Zwakke kaaklijn

In de loop der jaren verandert de vorm van je gezicht. De kaaklijn wordt zwakker en kan zorgen voor een uiterlijk waar je je niet comfortabel bij voelt.

Bij Signé Clinics helpen we je graag een gewenste vorm terug te krijgen in je gezicht. Dit kan zorgen voor een jeugdige look en terugwinning van het zelfvertrouwen.

Wat is een zwakke kaaklijn?

Het skelet krimpt in de loop der jaren. Ook het vetweefsel en het collageen in de wangen vermindert. Hierdoor heeft de huid minder steun en kan het over de rand van de kaaklijn hangen met als resultaat de zogenaamde hamsterwangen. Een zwakke kaaklijn doet afbreuk aan de V-vorm van het gezicht. Voorheen werd als oplossing vaak een (chirurgische) facelift gekozen, maar tegenwoordig kunnen correcties goed uitgevoerd worden zonder ingrijpende operatie.

Signé Clinics is aangesloten bij het NVCG en draagt het ZKN keurmerk. Dat geeft jou de garantie dat onze zorg van het hoogste niveau is.

De cosmetisch arts

Een correctie van de kaaklijn wordt uitgevoerd met een zogenaamde ‘liquid facelift’. Daarbij wordt door middel van een hoogwaardige hyaluronzuur filler volume toegevoegd in de wangen, langs de kaaklijn, in de marionetlijnen en eventueel in de kin. Dit zorgt voor een strakkere kaaklijn en terugwinning van de gewenste vorm van het gezicht.

Een correctie van de kaaklijn met een filler is ook voor mannen zeer geschikt. De natuurlijke, scherpere vorm van de kaak kan met hulp van hyaluronzuur fillers extra geaccentueerd worden.

Het effect van de behandeling blijft ongeveer drie tot veertien maanden zichtbaar. Daarna kan de behandeling veilig herhaald worden.

Behandelingen

De specialist

Een team van cosmetisch specialisten en artsen beoordeelt wat de beste behandeling is voor jouw vraag. Samen stellen zij een deskundig behandelplan op met als hoofddoel: het leveren van een optimaal en natuurlijk elegant resultaat dat naadloos overloopt in jouw signatuur.

De artsen van Signé Clinics werken vanuit de overtuiging en filosofie dat de eigen schoonheid de signatuur vormt. Dit signatuur regeert en dient ten alle tijden intact te blijven en te worden bekrachtigd. Onze specialisten bekrachtigen elementen, (ver)leggen het accent, verfrissen, vereffenen en verjongen.

Subtiel, natuurlijk en elegant.

vimeo-video-thumbnail

Wil je graag geholpen worden?

Onze specialisten helpen je graag verder. Vraag een vrijblijvend consult aan.