huidveroudering op de handen

Vertoont de huid op je handen tekenen van veroudering die niet past bij uitstraling van de rest van je huid? Dan is het mogelijk dat je huidveroudering op deze specifieke plek wilt aanpakken.

Bij Signé Clinics helpen we je graag om een consistente huidconditie te realiseren. Onze cosmetisch artsen stellen een behandelplan op maat vast, op basis van jouw wensen en behoeften.

Hoe ontstaat huidveroudering op de handen?

De huid in het gezicht wordt vaak goed beschermd tegen schadelijke UV-A en UV-B straling. UV-A straling is de straling die zorgt voor huidveroudering; de A staat voor ‘aging’. UV-B straling is de straling die zorgt voor het verbranden van de huid door de zon; de B staat voor ‘burning’.

Het is bekend dat straling door de zon zorgt voor een versnelde veroudering van de huid. De verzorgingsproducten die we gebruiken voor de huid in het gezicht en de hals zijn vaak verrijkt met goede UV-bescherming. Vaak wordt de huid op de handen, die ook veel blootgesteld wordt aan de zon, echter vergeten. Dit kan ervoor zorgen dat de huid op de handen sneller veroudert dan de huid op het gezicht en de hals. Deze disbalans wordt vaak als storend ervaren.

Signé Clinics is aangesloten bij het NVCG en draagt het ZKN keurmerk. Dat geeft jou de garantie dat onze zorg van het hoogste niveau is.

De cosmetisch arts

Huidveroudering op de handen kan op een gemakkelijke en vrijwel pijnloze manier gecorrigeerd worden met behulp van een filler. Bij Signé Clinics maken we enkel gebruik van hoogwaardige A-merk hyaluronzuur fillers. De huid op de handen wordt verstevigd door middel van enkele kleine injecties. Het resultaat is een huid op de handen die in balans is met de rest van de huid.

Het effect van de behandeling is tijdelijk. Soms is het nodig om het volume op te bouwen, dit kan na 3-5 weken. Na de behandeling blijft het resultaat ongeveer drie tot zes maanden zichtbaar. De behandeling kan daarna volledig veilig herhaald worden.

Behandelingen

De specialist

Een team van cosmetisch specialisten en artsen beoordeelt wat de beste behandeling is voor jouw vraag. Samen stellen zij een deskundig behandelplan op met als hoofddoel: het leveren van een optimaal en natuurlijk elegant resultaat dat naadloos overloopt in jouw signatuur.

De artsen van Signé Clinics werken vanuit de overtuiging en filosofie dat de eigen schoonheid de signatuur vormt. Dit signatuur regeert en dient ten alle tijden intact te blijven en te worden bekrachtigd. Onze specialisten bekrachtigen elementen, (ver)leggen het accent, verfrissen, vereffenen en verjongen.

Subtiel, natuurlijk en elegant.

vimeo-video-thumbnail

Wil je graag geholpen worden?

Onze specialisten helpen je graag verder. Vraag een vrijblijvend consult aan.