Cosmetische behandelingen

Cosmetische behandelingen

Voelt het alsof jouw mimiek niet langer bij jouw uitstraling past? Vertoont jouw huid ongewenste tekenen van huidveroudering? Het Signé team van cosmetisch artsen is gespecialiseerd in het realiseren en corrigeren van balans, het bekrachtigen van contouren en het verjongen, verstrakken en optimaliseren van de huid.

√ Geen wachtlijsten
√ Kwaliteitskeurmerken
√ Hoogwaardige zorg
√ Jarenlange ervaring
√ Hypermoderne kliniek
√ Breed aanbod

BOTULINETOXINE A

Tekenen mimische rimpels als fronsrimpels of kraaienpootjes jouw gezicht? Botulinetoxine A legt tijdelijk de werking van de aangezichtsspieren stil, waardoor rimpels voor een periode verminderen of verdwijnen

FILLER CORRECTIES

Heb jij fillers laten plaatsen, maar ben je ontevreden over het resultaat? Of twijfel je of het goed geplaatst is? Onze specialisten zijn zeer gespecialiseerd in het corrigeren van een filler en het herstellen van jouw unieke balans.

HANDEN VERJONGEN

Naarmate we ouder worden verouderen onze handen. Voelt het alsof jouw handen niet meer bij jouw uitstraling passen? Met fillers op basis van hyaluronzuur herstellen we het volume en verbeteren we de contour van jouw handen.

LIQUID FACELIFT

Huidveroudering gaat gepaard met de afname van collageen en elastine. Het gevolg is een slappere huid, rimpels, fijne lijntjes en een doffe teint. Past jouw uitstraling niet langer bij wie je bent? Een liquid facelift is een laagdrempelig alternatief voor een operatieve facelift.

NEUSCORRECTIE

De neus is erg bepalend voor je algehele uitstraling en kan een storende factor zijn als deze voor een disbalans in het gezicht zorgt. Signé Clinics helpt je graag bij het herwinnen van een uitstraling die bij je past.

FACIAL SLIMMING

Een forse kaaklijn of extreem volle wangen, kunnen het gezicht uit balans brengen. Tijdens een Facial slimming behandeling wordt Botulinetoxine A in één van de kauwspieren geïnjecteerd, waardoor het gezicht op een natuurlijke wijze een aantrekkelijke V-shape krijgt.

FILLERS

Spreken vollere lippen, jeugdige contouren, een optische neusverkleining of een ‘liquid facelift’ je aan? Een hyaluronzuur fillerbehandeling helpt het volume in de huid herstellen en daarmee contouren te bekrachtigen of verzachten en rimpels en een vale teint verminderen.

LIPFILLERS

Fraai gevormde lippen, die verhoudingsgewijs in balans zijn, worden vaak gezien als een belangrijke bepaler van de uitstraling. Het opvullen van de lippen is dan ook een populaire behandeling. Onze specialisten helpen je graag verder.

MEDISCHE BOTULINETOXINE A

Botulinetoxine A legt niet alleen de werking van de aangezichtsspieren stil, waardoor er tijdelijk minder lijntjes en rimpels meer zichtbaar zijn, maar wordt ook effectief toegepast bij overmatig zweten, migraine en tandenknarsen.

SKINBOOSTER

Een stralende huid met een gezonde gloed. Dat is wat een skinbooster behandeling belooft. Met een skinbooster wordt de huid van binnenuit gehydrateerd. Bij deze injectable staat huidverbetering centraal, met als positief side effect dat het een preventieve werking heeft op tekenen van huidveroudering.

Professioneel, servicegericht

Absoluut professioneel en servicegericht, met een fijne after-care. Altijd bereikbaar, helpend en informerend. Ontnemen al je zorgen en het resultaat is natuurlijk en mooi.

Mara, Rotterdam

Persoonlijke aandacht en top resultaat!

Mijn allereerste behandeling gehad bij cosmetisch arts Nastja Hendriks. Ik was een beetje zenuwachtig voor de afspraak, maar Nastja nam de tijd om alles rustig uit te leggen. Van de behandeling zelf voel je vrij weinig. Ik heb mijn frons-, voorhoofdrimpels en kraaienpootjes laten behandelen. Super blij met het eindresultaat en ik ontvang veel complimentjes! Zit gelijk lekkerder in mijn vel, had het veel eerder moeten doen!

Femke, Rotterdam

Geweldig!

Ik kreeg goede uitleg en het resultaat mag er zijn! Zeker een aanrader!

Mariska, Bleiswijk

Heel prettig

Alles is goed geregeld hier. Mooie kliniek, goede arts en de behandeling met fillers is goed bevallen. Je bent hier zeker geen nummer.

Hester, Rotterdam

Verhelderend en professioneel!

Eerste consult gehad en een duidelijk en voor mij ook verhelderend advies gekregen om tot een zo natuurlijk mogelijk resultaat te komen en daarnaast ook een mooie huid. Kijk uit naar de behandelingen!

Mady, Oud-Beijerland

Perfect

Goed ontvangen, deskundige begeleiding en aandacht voor de huid en verzorging.

Sanae, Rotterdam

Heel erg goed

Van A tot Z tot in de puntjes verzorgd en geregeld.
Goede locatie, fijne sfeer, deskundig en vriendelijke medewerksters.
Absoluut een aanrader!

Sanne, Rotterdam

Zeer tevreden over de dermatoloog

Mijn moedervlek was niet kwaadaardig maar ik vond ‘m lelijk. De dermatoloog heeft de vlek weggesneden. Het is nu twee weken later en je ziet er al bijna niets meer van. Heel blij mee.

Ingrid, Rotterdam

Zeer tevreden

Ben zeer tevreden over beide behandelingen.
De uitleg was zeer duidelijk.
De benadering zeer professioneel.
Ik werd ook erg op m’n gemak gesteld.

Marilyn, Rotterdam

Nooit meer ergens anders

Ik heb al vaker injectables elders laten doen. Dit was mijn eerste keer bij Signé Clinics en wil me nooit meer ergens anders laten behandelen. De sfeer van de kliniek, het resultaat, alles samen maakt dat ik enorm tevreden ben en zeker terug zal komen.

Denise, Zoetermeer

Enhancing beauty
Don't change it

Signé Clinics is de nieuwe cosmetische formule voor de elegante en zelfbewuste man en vrouw die voor een hoge mate van kwaliteit, professionaliteit, diversiteit en service kiezen.

Bij Signé Clinics regeert jouw signatuur. De eigen schoonheid gevat in vormen en lijnen. Onze specialisten bekrachtigen elementen, (ver)leggen het accent, verfrissen, vereffenen en verjongen. Subtiel, natuurlijk en elegant.

Het aanbod van Signé Clinics rijkt verder. Het team van specialisten wordt gevormd door huidtherapeuten, cosmetische artsen en cosmetisch dermatologen. Zij leveren zorg van het hoogste niveau en hanteren een ethisch kompas van waaruit verantwoorde, transparante zorg geleverd wordt.

Wil je graag geholpen worden?

Onze specialisten helpen je graag verder. Vraag een vrijblijvend consult aan.