Handen verjongen

Naarmate we ouder worden verouderen onze handen. De huid, spieren en het onderhuids vet worden dunner. Pezen en aderen worden duidelijker zichtbaar. Voelt het alsof jouw handen niet meer bij jouw uitstraling passen? Met fillers op basis van hyaluronzuur herstellen we het volume en verbeteren we de contour van jouw handen. De ideale manier van handen verjongen.

Wil je graag geholpen worden in onze cosmetische kliniek in Rotterdam of Tilburg?

Onze specialisten helpen je graag verder. Vraag een vrijblijvend consult aan.

Jonge, verzorgde handen

Bij het verjongen van de huid denken we vaak aan het gezicht. Maar ook de handen zijn onderhevig aan huidveroudering. Deze zijn altijd zichtbaar en worden veel blootgesteld aan UV-straling. Bovendien geeft gelijktijdige verjonging van gezicht en handen een mooie balans en natuurlijk resultaat.

Voor het verjongen van handen gebruiken wij kwalitatief hoogwaardig hyaluronzuur. Deze lichaamseigen stof stimuleert de aanmaak van collageen en elastine. Met een dunne naald wordt de stof oppervlakkig in de huid geïnjecteerd. Met als resultaat: zachte contouren, strakke en verzorgde handen.

Jouw signatuur

Signé Clinics streeft altijd naar een natuurlijk resultaat en werkt uitsluitend met de meest hoogwaardige materialen en ervaren specialisten. Het is onze missie jouw huid te optimaliseren en jouw handen op elegante wijze te verjongen. Signé - jouw signatuur.

De ingreep

1. Intake

Onze deskundige arts maakt een huidanalyse en bespreekt jouw wensen. Er wordt een behandelplan op maat opgesteld. Er is alle gelegenheid om vragen over handen verjongen te bespreken.

2. Behandeling

De vloeistof wordt met een hele kleine naald oppervlakkig in de huid geïnjecteerd. Afhankelijk van het type huid, kan de behandeling worden uitgevoerd met een dunne naald of een canule. Dit heeft als voordeel dat meerdere behandelgebieden in één keer bereikt worden en de behandeling met een minimaal aantal injecties, kan worden uitgevoerd. Daarnaast bevatten onze hyaluronzuur fillers het verdovingsmiddel lidocaïne, waardoor de behandeling vrijwel pijnloos is.

3. Aftercare

Wat kun je verwachten na een behandeling met fillers?
Direct na een behandeling met fillers ontstaat er vaak zwelling en roodheid. Dit verdwijnt meestal binnen 24 uur, maar soms kan de zwelling een aantal dagen aanhouden, met name bij behandeling van de lippen. Bij sommige mensen ontstaat er een blauwe plek, deze verdwijnt meestal binnen 2 tot 7 dagen.

Nazorginstructies

 • Op de dag van de behandeling
  Geen crème make-up op behandeld gebied aanbrengen
 • Gedurende 48 uur
  Niet sporten
 • Gedurende 1 week
  Hitte vermijden: geen sauna/zonnebank/ zonnen
 • Gedurende 2 weken
  Geen andere cosmetische behandelingen
  Geen tandartsbehandelingen
 • Gedurende 4 weken
  Geen vaccinaties

Bereikbaarheid na de behandeling
Indien zich na de behandeling onverhoopt bijwerkingen of complicaties voordoen waar je vragen over hebt, verzoeken wij je contact met ons opnemen.
Je dient direct contact op te nemen indien je symptomen krijgt zoals: dubbelzien, ademhalings-, slik-, en /of spraakproblemen, longontsteking, afhangend ooglid, algemene zwakte.

Signé Clinics
085-488 17 88

4. Risico

Een fillerbehandeling is erg veilig. Al bestaat er altijd een kleine kans op bijwerkingen of complicaties.

Mogelijke risico's zijn:

 • Regelmatig: roodheid, zwelling en kleine blauwe plekken
 • Zelden: grote bloeduitstortingen
 • Zelden: bultjes/granuloomvorming

De specialist

Een team van cosmetisch specialisten en artsen beoordeelt wat de beste behandeling is voor jouw vraag. Samen stellen zij een deskundig behandelplan op met als hoofddoel: het leveren van een optimaal en natuurlijk elegant resultaat dat naadloos overloopt in jouw signatuur. We helpen je graag verder in onze kliniek met behandelingen zoals fillers, cosmetische dermatologie of huidtherapie.

De artsen van Signé Clinics werken vanuit de overtuiging en filosofie dat de eigen schoonheid de signatuur vormt.  Dit signatuur regeert en dient ten alle tijden intact te blijven en te worden bekrachtigd. Onze specialisten bekrachtigen elementen, (ver)leggen het accent, verfrissen, vereffenen en verjongen.

Subtiel, natuurlijk en elegant.

vimeo-video-thumbnail

Prijzen HANDVERJONGING

De prijzen voor onderstaande behandelingen zijn inclusief btw.

HANDVERJONGING

Consult
Gratis

Bij een van onze cosmetische artsen

Gratis
1 ml
vanaf € 430,-
vanaf € 430,-
Fillers

Signé Clinics werkt met de hoogwaardige filler merken:

Juvéderm®: Volift, Voluma en Volbella
Belotero®: Lips Shape, Lips Contour, Intense, Volume, Balance en Revive

Klik hier voor de volledige prijslijst.

Wil je graag geholpen worden?

Onze specialisten helpen je graag verder. Vraag een vrijblijvend consult aan.