Hyperhidrosis

Word je belemmerd door overmatig zweten? Signé Clinics helpt je zorgeloos de dag door. Hyperhidrosis is niet te genezen maar wel goed te behandelen met botox.

Hyperhidrose

Wanneer je last hebt van overmatig zweten dan spreken we van hyperhidrose. De meest bekende probleemzones zijn de oksels, voeten, handen en het voorhoofd.
Overmatig zweten kan voor veel ongemakken zorgen zoals natte plekken in kleding en nare geurtjes. Bij Signé Clinics snappen we hoe vervelend dit kan zijn. Gelukkig is er een snelle en pijnloze (tijdelijke) oplossing.

Met een Botulinetoxine A behandeling worden de zenuwuiteinden van de zweetklieren verlamd. Hierdoor wordt tijdelijk minder tot geen zweet geproduceerd en stopt zo de hyperhidrosis.

Tijdens de behandeling maakt de arts gebruik van een verdovende crème. Daardoor is de pijn tijdens de behandeling zeker dragelijk. Deze behandeling behoudt zijn effect doorgaans vier tot zes maanden. Daarna kan de behandeling veilig herhaald worden.

 

De specialist

Een team van cosmetisch specialisten en artsen beoordeelt wat de beste behandeling is voor jouw hyperhidrosis. Samen stellen zij een deskundig behandelplan op met als hoofddoel: het leveren van een optimaal en veilig resultaat en vermindering van het overmatig transpireren.

De artsen van Signé Clinics in Rotterdam en Tilburg werken vanuit de overtuiging en filosofie dat de eigen schoonheid de signatuur vormt. Dit signatuur regeert en dient ten alle tijden intact te blijven en te worden bekrachtigd. Onze specialisten bekrachtigen elementen, (ver)leggen het accent, verfrissen, vereffenen en verjongen.

Subtiel, natuurlijk en elegant.

vimeo-video-thumbnail

Wil je graag geholpen worden?

Onze specialisten helpen je graag verder. Vraag een vrijblijvend consult aan.