Rokerslijntjes

Zorgen storende lijntjes rondom je mond ervoor dat je ouder lijkt dan je werkelijke leeftijd? Behandeling van deze rokerslijntjes geven je een frisse uitstraling die bij je past.

Bij Signé Clinics helpen we je de zekerheid over je uiterlijk terug te krijgen.

Wat zijn rokerslijntjes?

De fijne, soms diepe, lijntjes rondom je mond worden ook wel rokerslijntjes of plissé lijntjes genoemd. Dit komt echter niet alleen bij (oud-)rokers voor. Rokerslijntjes ontstaan door de samentrekking van de mond, bijvoorbeeld door het veelvuldig inhaleren van een sigaret.

Cosmetische behandeling

Een hoogwaardige hyaluronzuur filler kan uitkomst bieden als je rokerslijntjes wil verzachten. Door het injecteren van de juiste filler worden de rimpeltjes opgevuld en de lijntjes direct zichtbaar verzacht. Ook kunnen de plissé lijntjes behandeld worden met Botulinetoxine A. Dit ontspant de spier die zorgt voor de beweging die de rimpel veroorzaakt. Bestaande, beginnende rokerslijntjes worden dan door je eigen lichaam weer opgevuld.

Het effect van de behandeling van rokerslijntjes met een filler houdt ongeveer zes tot acht maanden aan. Daarna kan de behandeling veilig herhaald worden. Het effect van een Botulinetoxine A behandeling is ongeveer drie tot vijf maanden zichtbaar.

Signé Clinics is aangesloten bij het NVCG en draagt het ZKN keurmerk. Dat geeft jou de garantie dat onze zorg van het hoogste niveau is.

De huidtherapeut

Fijne lijntjes rond de mond kunnen mogelijk ook met een plasma of pixel fractional laser zichtbaar verminderd worden. Afhankelijk van de diepte van de lijntjes, je huidtype en jouw persoonlijke wensen wordt het behandelplan opgesteld.

Behandelingen

De specialist

Een team van cosmetisch specialisten en artsen beoordeelt wat de beste behandeling is voor jouw vraag. Samen stellen zij een deskundig behandelplan op met als hoofddoel: het leveren van een optimaal en natuurlijk elegant resultaat dat naadloos overloopt in jouw signatuur.

De artsen van Signé Clinics werken vanuit de overtuiging en filosofie dat de eigen schoonheid de signatuur vormt. Dit signatuur regeert en dient ten alle tijden intact te blijven en te worden bekrachtigd. Onze specialisten bekrachtigen elementen, (ver)leggen het accent, verfrissen, vereffenen en verjongen.

Subtiel, natuurlijk en elegant.

vimeo-video-thumbnail

Wil je graag geholpen worden?

Onze specialisten helpen je graag verder. Vraag een vrijblijvend consult aan.