Nastja's Signature

Elk persoon is uniek en heeft een individueel gezicht. We verwachten vaak dat een mooie huid stevig, glad en stralend is. Ze is de spiegel van onze gezondheid, onze vitaliteit en ons welzijn. Naarmate we ouder worden verliest de huid stevigheid en elasticiteit doordat de elastine- en collageendichtheid afneemt. De huid verliest volume, lijntjes en rimpels worden zichtbaar. Bij Nastja's Signature draait het om jou - en om jouw balans weer terug te vinden.

Cosmetisch arts KNMG drs. Nastja Hendriks kijkt naar jouw individu; ze maakt een behandelplan op maat om jouw balans te hervinden met als resultaat een jonge, frisse en uitgeruste uitstraling.

Wil je graag geholpen worden in onze cosmetische kliniek in Rotterdam of Tilburg?

Onze specialisten helpen je graag verder. Vraag een vrijblijvend consult aan.

Wat maakt Nastja’s signature zo bijzonder?

Tijdens de behandeling 'Nastja's Signature' wordt er door middel van een uitgebreide gezichtsanalyse gekeken waar in jouw geval meer balans aangebracht kan worden om de beste versie van jezelf te behalen.

Dit is per individu verschillend. Bij de een is dat met name collageenstimulatie om de verslapte huid meer volume te geven, bij de ander zijn door een vervelende stressperiode meerdere mimische rimpels ontstaan die behandelt worden met een spierontspanner (botox). Bij een derde biedt een algehele opfrissing uitkomst. Kortom: Nastja kijkt naar jouw individuele anatomie en stelt - door middel van haar brede expertise - een totaalplan op maat op met bijvoorbeeld injectable behandelingen, de juiste supplementen om van binnenuit de huid te ondersteunen en een goede skincare routine voor thuisgebruik.

 

Hoe ziet de behandeling eruit?

Ieder individueel behandelplan wordt op maat gemaakt. Meestal bestaat het behandelplan uit het volgende;

  • Collageen stimulerende behandelingen om de huid te versterken en verzakkingen tegen te gaan;
  • Het herstellen van verloren volume met fillers op basis van hyaluronzuur;
  • Het ontspannen van hyperactieve spieren in bijvoorbeeld het voorhoofd, rondom de ogen en bij de frons met botox;
  • Supplementen op maat;
  • Skincare routine op maat.

Producten die gebruikt kunnen worden zijn o.a.: spierontspanner (botox), Radiesse®, Belotero® hyaluronzuur fillers, supplementen van LavieSage en skincare van SkinCeuticals.

NASTJA'S SIGNATURE (CARTE BLANCHE)

door Cosmetisch arts KNMG drs. Nastja Hendriks

De natuurlijke verouderingsprocessen van de huid verlopen vanaf de leeftijd van 25 jaar geleidelijk. Een stevigere huid betekent dat er minder fillers nodig zijn. Een behandeling met Radiesse® lift de huid en heeft de aanmaak van collageen en elastine een boost.

Het in balans brengen van de harmonie in het gezicht kan worden gedaan door het gebruik van een hyaluronzuur filler. Shape en contouring wordt herstelt daar waar volume is verloren als gevolg van het verouderingsproces en externe factoren zoals stress, gewichtsverlies en bijvoorbeeld roken. 

Een hyaluronzuur fillers behandeling herstelt het volume in de huid, bekrachtigt of verzacht jouw contouren en vermindert rimpels of een vale teint. Het uitgangspunt is altijd om het gezicht geheel in harmonie te herstellen op een subtiele en natuurlijke wijze.

Een botox behandeling helpt de mimische spieren ontspannen en is één van de meest populaire behandelingen in onze cosmetische kliniek in Rotterdam en Tilburg. Injecties met Botulinetoxine A (botox) worden gebruikt om de kracht van spiertjes in de huid te verminderen. Met als resultaat: een ontspannen, gladdere huid.

Je huid wordt iedere dag blootgesteld aan externe factoren zoals zonlicht, uitlaatgassen en make-up. Om de huid in een goede conditie te houden is het van belang om de juiste huidverzorging te gebruiken. Voor ieder huidprobleem is een juiste skincare routine opgesteld. In onze cosmetische kliniek in Rotterdam en Tilburg maken wij gebruik van de hoogwaardige skincare producten van SkinCeuticals.

Supplementen voor de huid zorgen voor de juiste bouwstenen om de behandelingen succesvoller te laten verlopen en om een mooier en duurzamer eindresultaat te realiseren. 

Bij Signé Clinics Rotterdam en Tilburg maken we gebruik van LavieSage; supplementen voor cosmetische doeleinden zoals anti-aging, huidverjonging, huidverbetering en het oplossen van huidproblemen. Ze bevatten bouwstoffen, vitamines, mineralen en essentiële vetten voor het beschermen, voeden en verbeteren van de huid. Ze ondersteunen het lichaam bij het onderhoud en de aanmaak van nieuw bindweefsel, collageen en elastine en zorgen voor een mooie, gezonde en stralende huid.

Het resultaat ben jij. Jouw unieke gezicht, een stralende huid, uitgerust en in balans. Na deze behandeling en het volgen van de adviezen kan je erop rekenen dat je van buiten uitstraalt zoals jij je van binnen voelt.

Professioneel, servicegericht

Absoluut professioneel en servicegericht, met een fijne after care. Altijd bereikbaar en helpend en informerend. Ontnemen al je zorgen en het resultaat is natuurlijk en mooi.

Mara, Rotterdam

Persoonlijke aandacht en top resultaat!

Mijn allereerste injectable behandeling gehad bij cosmetisch arts Nastja Hendriks. Ik was een beetje zenuwachtig voor de afspraak, maar Nastja nam de tijd om alles rustig uit te leggen. Van de behandeling zelf voel je vrij weinig. Ik heb mijn frons-, voorhoofdrimpels en kraaienpootjes laten behandelen. Super blij met het eindresultaat en ik ontvang veel complimentjes! Zit gelijk lekkerder in mijn vel, had het veel eerder moeten doen!

Femke, Rotterdam

Vakkundige hulp door een professional met kennis van zaken

Alles wordt duidelijk uitgelegd voordat ze beginnen met de behandeling. Bij alles staat de klant centraal en ze leveren maatwerk.

Jadena, Rotterdam

Ontzettend professioneel en vriendelijk

Ik ben enorm goed geholpen, goed voorgelicht en prettig bejegend door drs. Hendriks. Ze geeft me alle vertrouwen en ik ervaar haar als zeer deskundig!

Marieke, ’s Hertogenbosch

Prettige ervaring, goed resultaat

Ik ben voor mijn fronsrimpel bij Signé geweest en erg tevreden over het resultaat. Vnl de duidelijke adviezen voor de eerste dagen/week ná de behandeling werden goed over gedragen, heb me er ook echt aan gehouden. Goed resultaat zichtbaar door de voor- en na foto’s. Stappenplan gemaakt. Ook belangrijk, er werd niet aangedrongen op meerdere behandelingen/op meerdere plaatsen. Maar als je advies vraagt wordt het wel goed gegeven. De sfeer in de Clinic is ook erg ruim en fris.

Petra, Mijnsheerenland

Zeer kundig geholpen met een prachtig resultaat!

Heb prachtig resultaat na botoxbehandeling en nu bezig met traject voor huidverbetering. Fijn om de beelden van Observ te zien en een passend advies te krijgen voor mijn huid. Ik ben zo benieuwd hoe mijn huid zal verbeteren!

Kristel, Spijkenisse

Top service

Eerste keer fillers en eerste keer bij Signé, erg goed bevallen! Goede ervaring met de arts, vriendelijk en levert kwalitatief goed werk.

Chantal, Capelle aan den Ijssel

Heel fijn!

Ik kreeg goed advies. Ik kwam voor diepliggende ogen. In de behandeling werd ook het geheel meegenomen in mijn geval de symmetrie in het gezicht. Uiteindelijk met een goed en natuurlijk resultaat naar huis gegaan.

S, Rotterdam

Geweldige ervaring!

Ik heb behandeling bij Drs. Hendriks gehad. Ze luistert naar m’n wensen en geeft haar advies wat aansluit op de behandeling. Ik ben heel goed geholpen en zie ook het resultaat wat ik had verwacht.

Cindy, Amsterdam

Heel prettige ervaring

Voor mijn eerste keer injectables veel uitleg gekregen – er werd alle tijd voor me genomen en ook nog na 2 weken een controle. Daarnaast advies gekregen over andere huidbehandelingen.

TK, Rotterdam

De specialist

Een team van cosmetisch specialisten en artsen beoordeelt wat de beste behandeling is voor jouw vraag. Samen stellen zij een deskundig behandelplan op met als hoofddoel: het leveren van een optimaal en natuurlijk elegant resultaat dat naadloos overloopt in jouw signatuur.

De artsen van Signé Clinics werken vanuit de overtuiging en filosofie dat de eigen schoonheid de signatuur vormt. Dit signatuur regeert en dient ten alle tijden intact te blijven en te worden bekrachtigd. Onze specialisten bekrachtigen elementen, (ver)leggen het accent, verfrissen, vereffenen en verjongen.

Subtiel, natuurlijk en elegant.

vimeo-video-thumbnail

PRIJS • NASTJA'S SIGNATURE

Kosten behandeling 'Nastja's Signature'.

De volledige prijslijst vind je hier.

Nastja's Signature
vanaf € 1.350,-

Exclusief individueel totaalplan op maat.
• 60 min. afspraak bij cosmetisch arts KNMG drs. Nastja Hendriks. 

Inclusief:

  • Consult
  • Behandelingen
  • Producten
vanaf € 1.350,-

Wil je graag geholpen worden?

Onze specialisten helpen je graag verder. Vraag een vrijblijvend consult aan.