Huidtherapie

Heb je last van acné, een doffe huid of (over)beharing? Bij Signé begrijpen wij dat je verlangt naar een rustige huid, zonder oneffenheden. Onze huidtherapeuten analyseren jouw huid(probleem) en stellen een behandelplan op maat op. Hierin staan jouw wensen centraal.

Acné

Wie bekend is met acné, is bekend met ongemakken als jeuk, pijn door ontstekingen en ontsieringen. Acné wordt over het algemeen beschouwd als een zeer vervelende huidaandoening. 

Acnébehandeling (dieptereiniging)

Acne kan soms erg hardnekkig zijn. De huidtherapeut biedt (eventueel in samenwerking met de dermatoloog) meerdere behandelvormen om acne en acnelittekens te verminderen. Eén van de effectieve behandelingen is de dieptereiniging.

Littekens

Heb je last van storende littekens op je huid? We kunnen ons indenken dat je verlangt naar een egale huid, vrij van zichtbare littekens.

Pigmentvlekken

Ondervind je hinder van pigmentvlekken in je gezicht, je hals of bijvoorbeeld op je handen? Een jonger uitziende en egale huid kan dan wenselijk zijn.

Slappe huid

Laat je huid tekenen van veroudering zien, zoals een slappe huid en verlies van volume? Bij Signé Clinics helpen we je graag een stevige, frisse huid te herwinnen.

Vermoeide huid

Laat je huid tekenen van vermoeidheid zien, zoals een doffe huid en donkere kringen? Het is dan denkbaar dat je streeft naar een stralende en gezonde huid. Signé helpt je hier graag bij.

Xanthelasma

Heb jij storende vetophopingen rondom jouw ogen? Xanthelasma kan op verschillende manieren worden behandeld, de keuze van behandeling is afhankelijk van jouw wensen.

Acné littekens

Heb jij ontsierende littekens, veroorzaakt door acné? We kunnen ons dan voorstellen dat je verlangt naar een rustige en egale huid, verlost van acné littekens.

Doffe huid

Is je uitstraling veranderd door een doffe huid? Een doffe huid kan ontstaan door een slechte leefstijl, bijvoorbeeld door roken, en door niet juiste huidverzorging. 

(Over)beharing

Heb je last van (ongewenste) haargroei en brengt dat onzekerheid met zich mee? We spreken van storende (over)beharing als er op ongewenste plekken (veel) dik en stug haar groeit.

Rimpels

Is je huid verouderd en worden steeds meer rimpels zichtbaar? Het is voorstelbaar dat je verlangt naar een jonger uitziende en egale huid.

Vaatlaesies

Vaatjes kunnen het gezicht tekenen. Heb je last van gesprongen bloedvaatjes in je gezicht en hals? Een laser- of coagulatie behandeling bij Signé Clinics zorgt voor een rustige, egale huid.

Verwijde bloedvaatjes

Vaatjes kunnen het gezicht tekenen. Heb je last van gesprongen bloedvaatjes in je gezicht en hals? Een laser- of coagulatie behandeling bij Signé Clinics zorgt voor een rustige, egale huid.

Prettig en veilig

Ik heb kortgeleden mijn 5de behandeling gehad en ik ben tot heden erg blij met de resultaten en de huidtherapeut die mij behandeld. Ook ben ik blij dat er een speciale laser voor mijn donkere huid gebruikt wordt!

Kimberly, rotterdam

Zeer goed

Zeer goede ervaring bij Signé Clinics. Zeer vriendelijke huidtherapeut.

Anet, Rotterdam

Geweldig

Ik werd heel vriendelijk ontvangen, daardoor voelde ik mij gelijk erg op mijn gemak. Het was voor mij de eerste keer in de praktijk en vond het nogal spannend. De huidtherapeut heeft alles duidelijk en stapsgewijs uitgelegd en er was ook tijd om vragen te stellen. Ik ben blij met de resultaten en de deskundigheid.

Jennifer, Rotterdam

Al jarenlang een tevreden klant

Al jaren kom ik elke winter bij Signé om een kuur van drie chemische huidpeelings te doen. Mijn huid is daardoor gladder, met smallere poriën en de meeste oneffenheden zijn verdwenen. Ik ben dik tevreden!

Rita, Rotterdam

Professionele aandacht

De huidspecialist denkt mee over de huidconditie en benoemd daarbij zowel goede als verbeterpunten, allemaal op een deskundige en vriendelijke manier. Er is een mogelijkheid de vooruitgang vast te leggen middels foto’s en ze geven ook aan wat (nog) niet nodig is. Ik vind het prettig om te ervaren dat zij een brede invalshoek hebben vanuit meerdere visies, behandelaanbod en producten, ook buiten hun eigen aanbod.

Marjon, Rotterdam

Geweldig

Top ervaring! Mevrouw Burazerovic is heel professioneel. De behandeling werd heel precies uitgelegd en uitgevoerd. Zeker een aanrader!

Dominika, Rotterdam

Top!

Mijn behandeling is naar wens verlopen en het resultaat is goed. Medewerkster Michelle luistert goed en vertaalt mijn wensen naar het gewenste resultaat. De zaak is mooi, netjes en je wordt er goed ontvangen. Ik blijf hier zeker klant.

Luciano, Rotterdam

Goede voorlichting en advies

Wanneer mijn huidtherapeut mij advies geeft, sluit het altijd goed aan bij mijn persoonlijke situatie.

Kim, Rotterdam

Van A tot Z een goede kliniek

Signé Clinics is zeer klantvriendelijk. De behandelingen die ik heb gedaan met de dermapen zijn uitstekend uitgevoerd met veel deskundigheid. Vragen worden professioneel beantwoord waardoor je veel vertrouwen krijgt.

Maranke, Numansdorp

De spanning en mijn vertrouwen helemaal waard!

Een CO2 laser behandeling full face vond ik wel spannend. M’n gezicht was goed verdoofd en er werd constant gecheckt of het nog oké was voor me. Ik wist wat ik kon verwachten en ook de nazorg is top. Al met al geen verrassingen en het resultaat wordt zo mooi!

Mady, Oud-Beijerland

ENHANCING BEAUTY
DON'T CHANGE IT

Signé Clinics is de nieuwe cosmetische formule voor de elegante en zelfbewuste man en vrouw die voor een hoge mate van kwaliteit, professionaliteit, diversiteit en service kiezen.

Bij Signé Clinics regeert jouw signatuur. De eigen schoonheid gevat in vormen en lijnen. Onze specialisten bekrachtigen elementen, (ver)leggen het accent, verfrissen, vereffenen en verjongen. Subtiel, natuurlijk en elegant.

Het aanbod van Signé Clinics rijkt verder. Het team van specialisten wordt gevormd door huidtherapeuten, cosmetische artsen en cosmetisch dermatologen. Zij leveren zorg van het hoogste niveau en hanteren een ethisch kompas van waaruit verantwoorde, transparante zorg geleverd wordt.

Wil je graag geholpen worden?

Onze specialisten helpen je graag verder. Vraag een vrijblijvend consult aan.