Doffe huid

Is je uitstraling veranderd door een doffe huid? Bij Signé Clinics helpen je we graag bij het herstellen van een stralende huid; jouw signatuur.

Wat is een doffe huid?

 

Een doffe huid kan ontstaan door een slechte leefstijl, bijvoorbeeld door roken, en door niet juiste huidverzorging. Vaak wordt een doffe huid verergerd door stress, slaaptekort en een tekort aan vocht in de huid.

Een doffe, vale teint kan onzekerheid met zich meebrengen. Naast goede hydratatie, reiniging en de juiste verzorging van de huid zijn er verschillende behandelingen mogelijk om een doffe huid weer te doen stralen.

Signé Clinics is aangesloten bij het NVCG en draagt het ZKN keurmerk. Dat geeft jou de garantie dat onze zorg van het hoogste niveau is.

Cosmetische behandeling

Een gebrek aan hydratatie kan, naar de juiste verzorgingsproducten, worden opgelost voor een behandeling met een hyaluronzuur filler. Hyaluronzuur is een lichaamseigen stof die de huid voorziet van voldoende hydratatie. Naarmate je ouder wordt neemt de hoeveelheid hyaluronzuur in de huid af, met een doffe huid als gevolg.

De huidtherapeut

Afhankelijk van de behoefte van de huid kan de huidtherapeut verschillende behandelingen overwegen. Een stralende huid kan gecreëerd worden door een behandeling met de dermapen, een laserbehandeling of bijvoorbeeld een chemische peeling.

We starten met een uitvoerige huidanalyse. Op basis van jouw huidtype- en behoeften wordt geadviseerd over de meest effectieve behandelmethode.

Behandelingen

De specialist

Een team van specialistische huidtherapeuten in Rotterdam en Tilburg beoordeelt wat de beste behandeling is voor jouw doffe huid. Samen stellen zij een deskundig behandelplan op met als hoofddoel: het leveren van een optimaal en natuurlijk elegant resultaat dat naadloos overloopt in jouw signatuur.

De huidtherapeuten van Signé Clinics werken vanuit de overtuiging en filosofie dat de eigen schoonheid de signatuur vormt. Dit signatuur regeert en dient ten alle tijden intact te blijven en te worden bekrachtigd. Onze specialisten bekrachtigen elementen, (ver)leggen het accent, verfrissen, vereffenen en verjongen.

Subtiel, natuurlijk en elegant.

vimeo-video-thumbnail

Wil je graag geholpen worden?

Onze specialisten helpen je graag verder. Vraag een vrijblijvend consult aan.