Smalle lippen

Mooie, volle lippen worden gezien als een teken van vrouwelijkheid. Als je hier van nature niet mee gezegend bent of als het volume door de tijd afneemt, kan je kiezen voor een veilige behandeling met injectables.

Signé Clinics helpt je graag bij het realiseren van natuurlijk volle, symmetrisch gevormde lippen.

Lippen opvullen met fillers

Wanneer je van nature smalle lippen hebt, te maken hebt met volumeverlies of asymmetrie, kun je ervoor kiezen om de vorm te herstellen en verbeteren met een filler. Een hyaluronzuur filler vult én hydrateert.

Deze behandeling behoudt zijn effect doorgaans drie maanden tot een jaar. Daarna kan de behandeling herhaald worden.

Signé Clinics is aangesloten bij het NVCG en draagt het ZKN keurmerk. Dat geeft jou de garantie dat onze zorg van het hoogste niveau is.

Lipflip

Om de bovenlip voller te laten lijken wordt er een kleine hoeveelheid Botulinetoxine A in de liprand geïnjecteerd. Hierdoor krult de bovenlip omhoog en oogt de bovenlip voller. Deze behandeling kan ook uitkomst bieden bij beginnende rokerslijntjes.

Na een analyse van je gezicht zal de cosmetisch arts adviseren over de methode die het beste bij jouw wensen past. De behandeling is vrijwel pijnloos en zeer veilig. Deze behandeling behoudt zijn effect doorgaans drie tot vier maanden. Daarna kan de behandeling herhaald worden.

Behandelingen:

De specialist

Een team van cosmetisch specialisten en artsen beoordeelt wat de beste behandeling is voor jouw vraag. Samen stellen zij een deskundig behandelplan op met als hoofddoel: het leveren van een optimaal en natuurlijk elegant resultaat dat naadloos overloopt in jouw signatuur.

De artsen van Signé Clinics werken vanuit de overtuiging en filosofie dat de eigen schoonheid de signatuur vormt. Dit signatuur regeert en dient ten alle tijden intact te blijven en te worden bekrachtigd. Onze specialisten bekrachtigen elementen, (ver)leggen het accent, verfrissen, vereffenen en verjongen.

Subtiel, natuurlijk en elegant.

vimeo-video-thumbnail

Wil je graag geholpen worden?

Onze specialisten helpen je graag verder. Vraag een vrijblijvend consult aan.