Huidtherapie

Heb je last van acné, een doffe huid of (over)beharing? Bij Signé begrijpen wij dat je verlangt naar een rustige huid, zonder oneffenheden. Onze huidtherapeuten analyseren jouw huid(probleem) en stellen een behandelplan op maat op. Hierin staan jouw wensen centraal.

Acné

Wie bekend is met acné, is bekend met ongemakken als jeuk, pijn door ontstekingen en ontsieringen. Acné wordt over het algemeen beschouwd als een zeer vervelende huidaandoening. 

Acnébehandeling (dieptereiniging)

Acne kan soms erg hardnekkig zijn. De huidtherapeut biedt (eventueel in samenwerking met de dermatoloog) meerdere behandelvormen om acne en acnelittekens te verminderen. Eén van de effectieve behandelingen is de dieptereiniging.

Littekens

Heb je last van storende littekens op je huid? We kunnen ons indenken dat je verlangt naar een egale huid, vrij van zichtbare littekens.

Pigmentvlekken

Ondervind je hinder van pigmentvlekken in je gezicht, je hals of bijvoorbeeld op je handen? Een jonger uitziende en egale huid kan dan wenselijk zijn.

Slappe huid

Laat je huid tekenen van veroudering zien, zoals een slappe huid en verlies van volume? Bij Signé Clinics helpen we je graag een stevige, frisse huid te herwinnen.

Vermoeide huid

Laat je huid tekenen van vermoeidheid zien, zoals een doffe huid en donkere kringen? Het is dan denkbaar dat je streeft naar een stralende en gezonde huid. Signé helpt je hier graag bij.

Xanthelasma

Heb jij storende vetophopingen rondom jouw ogen? Xanthelasma kan op verschillende manieren worden behandeld, de keuze van behandeling is afhankelijk van jouw wensen.

Acné littekens

Heb jij ontsierende littekens, veroorzaakt door acné? We kunnen ons dan voorstellen dat je verlangt naar een rustige en egale huid, verlost van acné littekens.

Doffe huid

Is je uitstraling veranderd door een doffe huid? Een doffe huid kan ontstaan door een slechte leefstijl, bijvoorbeeld door roken, en door niet juiste huidverzorging. 

(Over)beharing

Heb je last van (ongewenste) haargroei en brengt dat onzekerheid met zich mee? We spreken van storende (over)beharing als er op ongewenste plekken (veel) dik en stug haar groeit.

Rimpels

Is je huid verouderd en worden steeds meer rimpels zichtbaar? Het is voorstelbaar dat je verlangt naar een jonger uitziende en egale huid.

Vaatlaesies

Vaatjes kunnen het gezicht tekenen. Heb je last van gesprongen bloedvaatjes in je gezicht en hals? Een laser- of coagulatie behandeling bij Signé Clinics zorgt voor een rustige, egale huid.

Verwijde bloedvaatjes

Vaatjes kunnen het gezicht tekenen. Heb je last van gesprongen bloedvaatjes in je gezicht en hals? Een laser- of coagulatie behandeling bij Signé Clinics zorgt voor een rustige, egale huid.

ENHANCING BEAUTY
DON'T CHANGE IT

Signé Clinics is de nieuwe cosmetische formule voor de elegante en zelfbewuste man en vrouw die voor een hoge mate van kwaliteit, professionaliteit, diversiteit en service kiezen.

Bij Signé Clinics regeert jouw signatuur. De eigen schoonheid gevat in vormen en lijnen. Onze specialisten bekrachtigen elementen, (ver)leggen het accent, verfrissen, vereffenen en verjongen. Subtiel, natuurlijk en elegant.

Het aanbod van Signé Clinics rijkt verder. Het team van specialisten wordt gevormd door huidtherapeuten, cosmetische artsen en cosmetisch dermatologen. Zij leveren zorg van het hoogste niveau en hanteren een ethisch kompas van waaruit verantwoorde, transparante zorg geleverd wordt.

Wil je graag geholpen worden?

Onze specialisten helpen je graag verder. Vraag een vrijblijvend consult aan.