Acné

Wie bekend is met acné, is bekend met ongemakken als jeuk, pijn door ontstekingen en ontsieringen. Acné wordt over het algemeen beschouwd als een zeer vervelende huidaandoening. Het is dan ook begrijpelijk dat je verlangt naar een rustige huid, zonder vurig- en oneffenheden.

 

Acne

We spreken van acné wanneer de poriën zijn verstopt met talg, bacteriën en vetzuren. Deze talgophopingen veroorzaken ontstekingen in de omliggende huid, waardoor rode bultjes, puistjes en onderhuidse ontstekingen ontstaan.

Bij een overmatige talgproductie raken de openingen van de haarzakjes verstopt, hierdoor ontstaat acné. Vrijwel iedereen raakt in zijn leven bekend met acné. De heftigheid van acne varieert per persoon.

Huidtherapeut

Met milde acné of acnélittekens kan je terecht bij de huidtherapeut. Deze kan de acné behandelen met een dieptereiniging, peeling of een laserbehandeling. De huidtherapeut adviseert je tevens over huidverzorging.

 

SIGNÉ CLINICS IS AANGESLOTEN BIJ HET NVCG EN DRAAGT HET ZKN KEURMERK. DAT GEEFT JOU DE GARANTIE DAT ONZE ZORG VAN HET HOOGSTE NIVEAU IS.

Behandelingen

Dit zijn de mogelijke behandelingen voor acné in onze kliniek in Rotterdam:

Daarnaast kunnen onze specialisten je ook helpen bij het behandelen van acnélittekens.

De specialist

Een team van specialistische huidtherapeuten beoordeelt wat de beste behandeling is voor jouw acne. Samen stellen zij een deskundig behandelplan op met als hoofddoel: het leveren van een optimaal en natuurlijk elegant resultaat dat naadloos overloopt in jouw signatuur.

De huidtherapeuten van Signé Clinics werken vanuit de overtuiging en filosofie dat de eigen schoonheid de signatuur vormt. Dit signatuur regeert en dient ten alle tijden intact te blijven en te worden bekrachtigd. Onze specialisten bekrachtigen elementen, (ver)leggen het accent, verfrissen, vereffenen en verjongen.

Subtiel, natuurlijk en elegant.

vimeo-video-thumbnail

Wil je graag geholpen worden?

Onze specialisten helpen je graag verder. Vraag een vrijblijvend consult aan.