Slappe huid

Laat je huid tekenen van veroudering zien, zoals een slappe huid en verlies van volume? We kunnen ons indenken dat je verlangt naar een jonger uitziende en stevige huid.

Bij Signé Clinics helpen we je graag een stevige, frisse huid te herwinnen.

Wat is een slappe huid?

Het huidverouderingsproces is een natuurlijk proces en is onomkeerbaar. Het lichaamseigen collageen, dat zorgt voor versteviging van het bindweefsel, neemt af naarmate je ouder wordt. Ook de hoeveelheid elastine, dat zorgt voor een soepele huid, neemt af vanaf het 25e levensjaar. Dit resulteert in een huid die zichtbaar slapper is, met rimpels en volumeverlies. Verschillende externe factoren zoals ongezonde voeding en je levensstijl kunnen dit proces versnellen.

Er zijn verschillende behandelingen mogelijk om een slappe huid tegen te gaan of te verbeteren.

Cosmetische behandeling

Afhankelijk van de huidconditie kun je kiezen voor een behandeling met injectables om de huid te verstrakken. Een hoogwaardige hyaluronzuur filler kan volume terugbrengen waar je dat door de tijd verloren bent. Ook kan een fillerbehandeling (diepe) rimpels opvullen en verzachten. Botulinetoxine A zorgt voor spierontspanning op plaatsen waar de huid overmatig samentrekt en kan tevens ondiepe rimpels verzachten.

Het effect van een behandeling met een Botulinetoxine A injectie is ongeveer drie tot vijf maanden zichtbaar. Daarna kan de behandeling veilig herhaald worden. Het resultaat van een fillerbehandeling is ongeveer een jaar zichtbaar.

Signé Clinics is aangesloten bij het NVCG en draagt het ZKN keurmerk. Dat geeft jou de garantie dat onze zorg van het hoogste niveau is.

De huidtherapeut

Bij beginnend volumeverlies en fijne lijntjes kan een behandeling met de dermapen, een laser of een chemische peeling door de huidtherapeut uitkomst bieden.

De huidarts of de cosmetisch arts start met een grondige huidanalyse. Naar aanleiding van je wensen en de behoefte van de huid wordt een passend behandelplan opgesteld. Dit bestaat uit één of meerdere behandelingen en wordt mogelijk aangevuld met hoogwaardige verzorgingsproducten om de huidconditie te verbeteren.

Behandelingen

De specialist

Een team van specialistische huidtherapeuten beoordeelt wat de beste behandeling is voor jouw wensen met betrekking tot het verminderen van een slappe huid. Samen stellen zij een deskundig behandelplan op met als hoofddoel: het leveren van een optimaal en natuurlijk elegant resultaat dat naadloos overloopt in jouw signatuur.

De huidtherapeuten van Signé Clinics in Rotterdam en Tilburg werken vanuit de overtuiging en filosofie dat de eigen schoonheid de signatuur vormt. Dit signatuur regeert en dient ten alle tijden intact te blijven en te worden bekrachtigd. Onze specialisten bekrachtigen elementen, (ver)leggen het accent, verfrissen, vereffenen en verjongen.

Subtiel, natuurlijk en elegant.

De huid verliest zijn elasticiteit en de hefspier mogelijk wat kracht. Een bovenooglidcorrectie biedt uitkomst wanneer je last krijgt van hangende oogleden.

Wil je graag geholpen worden?

Onze specialisten helpen je graag verder. Vraag een vrijblijvend consult aan.