Cosmetische behandelingen

Cosmetische behandelingen

Voelt het alsof jouw mimiek niet helemaal bij jouw uitstraling past? Of ben je niet tevreden over je uitstraling na een bezoek aan een cosmetisch arts? Het Signé team van cosmetisch specialisten wordt gevormd door huidtherapeuten, cosmetisch dermatologen én cosmetisch artsen. Zij zijn zeer gespecialiseerd in het optimaliseren van jouw huid en op elegante wijze de natuurlijke expressie te bekrachtigen.

 

BOTULINETOXINE A

Tekenen mimische rimpels als fronsrimpels of kraaienpootjes jouw gezicht? Botulinetoxine A legt tijdelijk de werking van de aangezichtsspieren stil, waardoor rimpels voor een periode verminderen of verdwijnen

FILLER CORRECTIES

Heb jij fillers laten plaatsen, maar ben je ontevreden over het resultaat? Of twijfel je of het goed geplaatst is? Onze specialisten zijn zeer gespecialiseerd in het corrigeren van een filler en het herstellen van jouw unieke balans.

HANDEN VERJONGEN

Naarmate we ouder worden verouderen onze handen. Voelt het alsof jouw handen niet meer bij jouw uitstraling passen? Met fillers op basis van hyaluronzuur herstellen we het volume en verbeteren we de contour van jouw handen.

LIQUID FACELIFT

Huidveroudering gaat gepaard met de afname van collageen en elastine. Het gevolg is een slappere huid, rimpels, fijne lijntjes en een doffe teint. Past jouw uitstraling niet langer bij wie je bent? Een liquid facelift is een laagdrempelig alternatief voor een operatieve facelift.

NEUSCORRECTIE

De neus is erg bepalend voor je algehele uitstraling en kan een storende factor zijn als deze voor een disbalans in het gezicht zorgt. Signé Clinics helpt je graag bij het herwinnen van een uitstraling die bij je past.

FACIAL SLIMMING

Een forse kaaklijn of extreem volle wangen, kunnen het gezicht uit balans brengen. Tijdens een Facial slimming behandeling wordt Botulinetoxine A in één van de kauwspieren geïnjecteerd, waardoor het gezicht op een natuurlijke wijze een aantrekkelijke V-shape krijgt.

FILLERS

Spreken vollere lippen, jeugdige contouren, een optische neusverkleining of een ‘liquid facelift’ je aan? Een hyaluronzuur fillerbehandeling helpt het volume in de huid herstellen en daarmee contouren te bekrachtigen of verzachten en rimpels en een vale teint verminderen.

LIPFILLERS

Fraai gevormde lippen, die verhoudingsgewijs in balans zijn, worden vaak gezien als een belangrijke bepaler van de uitstraling. Het opvullen van de lippen is dan ook een populaire behandeling. Onze specialisten helpen je graag verder.

MEDISCHE BOTULINETOXINE A

Botulinetoxine A legt niet alleen de werking van de aangezichtsspieren stil, waardoor er tijdelijk minder lijntjes en rimpels meer zichtbaar zijn, maar wordt ook effectief toegepast bij overmatig zweten, migraine en tandenknarsen.

SKINBOOSTER

Een stralende huid met een gezonde gloed. Dat is wat een skinbooster behandeling belooft. Met een skinbooster wordt de huid van binnenuit gehydrateerd. Bij deze injectable staat huidverbetering centraal, met als positief side effect dat het een preventieve werking heeft op tekenen van huidveroudering.

Enhancing beauty
Don't change it

Signé Clinics is de nieuwe cosmetische formule voor de elegante en zelfbewuste man en vrouw die voor een hoge mate van kwaliteit, professionaliteit, diversiteit en service kiezen.

Bij Signé Clinics regeert jouw signatuur. De eigen schoonheid gevat in vormen en lijnen. Onze specialisten bekrachtigen elementen, (ver)leggen het accent, verfrissen, vereffenen en verjongen. Subtiel, natuurlijk en elegant.

Het aanbod van Signé Clinics rijkt verder. Het team van specialisten wordt gevormd door huidtherapeuten, cosmetische artsen en cosmetisch dermatologen. Zij leveren zorg van het hoogste niveau en hanteren een ethisch kompas van waaruit verantwoorde, transparante zorg geleverd wordt.

Wil je graag geholpen worden?

Onze specialisten helpen je graag verder. Vraag een vrijblijvend consult aan.