Marionetlijnen

Als je uitstraling niet overeenkomt met je leeftijd, dan kan dat voor veel onzekerheid en frustratie zorgen. Marionetlijnen veroorzaken vaak een oudere en sombere look. Het is dan ook goed denkbaar dat je een uitstraling wenst waar jij jezelf in herkent.

Signé Clinics helpt je hier graag bij.

Wil je graag geholpen worden in onze cosmetische kliniek in Rotterdam of Tilburg?

Onze specialisten helpen je graag verder. Vraag een vrijblijvend consult aan.

Wat zijn marionetlijnen?

Marionetlijnen zijn de lijnen tussen de mondhoek en de kaaklijn. Wanneer deze lijnen goed zichtbaar zijn, is dit bepalend voor de uitstraling.

Signé Clinics is aangesloten bij het NVCG en draagt het ZKN keurmerk. Dat geeft jou de garantie dat onze zorg van het hoogste niveau is.

De cosmetisch arts

Een behandeling met een hyaluronzuur filler vult de rimpels op, waardoor de harde lijnen verzachten met als resultaat: een frisse en uitgeruste uitdrukking. Onze A-merk fillers zorgen daarnaast voor een lift van de huid waardoor lijnen minder zichtbaar worden.

Marionetlijnen ontstaan vaak door het onbewust aanspannen van de mondhoekspieren. Door deze te ontspannen met een Botulinetoxine A injectie nemen de lijnen af. Wanneer de lijnen diep zijn, kan een aanvullende behandeling met een filler uitkomst bieden.

Na de gezichtsanalyse zal de cosmetisch arts adviseren over de methode. De behandeling is vrijwel pijnloos en zeer veilig. Het effect houdt doorgaans vier tot zes maanden aan. Hierna kan desgewenst de behandeling herhaald worden.

Behandelingen:

De specialist

Een team van cosmetisch specialisten en artsen beoordeelt wat de beste behandeling is om de marionetlijnen te verminderen. Samen stellen zij een deskundig behandelplan op met als hoofddoel: het leveren van een optimaal en natuurlijk elegant resultaat dat naadloos overloopt in jouw signatuur.

De artsen van Signé Clinics in Rotterdam en Tilburg werken vanuit de overtuiging en filosofie dat de eigen schoonheid de signatuur vormt. Dit signatuur regeert en dient ten alle tijden intact te blijven en te worden bekrachtigd. Onze specialisten bekrachtigen elementen, (ver)leggen het accent, verfrissen, vereffenen en verjongen.

Subtiel, natuurlijk en elegant.

vimeo-video-thumbnail

Prijzen marionetlijnen

De prijzen voor onderstaande behandelingen zijn inclusief btw.

marionetlijnen

Consult
Gratis

Bij een van onze cosmetisch artsen

Gratis
1 ml
vanaf € 400,-
vanaf € 400,-
Fillers

Signé Clinics werkt met de hoogwaardige filler merken:

Juvéderm®: Volift, Voluma en Volbella
Belotero®: Lips Shape, Lips Contour, Intense, Volume, Balance en Revive

Klik hier voor de volledige prijslijst.

Wil je graag geholpen worden?

Onze specialisten helpen je graag verder. Vraag een vrijblijvend consult aan.