Filler correcties

Heb jij fillers laten plaatsen, maar ben je ontevreden over het resultaat? Of twijfel je of het goed geplaatst is? Onze specialisten zijn zeer gespecialiseerd in het corrigeren van een filler en het herstellen van jouw unieke balans.

Correcties filler behandeling

Als een filler behandeling goed uitgevoerd wordt, zorgt dit voor een jonge en frisse huid. Het hoort het volume in de huid te herstellen en rimpels en een vale teint te verminderen. Een verkeerd geplaatste filler kan resulteren in bultjes of asymmetrie. Deze complicaties zijn erg vervelend en huidontsierend. De specialisten van Signé Clinics zijn gespecialiseerd in het corrigeren van fillers.

Onze ervaren arts zal beoordelen wat de beste behandeling is om de ongewenste filler te corrigeren. De filler kan worden opgelost met hyaluronidase. Asymmetrie kan met extra fillers bijgewerkt worden.

Jouw signatuur

Signé Clinics streeft altijd naar een natuurlijk resultaat en werkt uitsluitend met de meest hoogwaardige materialen en ervaren specialisten. Het is onze missie jouw huid te optimaliseren en de gezichtscontouren op elegante wijze te bekrachtigen of juist te verzachten. Signé - jouw signatuur.

De ingreep

1. Intake

Onze ervaren arts beoordeelt wat de beste behandeling is om de ongewenste filler te corrigeren. Soms moet de filler opgelost worden met hyaluronidase of kan er met extra fillers de asymmetrie bijgewerkt worden. Er is alle gelegenheid om vragen te bespreken.

2. Behandeling

Hyaluronidase is een middel wat gebruikt wordt om fillers af te laten breken. Het wordt met een zeer dunne naald geinjecteerd op de plekken waar de ongewenste filler zit. Dit kan soms kort wat gevoelig zijn. Binnen 24 uur wordt de filler door het oplosmiddel in kleine stukjes geknipt waardoor je lichaam de afgebroken filler op kan nemen. Het resultaat wordt zichtbaar: de filler is verminderd of zelfs helemaal afgebroken. Soms zijn een aantal behandelingen nodig, dit is met name afhankelijk welke filler is gebruikt.

3. Aftercare

Na de behandeling kan de plek van injectie wat rood en gezwollen zijn, dit is vaak binnen 24 uur verdwenen. Soms treedt er ook een kleine blauwe plek of bloeduitstorting op. Deze verdwijnen vaak binnen enkele dagen. Allergische reacties zijn erg zeldzaam, mocht je een allergie hebben op wespensteken, laat dit dan je arts weten omdat er dan een verhoogde kans op een allergische reactie kan bestaan. Breng op de dag van behandeling geen crème of make-up op het behandelde gebied aan.

Bereikbaarheid na de behandeling
Indien zich na de behandeling onverhoopt bijwerkingen of complicaties voordoen waar je vragen over hebt, verzoeken wij je contact met ons opnemen.
Je dient direct contact op te nemen indien je symptomen krijgt zoals: dubbelzien, ademhalings-, slik-, en /of spraakproblemen, longontsteking, afhangend ooglid, algemene zwakte.

Signé Clinics
085-488 17 88

4. Risico

Een filler- of hyaluronidasebehandeling is erg veilig. Al bestaat er altijd een kleine kans op bijwerkingen of complicaties.

Mogelijke risico's zijn:

  • Regelmatig: roodheid, zwelling en kleine blauwe plekken
  • Zelden: grote bloeduitstortingen
  • Zelden: bultjes/granuloomvorming

De specialist

Een team van cosmetisch specialisten en artsen in Rotterdam beoordeelt wat de beste behandeling is voor jouw vraag. Samen stellen zij een deskundig behandelplan op met als hoofddoel: het leveren van een optimaal en natuurlijk elegant resultaat dat naadloos overloopt in jouw signatuur. We helpen je graag verder in onze kliniek in Rotterdam met behandelingen zoals fillers, cosmetische dermatologie of huidtherapie.

De artsen van Signé Clinics werken vanuit de overtuiging en filosofie dat de eigen schoonheid de signatuur vormt.  Dit signatuur regeert en dient ten alle tijden intact te blijven en te worden bekrachtigd. Onze specialisten bekrachtigen elementen, (ver)leggen het accent, verfrissen, vereffenen en verjongen.

Subtiel, natuurlijk en elegant.

Prijzen

Indien een filler behandeling gecorrigeerd wordt met fillers gelden de reguliere prijzen voor een filler behandeling.

Hyalase - filler correctie

Consult
Gratis

Bij een van onze cosmetische artsen

Gratis
Hyaluronidase filler correcties behandeling
€ 200,-
€ 200,-

De volledige prijslijst vind je hier.

Door de fantastische zorg van deze specialiasten voel ik me als herboren. De hele behandeling was als een warm bad.

Judith uit Amsterdam

If you are looking for some awesome, knowledgeable people to work with, these are the guys I highly recommend.

Iris uit Rijswijk

Wil je graag geholpen worden?

Onze specialisten helpen je graag verder. Vraag een vrijblijvend consult aan.