Voorhoofdsrimpels

Wordt jouw voorhoofd getekend door horizontale lijntjes? Deze lijnen noemen we voorhoofdrimpels. Wanneer deze rimpels ook aanwezig zijn bij een neutrale gezichtsuitdrukking, kan dit een ongewenst effect hebben op je uitstraling.

Bij Signé Clinics helpen we je graag verder, wanneer je huid tekenen vertoont die niet bij jouw gewenste uitstraling passen.

Wat is een voorhoofdrimpel

We spreken van een voorhoofdsrimpel bij zowel kleine oppervlakkige rimpels als diepe lijnen, die worden gevormd door het samentrekken van de wenkbrauw spieren.

Cosmetische behandeling

Als er sprake is van diepere rimpels kan een behandeling met Botulinetoxine A, of in sommige gevallen met een hyaluronzuur filler, uitkomst bieden. Na de gezichtsanalyse zal de cosmetisch arts adviseren over de juiste methode. De behandeling is vrijwel pijnloos en zeer veilig.

Een behandeling met injectables behoudt zijn effect doorgaans drie tot vijf maanden. Daarna kan de behandeling veilig herhaald worden.

Signé Clinics is aangesloten bij het NVCG en draagt het ZKN keurmerk. Dat geeft jou de garantie dat onze zorg van het hoogste niveau is.

De huidtherapeut

Wanneer het gaat om minder diepe rimpels en lijntjes kan de huidtherapeut de huid behandelen met een chemische peeling of een laser. Deze zorgen ervoor dat de huid zichzelf vernieuwt en dat de huidstructuur fijner wordt. De huidtherapeut zal een huidanalyse uitvoeren en een behandelplan op maat opstellen.

Behandelingen:

De specialist

Een team van cosmetisch specialisten en artsen beoordeelt wat de beste behandeling is voor jouw vraag. Samen stellen zij een deskundig behandelplan op met als hoofddoel: het leveren van een optimaal en natuurlijk elegant resultaat dat naadloos overloopt in jouw signatuur.

De artsen van Signé Clinics werken vanuit de overtuiging en filosofie dat de eigen schoonheid de signatuur vormt. Dit signatuur regeert en dient ten alle tijden intact te blijven en te worden bekrachtigd. Onze specialisten bekrachtigen elementen, (ver)leggen het accent, verfrissen, vereffenen en verjongen.

Subtiel, natuurlijk en elegant.

vimeo-video-thumbnail

Wil je graag geholpen worden?

Onze specialisten helpen je graag verder. Vraag een vrijblijvend consult aan.