Migraine

Worden prestaties belemmerd door (spannings)hoofdpijn? Signé Clinics biedt graag verlichting tegen deze migraine.

Migraine en spanningshoofdpijn

De oorzaak van migraine en spanningshoofdpijn is niet volledig uitgekristalliseerd. Mogelijke triggers zijn stress en spierspanning door het onbewust aanspannen van gezichtspieren of een verkeerde werk- of lighouding. Als spierspanning de oorzaak is, kan een behandeling met een spierontspanner uitkomst bieden.

Signé Clinics is aangesloten bij het NVCG en draagt het ZKN keurmerk. Dat geeft jou de garantie dat onze zorg van het hoogste niveau is.

Cosmetische behandeling

Het is gebleken dat, bij dit type hoofdpijn, verlichting ontstaat wanneer de gespannen spieren, vaak de fronsspieren en de grote spier in het voorhoofd, geïnjecteerd worden met Botulinetoxine A.

De migraine behandeling is vrijwel pijnloos en zeer veilig. Deze behandeling behoudt zijn effect doorgaans vier tot vijf maanden. Daarna kan de behandeling veilig herhaald worden.

Behandelingen:

De specialist

Een team van cosmetisch specialisten en artsen beoordeelt wat de beste behandeling is tegen jouw migraine. Samen stellen zij een deskundig behandelplan op met als hoofddoel: het leveren van een optimaal en effectief resultaat.

De artsen van Signé Clinics in Rotterdam en Tilburg werken vanuit de overtuiging en filosofie dat de eigen schoonheid de signatuur vormt. Dit signatuur regeert en dient ten alle tijden intact te blijven en te worden bekrachtigd. Onze specialisten bekrachtigen elementen, (ver)leggen het accent, verfrissen, vereffenen en verjongen.

Subtiel, natuurlijk en elegant.

vimeo-video-thumbnail

Wil je graag geholpen worden?

Onze specialisten helpen je graag verder. Vraag een vrijblijvend consult aan.