Vermoeide huid

Laat je huid tekenen van vermoeidheid zien, zoals een doffe huid en donkere kringen? Het is dan denkbaar dat je af wilt van deze vermoeide huid en streeft naar een stralende en gezonde huid.

Bij Signé Clinics staan we voor je klaar om je te helpen een stralende en frisse look terug te geven.

Wat is een vermoeide huid?

Een vermoeide huid kan ontstaan door een slechte leefstijl, bijvoorbeeld door roken, en door niet juiste huidverzorging. Huidveroudering speelt vaak ook een rol bij een vermoeide huid. Rimpels kunnen de huid extra vermoeid doen lijken. Een combinatie van stress, slaaptekort en een verouderende huid zorgen dat rimpels en donkere kringen meer zichtbaar worden. Dit treedt met name op waar de mimiek sterk is, bijvoorbeeld bij de huid rond de ogen en lippen.

Er zijn verschillende behandelingen mogelijk om een vermoeide huid tegen te gaan of te verbeteren.

Cosmetische behandelingen

Een vermoeide huid kan onder andere verholpen worden door een behandeling met injectables. Een Botulinetoxine A behandeling kan er bijvoorbeeld voor zorgen dat fijne lijntjes verdwijnen en je uitstraling frisser wordt. Diepere rimpels kunnen opgevuld worden met een hoogwaardige filler op basis van lichaamseigen hyaluronzuur. Ook de Skinbooster behandeling kan uitkomst bieden bij een vermoeide huid.

Het effect van een behandeling met injectables is ongeveer drie tot zes maanden zichtbaar. Daarna kan de behandeling veilig herhaald worden. Na drie sessies met Skinbooster kan het resultaat zelfs tot drie jaar aanhouden.

Signé Clinics is aangesloten bij het NVCG en draagt het ZKN keurmerk. Dat geeft jou de garantie dat onze zorg van het hoogste niveau is.

De huidtherapeut

Een behandeling met injectables is niet altijd de meest effectieve oplossing voor een vermoeide huid. De huidtherapeut kan ook met een chemische peeling, een behandeling met de dermapen of met een laser prachtige resultaten boeken.

Naar aanleiding van de conditie van de huid en je persoonlijke wensen wordt geadviseerd over de juiste behandeling(en) bij de juiste specialist.

Behandelingen

De specialist

Een team van specialistische huidtherapeuten beoordeelt wat de beste behandeling is voor jouw vermoeide huid. Samen stellen zij een deskundig behandelplan op met als hoofddoel: het leveren van een optimaal en natuurlijk elegant resultaat dat naadloos overloopt in jouw signatuur.

De huidtherapeuten van Signé Clinics in Rotterdam en Tilburg werken vanuit de overtuiging en filosofie dat de eigen schoonheid de signatuur vormt. Dit signatuur regeert en dient ten alle tijden intact te blijven en te worden bekrachtigd. Onze specialisten bekrachtigen elementen, (ver)leggen het accent, verfrissen, vereffenen en verjongen.

Subtiel, natuurlijk en elegant.

Wil je graag geholpen worden?

Onze specialisten helpen je graag verder. Vraag een vrijblijvend consult aan.