de eigen schoonheid de signatuur vormt. Dit signatuur regeert en dient ten alle tijden intact te blijven en te worden bekrachtigd. Onze specialisten bekrachtigen elementen, (ver)leggen het accent, verfrissen, vereffenen en verjongen.

Subtiel, natuurlijk en elegant.

vimeo-video-thumbnail

Wil je graag geholpen worden?

Onze specialisten helpen je graag verder. Vraag een vrijblijvend consult aan.