Kraaienpootjes

We ontkomen er niet aan; fijne lijntjes rondom onze ogen die verraden dat we ouder worden. Ze geven het gezicht een eigen karakter maar kunnen ook voor een onterecht vermoeide of oudere uitstraling zorgen. Wanneer je hinder ondervindt van kraaienpootjes, is het goed denkbaar dat je deze wilt laten behandelen.

Bij Signé Clinics helpen we je graag aan een frisse uitstraling die bij je past.

Hoe ontstaan kraaienpootjes?

Kraaienpootjes zijn vaak de eerste rimpels die in het gezicht ontstaan. Kraaienpootjes worden ook wel lachrimpels genoemd omdat de rimpels een gevolg zijn van het samenknijpen van de ogen. Hierdoor ontstaan plooien in de huid die wanneer we ouder worden, minder goed vervagen. Dat heeft te maken met de afname van elastine in de huid.

Cosmetische behandeling

Een behandeling met injectables kan uitkomst bieden. Botulinetoxine A ontspant de spieren rondom de ogen en voorkomt dat ze samentrekken. Deze behandeling kan aangevuld worden met een hyaluronzuur filler, die als het ware de ontstane rimpels opvult en verzacht.

Na de gezichtsanalyse zal de cosmetisch arts adviseren over de juiste methode. De behandeling is vrijwel pijnloos en zeer veilig. Deze behandeling behoudt zijn effect doorgaans drie tot vijf maanden. Daarna kan de behandeling veilig herhaald worden.

Signé Clinics is aangesloten bij het NVCG en draagt het ZKN keurmerk. Dat geeft jou de garantie dat onze zorg van het hoogste niveau is.

De huidtherapeut

Wanneer het gaat om minder diepe rimpels, kan een behandeling met een laser, dermapen, plasma of chemische peeling zeer effectief zijn. Deze behandelingen realiseren huidvernieuwing, een betere huidstructuur en geven de huid een flinke boost.
De huidtherapeut zal een huidanalyse uitvoeren en een behandelplan op maat opstellen.

Behandelingen:

De specialist

Een team van cosmetisch specialisten en artsen beoordeeld wat de beste behandeling is voor jouw vraag. Samen stellen zij een deskundig behandelplan op met als hoofddoel: het leveren van een optimaal en natuurlijk elegant resultaat dat naadloos overloopt in jouw signatuur.

De artsen van Signé Clinics werken vanuit de overtuiging en filosofie dat de eigen schoonheid de signatuur vormt. Dit signatuur regeert en dient ten alle tijden intact te blijven en te worden bekrachtigd. Onze specialisten bekrachtigen elementen, (ver)leggen het accent, verfrissen, vereffenen en verjongen.

Subtiel, natuurlijk en elegant.

Wil je graag geholpen worden?

Onze specialisten helpen je graag verder. Vraag een vrijblijvend consult aan.