Cosmetische dermatologie

Bij Signé helpen we je graag met behandelingen aan je huid.

Fibromen

Met het ouder worden krijgt iedereen in min of meerdere mate last van goedaardige oneffenheden, zoals donkere uitstulpingen. Een fibroom - ook wel steelwrat genoemd - is een goedaardige, vaak steelvormige uitstulping van de huid. 

Littekens

Heb je last van storende littekens op je huid? Littekens zijn zichtbare restanten van een beschadiging op de huid. Littekens kunnen onder andere ontstaan na een infectie, trauma of een chirurgische ingreep.

Pigmentvlekken

Een pigmentvlek is een ophoping melanine, aangemaakt door de huid. Dit wordt ook wel hyperpigmentatie genoemd. Pigmentvlekken zijn vaak bruin of zwart van kleur, maar kunnen soms ook wit zijn.

Lipomen

Een lipoom is een goedaardig vetweefsel bultje onder de huid. Ondervind je hier hinder van? Het is denkbaar dat je af wilt van deze zichtbare en ontsierende kobbeltjes.

Moedervlekken

Een moedervlek is een ophoping van donker pigment in de huid. In principe zijn moedervlekken onschuldig en hoeven ze niet behandeld te worden. Een moedervlek kan echter op een storende plek zitten en ontsierend zijn.

Ouderdomswratten

Wratten zijn goedaardige huidafwijkingen op het lichaam. Met het ouder worden kunnen meerdere ontsierende wratachtige huidafwijkingen ontstaan op het lichaam of gelaat.

Fantastisch

Dit is precies waar ik lang naar zocht. Laagdrempelige, maar zeer deskundige dermatoloog.

Marina

Zeer tevreden over de dermatoloog

Mijn moedervlek was niet kwaadaardig, maar ik vond ‘m lelijk. De dermatoloog heeft de vlek weggesneden. Het is nu twee weken later en je ziet er al bijna niets meer van. Heel blij mee.

Inge, Rotterdam

Professionele aandacht

De specialist denkt mee over de huidconditie en benoemd daarbij zowel goede als verbeterpunten, allemaal op een deskundige en vriendelijke manier. Er is een mogelijkheid de vooruitgang vast te leggen middels foto’s en ze geven ook aan wat (nog) niet nodig is. Ik vind het prettig om te ervaren dat zij een brede invalshoek hebben vanuit meerdere visies, behandelaanbod en producten, ook buiten hun eigen aanbod.

Marjon, Rotterdam

Super fijn!

Hele lieve arts, veel geduld en met veel precisie haar werk uitgevoerd. Eerlijk over de resultaten die gehaald kunnen worden met de behandeling. Maar ook de mogelijkheid dat er een herhaling nodig kan zijn van de behandeling. Zeer tevreden!

Zoe, Oud-Beyerland

Vriendelijk en professioneel

Ik ben op locatie Pannekoekstraat in Rotterdam geweest. Fijne ambiance, vriendelijke medewerkers en een professionele behandeling. Mijn ouderdomsvlekjes waren na 1x behandelen verdwenen, de overige plekjes moet ik nog afwachten. Zeker zou ik terugkomen voor andere behandelingen, een vriendin heeft inmiddels al met succes hier ook een ooglift laten doen.

Monique, Rotterdam

Deskundige arts, mooi resultaat

Deskundige arts, luistert goed, dringt niets op, resultaat erg mooi.

Anja, den Haag

Top ervaring gehad!

Vanaf je binnen komt wordt je al vriendelijk geholpen door de assistente achter de balie . De behandelaar geeft antwoorden op al mijn vragen en duidelijk voorlichting over de behandeling. Ik ben enorm blij hoe het gegaan is.

Thalia, Hoogvliet

Vriendelijke en deskundige arts

Ik ben zeer tevreden over mijn behandeling bij Signé. Alles klopt, prettige contacten, goed resultaat en een hele fijne locatie.

Claire, Rotterdam

Fijne kliniek waar je altijd netjes geholpen wordt

Inmiddels meerdere behandelingen gehad en nog altijd heel tevreden! Medewerkers zijn open en eerlijk over wat wel of niet goed is voor je huid qua behandelingen. Daarnaast is het een prachtige, schone kliniek!

Charlotte, Rotterdam

Professioneel en vriendelijk

Ik heb mijn bezoek als prettig ervaren. Van ontvangst tot aan de behandeling was de deskundigheid en klantvriendelijkheid top!

Adiam, Rotterdam

ENHANCING BEAUTY
DON'T CHANGE IT

Signé Clinics is de nieuwe cosmetische formule voor de elegante en zelfbewuste man en vrouw die voor een hoge mate van kwaliteit, professionaliteit, diversiteit en service kiezen.

Bij Signé Clinics regeert jouw signatuur. De eigen schoonheid gevat in vormen en lijnen. Onze specialisten bekrachtigen elementen, (ver)leggen het accent, verfrissen, vereffenen en verjongen. Subtiel, natuurlijk en elegant.

Het aanbod van Signé Clinics rijkt verder. Het team van specialisten wordt gevormd door huidtherapeuten, cosmetische artsen en cosmetisch dermatologen. Zij leveren zorg van het hoogste niveau en hanteren een ethisch kompas van waaruit verantwoorde, transparante zorg geleverd wordt.

Wil je graag geholpen worden?

Onze specialisten helpen je graag verder. Vraag een vrijblijvend consult aan.