Xanthelasma

Maken gele vetophopingen rondom de ogen je onzeker over je uiterlijk? Dan is het denkbaar dat je hier op een veilige manier vanaf wilt.

De dermatologen en huidtherapeuten van Signé Clinics in Rotterdam en Tilburg helpen je graag bij het terugwinnen van je zelfverzekerdheid zodat je je stralende ogen weer durft te laten zien. Met de juiste behandeling is Xanthelasma goed te verminderen of zelf te verwijderen.

Wat is Xanthelasma?

We zien Xanthelasma, of gele vetophopingen rond de ogen. Mogelijk zijn deze vetbultjes een uiting van een te hoog cholesterol. De dermatoloog zal om deze reden altijd aanvullend bloedonderzoek verrichten. Xanthelasma geeft over het algemeen weinig klachten, maar wordt vaak wel als ontsierend ervaren.

Signé Clinics is aangesloten bij het NVCG en draagt het ZKN keurmerk. Dat geeft jou de garantie dat onze zorg van het hoogste niveau is.

De dermatoloog of huidtherapeut

De dermatoloog of huidtherapeut zal na een analyse van de huid adviseren over de juiste behandelmethode. Behandeling van de vetbultjes op en rond de ogen is veilig en relatief eenvoudig. Er zijn verschillende behandelingen mogelijk om Xanthelasma tegen te gaan. Vaak zal een behandeling met plasma, coagulatie of een zuur-peeling uitkomst bieden.

Behandelingen

De specialist

Cosmetisch dermatoloog Myrte beoordeelt, eventueel in samenwerking met een andere specialist wat de beste behandeling is voor jouw Xanthelasma. Een deskundig behandelplan wordt opgesteld met als hoofddoel: het leveren van een optimaal en natuurlijk elegant resultaat dat naadloos overloopt in jouw signatuur.

De specialisten van Signé Clinics werken vanuit de overtuiging en filosofie dat de eigen schoonheid de signatuur vormt. Dit signatuur regeert en dient ten alle tijden intact te blijven en te worden bekrachtigd. Onze specialisten bekrachtigen elementen, (ver)leggen het accent, verfrissen, vereffenen en verjongen.

Subtiel, natuurlijk en elegant.

vimeo-video-thumbnail

Wil je graag geholpen worden?

Onze specialisten helpen je graag verder. Vraag een vrijblijvend consult aan.