Facial slimming

Facial slimming is een behandeling met Botulinetoxine A waardoor het gezicht op een natuurlijke wijze een aantrekkelijke V-shape krijgt.

Vrouwelijke contouren

Een forse kaaklijn of extreem volle wangen, kunnen het gezicht uit balans brengen. Tijdens een Facial slimming behandeling wordt Botulinetoxine A in één van de kauwspieren geïnjecteerd. De spier ontspant en wordt langzaam kleiner. De onderkaak verliest hierdoor aan volume. Het resultaat: een vrouwelijk gezicht met zachte contouren, waarbij het accent op de jukbeenderen ligt.

Tandenknarsen

Een bovengemiddelde belasting door tandenknarsen of klemmen van de kaken, kan de kaakspier sterk ontwikkelen. Dit kan leiden tot bovengenoemde esthetische disbalansen en andere ongemakken, zoals een klikkend geluid bij het kauwen en slijtage van de tanden. Een Facial Slimming behandeling herstelt meer dan alleen de contouren.

De ingreep

1. Intake

Onze deskundige arts maakt een huidanalyse en bespreekt jouw wensen. Er wordt een behandelplan op maat opgesteld. Er is alle gelegenheid om vragen over facial slimming te bespreken.

2. Behandeling

Een Facial slimming behandeling bij Signé Clinics duurt niet lang. Met een dunne naald wordt de Botulinetoxine A in de spiervezel geïnjecteerd. Hierdoor ontspannen de kaakspieren, waardoor ze na een aantal weken verkleinen en de vrouwelijk vorm van het gezicht herstelt. Wij werken met een dunne naald, je houdt hier geen littekens aan over. 

3. Aftercare

De injectable behandeling is op zich geen ingrijpende behandeling. Echter zijn er een aantal zaken waar je rekening mee moet houden om een optimaal resultaat te behalen.

Na de eerste behandeling voelt het behandelde gebied wat vreemd aan. Er kan soms sprake zijn van wat hoofdpijn, of moeite met focussen (lezen van een boek). Na vervolgbehandelingen is daar veel minder sprake van. Lichte verheven plekjes verdwijnen vaak al na 20 minuten. Eventuele kleine blauwe plekjes verdwijnen vaak al binnen 2 dagen.

De werking van de botox begint na ongeveer 2-3 dagen en is na 2 weken maximaal zichtbaar en houdt meestal 3 - 5 maanden aan. 

Nazorginstructies:

 • Gedurende 4 uur
  Niet liggen of bukken
 • Op de dag van de behandeling
  Geen crème make-up op behandeld gebied aanbrengen
 • Gedurende 48 uur
  Niet sporten
  Geen vaccinaties
 • Gedurende 1 week
  Hitte vermijden: geen sauna/zonnebank/ zonnen
 • Gedurende 2 weken
  Geen andere cosmetische behandelingen

Bereikbaarheid na de behandeling:
Indien zich na de behandeling onverhoopt bijwerkingen of complicaties voordoen waar je vragen over hebt, verzoeken wij je contact met ons opnemen.

Je dient direct contact op te nemen indien je symptomen krijgt zoals: dubbelzien, ademhalings-, slik-, en /of spraakproblemen, longontsteking, afhangend ooglid, algemene  zwakte.

Signé Clinics
085-488 17 88

 

4. Risico

Het gebruik van Botulinetoxine A is erg veilig. In zeldzame gevallen kunnen er bijwerkingen ontstaan na facial slimming. Mogelijke bijwerkingen zijn:

 • Lichte zwelling rondom de injectieplaats
 • Zelden: kleine bloeduitstorting of blauwheid
 • Zelden: infectie of allergische reactie
 • Zeer zelden: tijdelijke harde plekjes (granuloomvorming) op de plaats van injectie
 • Zeer zelden: tijdelijk een verminderde kracht bij het kauwen

De specialist

Een team van cosmetisch specialisten en artsen in Rotterdam beoordeelt wat de beste behandeling is voor jouw vraag. Samen stellen zij een deskundig behandelplan op met als hoofddoel: het leveren van een optimaal en natuurlijk elegant resultaat dat naadloos overloopt in jouw signatuur. We helpen je graag verder in onze kliniek in Rotterdam met behandelingen zoals fillers, cosmetische dermatologie of huidtherapie.

De artsen van Signé Clinics werken vanuit de overtuiging en filosofie dat de eigen schoonheid de signatuur vormt.  Dit signatuur regeert en dient ten alle tijden intact te blijven en te worden bekrachtigd. Onze specialisten bekrachtigen elementen, (ver)leggen het accent, verfrissen, vereffenen en verjongen.

Subtiel, natuurlijk en elegant.

Prijzen

De prijzen voor onderstaande behandelingen zijn inclusief btw.

Facial slimming

Consult
Gratis

Bij een van onze cosmetische artsen

Gratis
Botulinetoxine A
€ 249,-

Facial slimming

€ 249,-

De volledige prijslijst vind je hier.

Door de fantastische zorg van deze specialiasten voel ik me als herboren. De hele behandeling was als een warm bad.

Judith uit Amsterdam

Wil je graag geholpen worden?

Onze specialisten helpen je graag verder. Vraag een vrijblijvend consult aan.