Filler correcties

Heb jij fillers laten plaatsen, maar ben je ontevreden over het resultaat? Of twijfel je of het goed geplaatst is? Onze specialisten in Rotterdam en Tilburg zijn zeer gespecialiseerd in het corrigeren van een filler en het herstellen van jouw unieke balans.

Wil je graag geholpen worden in onze cosmetische kliniek in Rotterdam of Tilburg?

Onze specialisten helpen je graag verder. Vraag een vrijblijvend consult aan.

Filler correctie behandeling

Wat is een filler correctie behandeling?

Als een filler behandeling goed uitgevoerd wordt, zorgt dit voor een jonge en frisse huid. Het hoort het volume in de huid te herstellen en rimpels en een vale teint te verminderen. Een verkeerd geplaatste filler kan resulteren in bultjes of asymmetrie. Deze complicaties zijn erg vervelend en huidontsierend. Drs. Hendriks - cosmetisch arts KNMG - is gespecialiseerd in het corrigeren van fillers.

Fillers oplossen of corrigeren

Onze ervaren arts zal beoordelen wat de beste behandeling is om de ongewenste filler te corrigeren. De filler kan worden opgelost met hyaluronidase. Asymmetrie kan met extra fillers bijgewerkt worden.

Harde bultjes na fillers

Het kan voorkomen dat er na de behandeling van de lippen (harde) bultjes ontstaan in de lippen. Soms zijn ze alleen voelbaar, maar het kan ook zo zijn dat ze zichtbaar zijn. Onze cosmetisch arts KNMG kan deze bultjes oplossen met een hyalase behandeling.

Asymmetrie na fillers

Ben je niet tevreden over het resultaat van een fillerbehandeling na een bezoek aan een cosmetische kliniek? Geen zorgen, je hoeft de schade – vaak in de vorm van symmetrie – niet uit te zitten. In onze cosmetische kliniek in Rotterdam of Tilburg helpen we je graag verder.

Drs. Hendriks

Het herstellen van fillers wordt uitgevoerd door cosmetisch arts KNMG drs. Hendriks. Ze vertelt in de video meer over hoe harde bultjes of asymmetrie door een fillerbehandeling opgelost wordt.

Jouw signatuur

Signé Clinics streeft altijd naar een natuurlijk resultaat en werkt uitsluitend met de meest hoogwaardige materialen en ervaren specialisten. Het is onze missie jouw huid te optimaliseren en de gezichtscontouren op elegante wijze te bekrachtigen of juist te verzachten. Signé - jouw signatuur.

De ingreep

1. Intake

Onze ervaren arts beoordeelt wat de beste behandeling is om de ongewenste filler te corrigeren. Soms moet de filler opgelost worden met hyaluronidase of wordt met extra fillers de asymmetrie bijgewerkt. Er is alle gelegenheid om vragen te stellen tijdens een gratis consult in onze cosmetische kliniek in Rotterdam of Tilburg.

2. Behandeling

Hyaluronidase is een middel wat gebruikt wordt om fillers af te laten breken. Het wordt met een zeer dunne naald geïnjecteerd op de plekken waar de ongewenste filler zit. Dit kan soms kort wat gevoelig zijn. Binnen 24 uur wordt de filler door het oplosmiddel in kleine stukjes geknipt waardoor je lichaam de afgebroken filler op kan nemen. Het resultaat wordt zichtbaar: de filler is verminderd of zelfs helemaal afgebroken. Soms zijn een aantal behandelingen nodig, dit is met name afhankelijk welke filler is gebruikt.

3. Aftercare

Na de behandeling kan de plek van injectie wat rood en gezwollen zijn, dit is vaak binnen 24 uur verdwenen. Soms treedt er ook een kleine blauwe plek of bloeduitstorting op. Deze verdwijnen vaak binnen enkele dagen. Allergische reacties zijn erg zeldzaam, mocht je een allergie hebben op wespensteken, laat dit dan je arts weten, omdat er dan een verhoogde kans op een allergische reactie kan bestaan. Breng op de dag van behandeling geen crème of make-up op het behandelde gebied aan.

Bereikbaarheid na de behandeling
Indien zich na de behandeling onverhoopt bijwerkingen of complicaties voordoen waar je vragen over hebt, verzoeken wij je contact met ons opnemen.
Je dient direct contact op te nemen indien je symptomen krijgt zoals: dubbelzien, ademhalings-, slik-, en /of spraakproblemen, longontsteking, afhangend ooglid, algemene zwakte.

Signé Clinics
085 - 488 17 88

4. Risico

Een filler- of hyaluronidasebehandeling is erg veilig. Al bestaat er altijd een kleine kans op bijwerkingen of complicaties.

Mogelijke risico's zijn:

  • Regelmatig: roodheid, zwelling en kleine blauwe plekken
  • Zelden: grote bloeduitstortingen
  • Zelden: bultjes/granuloomvorming

FAQ

Veelgestelde vragen over filler correcties

Wat zijn de nadelen van lipfillers?

Een fillerbehandeling is erg veilig. Al bestaat er altijd een kleine kans op bijwerkingen of complicaties. 

Mogelijke risico's zijn: 

  • Regelmatig: roodheid, zwelling en kleine blauwe plekken 
  • Zelden: grote bloeduitstortingen 
  • Zelden: bultjes/granuloomvorming 
Wanneer ontstaan er harde bultjes na fillers?

Fillers in de lip kunnen neiging hebben tot samenklonteren in de eerste weken. Dagelijks de lippen masseren voorkomt bultjes. Tijdens de behandeling bespreekt onze cosmetisch arts KNMG hoe je dit doet. Bij twijfel kun je altijd contact opnemen met onze kliniek. 

Kunnen fillers mislukken?

Een filler- of hyaluronidasebehandeling is erg veilig. Er bestaat altijd een kleine kans op bijwerkingen of complicaties. 

Mogelijke risico's zijn: 

  • Regelmatig: roodheid, zwelling en kleine blauwe plekken 
  • Zelden: grote bloeduitstortingen 
  • Zelden: bultjes/granuloomvorming 
Doet het oplossen van fillers pijn?

Hyaluronidase is een middel wat gebruikt wordt om fillers af te laten breken. Hyaluronidase wordt door onze ervaren artsen met een zeer dunne naald geïnjecteerd op de plekken waar de ongewenste filler zit. Dit kan soms kort wat gevoelig zijn. 

Hoe herstel je asymmetrie in je lip?

Asymmetrie in je lip kan met een hyaluronidasebehandeling bijgewerkt worden. Hierbij wordt er door onze cosmetisch arts KNMG met een dunne naald vloeistof geïnjecteerd die de filler laat oplossen, waardoor de lip weer terugkeert naar natuurlijke staat. 

Wat kan er misgaan met fillers?

Een fillerbehandeling bij Signé Clinics Rotterdam en Tilburg is erg veilig. Er bestaat altijd een kleine kans op bijwerkingen of complicaties. Mogelijke risico’s zijn roodheid, zwelling en kleine blauwe plekken.

Hoeveel kost een filler oplossen?

Een consult bij onze cosmetisch arts KNMG is gratis. De prijs voor een filler oplosbehandeling bij Signé Clinics Rotterdam en Tilburg is € 200,- per behandeling.

De specialist

Een team van cosmetisch specialisten en artsen beoordeelt wat de beste behandeling is voor jouw vraag. Samen stellen zij een deskundig behandelplan op met als hoofddoel: het leveren van een optimaal en natuurlijk elegant resultaat dat naadloos overloopt in jouw signatuur. We helpen je graag verder in onze kliniek met behandelingen zoals fillers, cosmetische dermatologie of huidtherapie.

De artsen van Signé Clinics werken vanuit de overtuiging en filosofie dat de eigen schoonheid de signatuur vormt.  Dit signatuur regeert en dient ten alle tijden intact te blijven en te worden bekrachtigd. Onze specialisten bekrachtigen elementen, (ver)leggen het accent, verfrissen, vereffenen en verjongen.

Subtiel, natuurlijk en elegant.

vimeo-video-thumbnail

Prijzen filler correctie

Indien een filler behandeling gecorrigeerd wordt met fillers gelden de reguliere prijzen voor een filler behandeling.

Hyalase • filler correctie

Consult
Gratis

Bij een van onze cosmetische artsen

Gratis
Hyaluronidase filler correcties behandeling
€ 270,-
€ 270,-

De volledige prijslijst vind je hier.

Door de fantastische zorg van deze specialiasten voel ik me als herboren. De hele behandeling was als een warm bad.

Judith uit Amsterdam

If you are looking for some awesome, knowledgeable people to work with, these are the guys I highly recommend.

Iris uit Rijswijk

Wil je graag geholpen worden?

Onze specialisten helpen je graag verder. Vraag een vrijblijvend consult aan.