Kraaienpootjes

We ontkomen er niet aan; kraaienpootjes zijn fijne lijntjes rondom onze ogen die verraden dat we ouder worden. Ze geven het gezicht een eigen karakter maar kunnen ook voor een onterecht vermoeide of oudere uitstraling zorgen. Wanneer je hinder ondervindt van kraaienpootjes, is het goed denkbaar dat je deze wilt laten behandelen.

Bij Signé Clinics in Rotterdam en Tilburg helpen we je graag aan een frisse uitstraling die bij je past.

Hoe ontstaan kraaienpootjes?

Kraaienpootjes zijn vaak de eerste rimpels die in het gezicht ontstaan. Kraaienpootjes worden ook wel lachrimpels genoemd omdat de rimpels een gevolg zijn van het samenknijpen van de ogen. Hierdoor ontstaan plooien in de huid die wanneer we ouder worden, minder goed vervagen. Dat heeft te maken met de afname van elastine in de huid.

Cosmetische behandeling

Een behandeling met injectables kan uitkomst bieden tegen kraaienpootjes. Botulinetoxine A ontspant de spieren rondom de ogen en voorkomt dat ze samentrekken. Deze behandeling kan aangevuld worden met een hyaluronzuur filler, die als het ware de ontstane rimpels opvult en verzacht.

Na de gezichtsanalyse zal de cosmetisch arts adviseren over de juiste methode. De behandeling is vrijwel pijnloos en zeer veilig. Deze behandeling behoudt zijn effect doorgaans drie tot vijf maanden. Daarna kan de behandeling veilig herhaald worden.

Naast kraaienpootjes kunnen we ook fronsrimpels en voorhoofdsrimpels goed behandelen met injectables. Vaak combineren we deze behandelingen om tot een mooi en natuurlijk resultaat te komen.

Kosten van de behandeling

Om de kleine rimpels naast de ogen te verzachten hebben we meestal genoeg aan één behandeling voor een klein gebied. Tijdens het consult met onze cosmetisch specialist krijg je een indicatie van de kosten. Een overzicht van de kosten voor verminderen van kraaienpootjes is te vinden op onze prijslijst.

Signé Clinics is aangesloten bij het NVCG en draagt het ZKN keurmerk. Dat geeft jou de garantie dat onze zorg van het hoogste niveau is.

De huidtherapeut

Wanneer het gaat om minder diepe rimpels zoals kleine kraaienpootjes, kan een behandeling met een laser, dermapen, plasma of chemische peeling zeer effectief zijn. Deze behandelingen realiseren huidvernieuwing, een betere huidstructuur en geven de huid een flinke boost.
De huidtherapeut zal een huidanalyse uitvoeren en een behandelplan op maat opstellen.

Behandelingen:

De specialist

Een team van cosmetisch specialisten en artsen beoordeelt wat de beste behandeling is voor jouw kraaienpootjes. Samen stellen zij een deskundig behandelplan op met als hoofddoel: het leveren van een optimaal en natuurlijk elegant resultaat dat naadloos overloopt in jouw signatuur.

De artsen van Signé Clinics Rotterdam en Tilburg werken vanuit de overtuiging en filosofie dat de eigen schoonheid de signatuur vormt bij behandeling van kraaienpootjes. Dit signatuur regeert en dient ten alle tijden intact te blijven en te worden bekrachtigd. Onze specialisten bekrachtigen elementen, (ver)leggen het accent, verfrissen, vereffenen en verjongen.

Subtiel, natuurlijk en elegant.

vimeo-video-thumbnail

Wil je graag geholpen worden?

Onze specialisten helpen je graag verder. Vraag een vrijblijvend consult aan.