Injectables • Fillers

Spreken vollere lippen, jeugdige contouren, een optische neusverkleining of een ‘liquid facelift’ je aan? Een hyaluronzuur fillers behandeling herstelt het volume in de huid, bekrachtigt of verzacht jouw contouren en vermindert rimpels of een vale teint.

Wil je graag geholpen worden in onze cosmetische kliniek in Rotterdam of Tilburg?

Onze specialisten helpen je graag verder. Vraag een vrijblijvend consult aan.

Een jongere uitstraling zonder operatie

Huidveroudering gaat gepaard met de afname van volume, collageen en elastine. Hierdoor ontstaan een slappe huid, rimpels en ook de ontwikkeling van een doffe teint kan hiertoe behoren. Hyaluronzuur is een lichaamseigen stof die de aanmaak van collageen bevordert en de huid hydrateert. Een fillerbehandeling met een hoogwaardige hyaluronzuur fillers heeft dan ook positief effect op het verjongen en verfrissen van de huid.

Jouw signatuur

Signé Clinics streeft altijd naar een natuurlijk resultaat en werkt uitsluitend met de meest hoogwaardige materialen en ervaren specialisten. Het is onze missie jouw huid te optimaliseren en de gezichtscontouren op elegante wijze te bekrachtigen of juist te verzachten. Signé - jouw signatuur.

√ Geen wachtlijsten
√ Kwaliteitskeurmerken
√ Hoogwaardige zorg
√ Jarenlange ervaring
√ Hypermoderne kliniek
√ Breed aanbod

De filler ingreep

1. Intake

Onze deskundige arts maakt een huidanalyse en bespreekt jouw wensen. Er wordt een persoonlijk behandelplan opgesteld. Er is alle gelegenheid om vragen te stellen over de fillers. Zo mogelijk, word je direct behandeld bij onze kliniek in Rotterdam of Tilburg.

2. Behandeling

Tijdens de behandeling wordt er met een kleine naald of een canule een hoeveelheid van de filler onder de huid geïnjecteerd. De huid krijgt zodoende volume toegediend. De huid wordt gelift, rimpels verminderen of verdwijnen en contouren versterken. De arts brengt de filler heel nauwkeurig aan op de vooraf overeengekomen plaatsen. Een fillerbehandeling duurt ongeveer 20 minuten.

Het kan soms nodig zijn om het volume verder op te bouwen voor het beste resultaat. Dit kan het beste gebeuren in drie tot vijf weken na de behandeling.
Fillers worden door het eigen lichaam weer afgebroken, afhankelijk van het product en plaats van injectie blijven fillers ongeveer 5-14 maanden mooi zitten waarna de behandeling veilig herhaald kan worden.

Bij een coronavaccinatie in combinatie met fillers bestaat een verhoogde kans op allergische of immunologische reactie op de hyaluronzuur fillers. De 4 weken voor vaccinatie en 6 weken na vaccinatie kun je daarom geen fillers laten inspuiten bij onze kliniek.

3. Aftercare

Wat kun je verwachten na een behandeling met fillers?
Direct na een behandeling met fillers ontstaat er vaak zwelling en roodheid. Dit verdwijnt meestal binnen 24 uur, maar soms kan de zwelling een aantal dagen aanhouden, met name bij behandeling van de lippen. Bij sommige mensen ontstaat er een blauwe plek, deze verdwijnt meestal binnen 2 tot 7 dagen.

Nazorginstructies

 • Op de dag van de behandeling
  Geen crème make-up op behandeld gebied aanbrengen
 • Gedurende 48 uur
  Niet sporten
 • Gedurende 1 week
  Hitte vermijden: geen sauna/zonnebank/ zonnen
 • Gedurende 2 weken
  Geen andere cosmetische behandelingen
  Geen tandartsbehandelingen
 • Gedurende 4 weken
  Geen vaccinaties

Aanvullende instructies neusfillers:
Gedurende 2 weken geen bril dragen of contactsport

Aanvullende instructies lipfillers:
Vanaf de 3e dag van de behandeling massage van de lippen om bultjes te voorkomen

Bereikbaarheid na de behandeling
Indien zich na de behandeling onverhoopt bijwerkingen of complicaties voordoen waar je vragen over hebt, verzoeken wij je contact met ons opnemen.
Je dient direct contact op te nemen indien je symptomen krijgt zoals: dubbelzien, ademhalings-, slik-, en /of spraakproblemen, longontsteking, afhangend ooglid, algemene zwakte.

Signé Clinics
085-488 17 88

4. Risico

Een fillerbehandeling is erg veilig. Al bestaat er altijd een kleine kans op bijwerkingen of complicaties.

Mogelijke risico's zijn:

 • Regelmatig: roodheid, zwelling en kleine blauwe plekken
 • Zelden: grote bloeduitstortingen
 • Zelden: bultjes/granuloomvorming

Professioneel, servicegericht

Absoluut professioneel en servicegericht, met een fijne after care. Altijd bereikbaar en helpend en informerend. Ontnemen al je zorgen en het resultaat is natuurlijk en mooi.

Mara, Rotterdam

Persoonlijke aandacht en top resultaat!

Mijn allereerste injectable behandeling gehad bij cosmetisch arts Nastja Hendriks. Ik was een beetje zenuwachtig voor de afspraak, maar Nastja nam de tijd om alles rustig uit te leggen. Van de behandeling zelf voel je vrij weinig. Ik heb mijn frons-, voorhoofdrimpels en kraaienpootjes laten behandelen. Super blij met het eindresultaat en ik ontvang veel complimentjes! Zit gelijk lekkerder in mijn vel, had het veel eerder moeten doen!

Femke, Rotterdam

Vakkundige hulp door een professional met kennis van zaken

Alles wordt duidelijk uitgelegd voordat ze beginnen met de behandeling. Bij alles staat de klant centraal en ze leveren maatwerk.

Jadena, Rotterdam

Ontzettend professioneel en vriendelijk

Ik ben enorm goed geholpen, goed voorgelicht en prettig bejegend door drs. Hendriks. Ze geeft me alle vertrouwen en ik ervaar haar als zeer deskundig!

Marieke, ’s Hertogenbosch

Prettige ervaring, goed resultaat

Ik ben voor mijn fronsrimpel bij Signé geweest en erg tevreden over het resultaat. Vnl de duidelijke adviezen voor de eerste dagen/week ná de behandeling werden goed over gedragen, heb me er ook echt aan gehouden. Goed resultaat zichtbaar door de voor- en na foto’s. Stappenplan gemaakt. Ook belangrijk, er werd niet aangedrongen op meerdere behandelingen/op meerdere plaatsen. Maar als je advies vraagt wordt het wel goed gegeven. De sfeer in de Clinic is ook erg ruim en fris.

Petra, Mijnsheerenland

Zeer kundig geholpen met een prachtig resultaat!

Heb prachtig resultaat na botoxbehandeling en nu bezig met traject voor huidverbetering. Fijn om de beelden van Observ te zien en een passend advies te krijgen voor mijn huid. Ik ben zo benieuwd hoe mijn huid zal verbeteren!

Kristel, Spijkenisse

Top service

Eerste keer fillers en eerste keer bij Signé, erg goed bevallen! Goede ervaring met de arts, vriendelijk en levert kwalitatief goed werk.

Chantal, Capelle aan den Ijssel

Heel fijn!

Ik kreeg goed advies. Ik kwam voor diepliggende ogen. In de behandeling werd ook het geheel meegenomen in mijn geval de symmetrie in het gezicht. Uiteindelijk met een goed en natuurlijk resultaat naar huis gegaan.

S, Rotterdam

Geweldige ervaring!

Ik heb behandeling bij Drs. Hendriks gehad. Ze luistert naar m’n wensen en geeft haar advies wat aansluit op de behandeling. Ik ben heel goed geholpen en zie ook het resultaat wat ik had verwacht.

Cindy, Amsterdam

Heel prettige ervaring

Voor mijn eerste keer injectables veel uitleg gekregen – er werd alle tijd voor me genomen en ook nog na 2 weken een controle. Daarnaast advies gekregen over andere huidbehandelingen.

TK, Rotterdam

FAQ

Wat zijn fillers?

Een filler is een injectable, wat inhoudt dat het door middel van een zeer fijne naald in de huid wordt gebracht. Een filler – de naam zegt het eigenlijk al – ‘vult’ de plek waar het wordt ingebracht. Een hyaluronzuur filler behandeling herstelt het volume in de huid, bekrachtigt of verzacht jouw contouren en vermindert rimpels of een vale teint.

Hyaluronzuur is een lichaamseigen stof die de aanmaak van collageen bevordert en de huid hydrateert. In onze cosmetische kliniek in Rotterdam en Tilburg werken wij met hoogwaardige injectables en ervaren artsen.

Hoe lang blijven fillers zitten?

Hoe lang de filler blijft zitten is afhankelijk van het product en de plaats van de injectie. Fillers worden door het eigen lichaam afgebroken. De injectable blijft ongeveer 5-14 maanden mooi zitten, waarna de behandeling veilig herhaald kan worden bij onze cosmetisch arts in Rotterdam of Tilburg.

Wat kosten fillers?

De prijs voor een fillerbehandeling in onze cosmetische kliniek in Rotterdam en Tilburg is vanaf € 239,-. Bekijk hier de prijzen.

Hoe oud moet je zijn voor fillers?

Je moet minimaal 18 jaar oud zijn voor een fillerbehandeling. 

Hoe vaak fillers herhalen?

Hoe vaak fillers herhaalt moeten worden is afhankelijk van het product en de plaats van de filler. Gemiddeld is dit na 5-14 maanden. 

Waar kun je allemaal fillers zetten?

In onze klinieken in Rotterdam en Tilburg is het mogelijk om fillers te injecteren in de: neus, handen, lippen, wangen, traangootjes, wallen, jukbeenderen, kin, kaaklijn, decolleté, striae, littekens, marionetlijnen en neuslippenplooi. 

Wat is de stof die in fillers zit?

De werkzame stof die in fillers zit, is een lichaamseigen stof genaamd hyaluronzuur.  

Welke fillers blijven het langst?

Het effect voor Juvéderm Voluma zal 18 tot 24 maanden aanhouden. Voor Juvéderm Volift en Volbella is dat één jaar. 

Wanneer de filler niet in de juiste huidlaag is geïnjecteerd, is het soms mogelijk dat de filler wat kan verplaatsen. In principe blijft een filler op zijn plek zitten gedurende 1 jaar, daarna is het effect ‘weggezakt’ en kun je de behandeling herhalen bij Signé Clinics in Rotterdam of Tilburg.

De specialist

Een team van cosmetisch specialisten en artsen beoordeelt wat de beste behandeling is voor jouw vraag. Samen stellen zij een deskundig behandelplan op met als hoofddoel: het leveren van een optimaal en natuurlijk elegant resultaat dat naadloos overloopt in jouw signatuur. We helpen je graag verder in onze kliniek met behandelingen zoals fillers, cosmetische dermatologie of huidtherapie.

De artsen van Signé Clinics werken vanuit de overtuiging en filosofie dat de eigen schoonheid de signatuur vormt.  Dit signatuur regeert en dient ten alle tijden intact te blijven en te worden bekrachtigd. Onze specialisten bekrachtigen elementen, (ver)leggen het accent, verfrissen, vereffenen en verjongen.

Subtiel, natuurlijk en elegant.

vimeo-video-thumbnail

Prijzen

De volledige prijslijst van fillers en Botulinetoxine A is hier te vinden.

Wil je graag geholpen worden?

Onze specialisten helpen je graag verder. Vraag een vrijblijvend consult aan.