Rimpels

Is je huid verouderd en worden steeds meer rimpels zichtbaar? Het is voorstelbaar dat je verlangt naar een jonger uitziende en egale huid.

Bij Signé Clinics helpen we je graag je frisse en jongere uitstraling terug te winnen.

Wat zijn rimpels?

Rimpels ontstaan naarmate de huid verouderd. Dit is een natuurlijk proces en kun je niet voorkomen. De verouderde huid maakt minder collageen en elastine aan en is slechter in staat vocht vast te houden. Deze tekorten zorgen ervoor dat rimpels ontstaan.

De mate waarin rimpels ontstaan is gedeeltelijk genetisch bepaald en dus voor iedereen verschillend. Externe factoren zoals uv-straling door de zon en een ongezonde levensstijl kunnen het ontstaan van rimpels versnellen of verergeren. Denk hierbij aan ongezonde voeding, roken, stress en slaaptekort. Een goede verzorging van de huid kan het huidverouderingsproces tevens vertragen.

Cosmetische behandeling

Afhankelijk van de ernst van de rimpels kun je kiezen voor een behandeling met injectables om deze op te vullen of te verzachten. Een hoogwaardige hyaluronzuur filler kan (diepe) rimpels opvullen en de huid hydrateren. Een Botulinetoxine A injectie wordt vaak toegepast om te voorkomen dat spieren overmatig samentrekken, wat rimpels veroorzaakt.

Het effect van een behandeling met een Botulinetoxine A injectie is ongeveer drie tot vijf maanden zichtbaar. Daarna kan de behandeling veilig herhaald worden.

Signé Clinics is aangesloten bij het NVCG en draagt het ZKN keurmerk. Dat geeft jou de garantie dat onze zorg van het hoogste niveau is.

De huidtherapeut

Bij beginnende rimpels en fijne lijntjes kan een behandeling met de dermapen, een laser of een chemische peeling door de huidtherapeut uitkomst bieden.

Na de huidanalyse wordt een passend behandelplan opgesteld. Dit bestaat uit één of meerdere behandelingen en wordt mogelijk aangevuld met hoogwaardige verzorgingsproducten om de huidconditie te verbeteren.

Behandelingen

De specialist

Een team van specialistische huidtherapeuten beoordeelt wat de beste behandeling is voor jouw vraag. Samen stellen zij een deskundig behandelplan op met als hoofddoel: het leveren van een optimaal en natuurlijk elegant resultaat dat naadloos overloopt in jouw signatuur.

De huidtherapeuten van Signé Clinics werken vanuit de overtuiging en filosofie dat de eigen schoonheid de signatuur vormt. Dit signatuur regeert en dient ten alle tijden intact te blijven en te worden bekrachtigd. Onze specialisten bekrachtigen elementen, (ver)leggen het accent, verfrissen, vereffenen en verjongen.

Subtiel, natuurlijk en elegant.

Wil je graag geholpen worden?

Onze specialisten helpen je graag verder. Vraag een vrijblijvend consult aan.