Fillers

Spreken vollere lippen, jeugdige contouren, een optische neusverkleining of een ‘liquid facelift’ je aan? Een hyaluronzuur fillers behandeling herstelt het volume in de huid, bekrachtigt of verzacht jouw contouren en vermindert rimpels of een vale teint.

Wil je graag geholpen worden in onze cosmetische kliniek in Rotterdam of Tilburg?

Onze specialisten helpen je graag verder. Vraag een vrijblijvend consult aan.

Een jongere uitstraling zonder operatie

Huidveroudering gaat gepaard met de afname van volume, collageen en elastine. Hierdoor ontstaat een slappe huid, rimpels en ook de ontwikkeling van een doffe teint kan hiertoe behoren. Een behandeling met hoogwaardige hyaluronzuur of hydroxylapatiet fillers heeft een positief effect op de verjonging van de huid. Hyaluronzuur is een lichaamseigen stof die de aanmaak van collageen bevordert en de huid hydrateert. Hydroxylapatiet zijn microsferen die direct volume geven en de natuurlijke aanmaak van collageen en elastine stimuleren.

Jouw signatuur

Signé Clinics streeft altijd naar een natuurlijk resultaat en werkt uitsluitend met de meest hoogwaardige materialen en ervaren specialisten. Het is onze missie jouw huid te optimaliseren en de gezichtscontouren op elegante wijze te bekrachtigen of juist te verzachten. Signé - jouw signatuur.

√ Geen wachtlijsten
√ Kwaliteitskeurmerken
√ Hoogwaardige zorg
√ Jarenlange ervaring
√ Hypermoderne kliniek
√ Breed aanbod

Verschillende filler behandelingen

Behandelingen met hoogwaardige hyaluronzuur fillers zijn mogelijk in verschillende toepassingsgebieden. In sommige gevallen raden we een combinatie van behandelingen aan voor een symmetrisch en natuurlijk ogend resultaat. Bij Signé Clinics bieden we de volgende filler behandelingen aan:

Kosten fillers

De kosten voor een filler behandeling variëren afhankelijk van de specifieke behandeling en de gebruikte producten. Omdat elke behandeling op maat is, zijn de prijzen afgestemd op jouw individuele wensen en behoeften. Op onze tarievenpagina vind je een compleet kostenoverzicht van alle behandelingen.

 

Jouw filler behandeling in stappen

1. Intake

Onze deskundige arts maakt een huidanalyse en bespreekt jouw wensen. Er wordt een persoonlijk behandelplan opgesteld. Er is alle gelegenheid om vragen te stellen over de fillers. Zo mogelijk, word je direct behandeld bij onze kliniek in Rotterdam of Tilburg.

2. Behandeling

Tijdens de behandeling wordt er met een kleine naald of een canule een hoeveelheid van de filler onder de huid geïnjecteerd. De huid krijgt zodoende volume toegediend. De huid wordt gelift, rimpels verminderen of verdwijnen en contouren versterken. De arts brengt de filler heel nauwkeurig aan op de vooraf overeengekomen plaatsen. Een fillerbehandeling duurt ongeveer 20 minuten.

Het kan soms nodig zijn om het volume verder op te bouwen voor het beste resultaat. Dit kan het beste gebeuren in drie tot vijf weken na de behandeling.
Fillers worden door het eigen lichaam weer afgebroken, afhankelijk van het product en plaats van injectie blijven fillers ongeveer 5-14 maanden mooi zitten waarna de behandeling veilig herhaald kan worden.

Bij een coronavaccinatie in combinatie met fillers bestaat een verhoogde kans op allergische of immunologische reactie op de hyaluronzuur fillers. De 4 weken voor vaccinatie en 6 weken na vaccinatie kun je daarom geen fillers laten inspuiten bij onze kliniek.

3. Aftercare

Wat kun je verwachten na een behandeling met fillers?
Direct na een behandeling met fillers ontstaat er vaak zwelling en roodheid. Dit verdwijnt meestal binnen 24 uur, maar soms kan de zwelling een aantal dagen aanhouden, met name bij behandeling van de lippen. Bij sommige mensen ontstaat er een blauwe plek, deze verdwijnt meestal binnen 2 tot 7 dagen.

Nazorginstructies

 • Op de dag van de behandeling
  Geen crème make-up op behandeld gebied aanbrengen
 • Gedurende 48 uur
  Niet sporten
 • Gedurende 1 week
  Hitte vermijden: geen sauna/zonnebank/ zonnen
 • Gedurende 2 weken
  Geen andere cosmetische behandelingen
  Geen tandartsbehandelingen
 • Gedurende 4 weken
  Geen vaccinaties

Aanvullende instructies neusfillers:
Gedurende 2 weken geen bril dragen of contactsport

Aanvullende instructies lipfillers:
Vanaf de 3e dag van de behandeling massage van de lippen om bultjes te voorkomen

Bereikbaarheid na de behandeling
Indien zich na de behandeling onverhoopt bijwerkingen of complicaties voordoen waar je vragen over hebt, verzoeken wij je contact met ons opnemen.
Je dient direct contact op te nemen indien je symptomen krijgt zoals: dubbelzien, ademhalings-, slik-, en /of spraakproblemen, longontsteking, afhangend ooglid, algemene zwakte.

Signé Clinics
085-488 17 88

4. Risico

Een fillerbehandeling is erg veilig. Al bestaat er altijd een kleine kans op bijwerkingen of complicaties.

Mogelijke risico's zijn:

 • Regelmatig: roodheid, zwelling en kleine blauwe plekken
 • Zelden: grote bloeduitstortingen
 • Zelden: bultjes/granuloomvorming

Filler correcties

Ben je ontevreden met het resultaat van een eerdere filler behandeling bij een andere kliniek of twijfel je of het goed geplaatst is? Drs. Hendriks is gespecialiseerd in het corrigeren van fillers en helpt je graag verder om alsnog het gewenste resultaat te behalen.

DSC02509

Hoogwaardige fillers voor een natuurlijk resultaat

Bij Signé Clinics streven we altijd naar een natuurlijk ogend resultaat dat tot in de kleinste details aan jouw esthetische wensen voldoet. Daarom voeren onze cosmetisch specialisten enkel filler behandelingen uit met hoogwaardige hyaluronzuur fillers van de volgende gerenommeerde merken:

Juvéderm

We gebruiken verschillende producten van het merk Juvéderm, zoals Volift, Voluma en Volbella. Deze producten zijn speciaal ontworpen voor onder andere de verzachting van diepe rimpels, het herstel van volume in het gezicht en de verfijning van lipcontouren, waarbij kwaliteit en duurzaamheid vooropstaan.

Belotero

Van het merk Belotero gebruiken we een reeks producten voor specifieke esthetische doeleinden. Lips Shape en Lips Contour zijn ontworpen voor lipverfraaiing, Intense voor diepe rimpels, Volume voor gezichtsvolume, Balance voor het gladstrijken van matige lijnen en Revive voor huidverjonging. Deze producten staan garant voor precisie en natuurlijke resultaten in de esthetische behandelingen.

Radiesse

Radiesse is een unieke filler die zowel direct volume geeft als de natuurlijke collageenproductie stimuleert. Het bestaat uit calciumhydroxylapatiet microsferen in een watergebaseerde gel. Radiesse is ideaal voor de correctie van diepere rimpels en het herstel van volume in het gezicht, met langdurige resultaten.

Andere fillermerken

Heb je een voorkeur voor een ander fillermerk? Geen probleem, geef dit tijdens het intakegesprek aan bij onze cosmetisch artsen. Zij bekijken de mogelijkheden met deze filler en laten weten of de gewenste behandeling hiermee mogelijk is.

Onze cosmetisch artsen

Onze cosmetisch artsen werken vanuit de overtuiging en filosofie dat de eigen schoonheid de signatuur vormt. Dit signatuur regeert en dient te allen tijde intact te blijven en te worden bekrachtigd. Onze specialisten bekrachtigen elementen, (ver)leggen het accent, verfrissen, vereffenen en verjongen. We stellen je graag alvast voor aan ons ervaren team dat filler behandelingen uitvoert!

DSC09189

Drs. Nastja Hendriks

Drs. Nastja Hendriks is afgestudeerd als arts aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Ze heeft veel klinische ervaring opgedaan binnen de chirurgie. Vervolgens heeft ze zich volledig gericht op de cosmetische geneeskunde. In januari 2022 heeft Nastja de titel cosmetisch arts KNMG behaald. Haar expertise ligt binnen de injectables en cosmetische chirurgie van het gezicht

Ontwerp zonder titel (11)

Drs. Andreas Versteeg

Drs. Andreas Versteeg heeft aan de Katholieke Universiteit van Leuven zijn geneeskunde diploma behaald. Zijn chirurgische expertise is breed; naast onderzoek bij cardio thoracale chirurgie heeft drs. Versteeg in o.a de Filipijnen en meerdere Nederlandse ziekenhuizen ervaring opgedaan. Bij Signé Clinics en Polikliniek de Blaak specialiseert hij zich in injectables, cosmetische chirurgie en geneeskunde.

Contact opnemen

Heb je nog een vraag over een filler behandeling of wil je graag een adviesgesprek in plannen? Neem dan contact met ons op via 085-4881788 of stuur een mail naar [email protected]. We helpen je graag verder!

FAQ

Wat zijn fillers?

Een filler is een injectable, wat inhoudt dat het door middel van een zeer fijne naald in de huid wordt gebracht. Een filler – de naam zegt het eigenlijk al – ‘vult’ de plek waar het wordt ingebracht. Een hyaluronzuur filler behandeling herstelt het volume in de huid, bekrachtigt of verzacht jouw contouren en vermindert rimpels of een vale teint.

Hyaluronzuur is een lichaamseigen stof die de aanmaak van collageen bevordert en de huid hydrateert. In onze cosmetische kliniek in Rotterdam en Tilburg werken wij met hoogwaardige injectables en ervaren artsen.

Hoe lang blijven fillers zitten?

Hoe lang de filler blijft zitten is afhankelijk van het product en de plaats van de injectie. Fillers worden door het eigen lichaam afgebroken. De injectable blijft ongeveer 5-14 maanden mooi zitten, waarna de behandeling veilig herhaald kan worden bij onze cosmetisch arts in Rotterdam of Tilburg.

Wat kosten fillers?

De prijs voor een fillerbehandeling in onze cosmetische kliniek in Rotterdam en Tilburg is vanaf € 239,-. Bekijk hier de prijzen.

Hoe oud moet je zijn voor fillers?

Je moet minimaal 18 jaar oud zijn voor een fillerbehandeling. 

Hoe vaak fillers herhalen?

Hoe vaak fillers herhaalt moeten worden is afhankelijk van het product en de plaats van de filler. Gemiddeld is dit na 5-14 maanden. 

Waar kun je allemaal fillers zetten?

In onze klinieken in Rotterdam en Tilburg is het mogelijk om fillers te injecteren in de: neus, handen, lippen, wangen, traangootjes, wallen, jukbeenderen, kin, kaaklijn, decolleté, striae, littekens, marionetlijnen en neuslippenplooi. 

Wat is de stof die in fillers zit?

De werkzame stof die in fillers zit, is een lichaamseigen stof genaamd hyaluronzuur.  

Welke fillers blijven het langst?

Het effect voor Juvéderm Voluma zal 18 tot 24 maanden aanhouden. Voor Juvéderm Volift en Volbella is dat één jaar. 

Wanneer de filler niet in de juiste huidlaag is geïnjecteerd, is het soms mogelijk dat de filler wat kan verplaatsen. In principe blijft een filler op zijn plek zitten gedurende 1 jaar, daarna is het effect ‘weggezakt’ en kun je de behandeling herhalen bij Signé Clinics in Rotterdam of Tilburg.