let's celebrate • filler aanbieding

Signé Clinics Rotterdam bestaat één jaar & onze tweede vestiging in Tilburg is geopend - reden voor een feestje!

Injectables

Wil jij er jonger en frisser uitzien? Met injectables kunnen wij rimpels verminderen, volume toevoegen, oneffenheden wegwerken en meer.

√ Geen wachtlijsten
√ Kwaliteitskeurmerken
√ Hoogwaardige zorg
√ Jarenlange ervaring met injectables
√ Hypermoderne kliniek
√ In het centrum van Rotterdam
√ Breed aanbod

Wil je graag geholpen worden in onze cosmetische kliniek in Rotterdam of Tilburg?

Onze specialisten helpen je graag verder. Vraag een vrijblijvend consult aan.

Een jongere uitstraling en gladde huid

Vertoont jouw huid tekenen van huidveroudering, zoals rimpels en volumeverlies? Een behandeling met injectables biedt in dat geval uitkomst. We maken hierin onderscheid tussen Botulinetoxine A en een hyaluronzuur filler.

BOTULINETOXINE A

Zorgen zichtbare mimische rimpels, zoals fronsrimpels of kraaienpootjes in je gezicht voor een oudere uitstraling? Botulinetoxine A legt tijdelijk de werking van de aangezichtsspieren stil, waardoor rimpels voor een periode verminderen of verdwijnen. Deze behandeling wordt tevens preventief ingezet om het dieper worden van lijntjes - en daarmee het ontstaan van rimpels – te voorkomen.

HYALURONZUUR FILLER

Spreken vollere lippen, jeugdige contouren, een optische neusverkleining of een ‘liquid facelift’ je aan? Een hyaluronzuur fillerbehandeling helpt het volume in de huid herstellen en daarmee contouren bekrachtigen en rimpels en een vale teint verminderen.

Jouw signatuur

Signé Clinics streeft altijd naar een natuurlijk resultaat en werkt uitsluitend met de meest hoogwaardige materialen en ervaren specialisten. Het is onze missie jouw huid te optimaliseren en de gezichtscontouren op elegante wijze te bekrachtigen of juist te verzachten. Signé - jouw signatuur.

VOOR EN NA FOTO'S INJECTABLES

LIPFILLER

BA website (1)
BA website (6)
BA website (4)

NEUSCORRECTIE MET FILLERS

BA website (10)
BA website (8)

TRAANGOOTJES

BA website (18)
BA website (19)

Professioneel, servicegericht

Absoluut professioneel en servicegericht, met een fijne after care. Altijd bereikbaar en helpend en informerend. Ontnemen al je zorgen en het resultaat is natuurlijk en mooi.

Mara, Rotterdam

Persoonlijke aandacht en top resultaat!

Mijn allereerste injectable behandeling gehad bij cosmetisch arts Nastja Hendriks. Ik was een beetje zenuwachtig voor de afspraak, maar Nastja nam de tijd om alles rustig uit te leggen. Van de behandeling zelf voel je vrij weinig. Ik heb mijn frons-, voorhoofdrimpels en kraaienpootjes laten behandelen. Super blij met het eindresultaat en ik ontvang veel complimentjes! Zit gelijk lekkerder in mijn vel, had het veel eerder moeten doen!

Femke, Rotterdam

Vakkundige hulp door een professional met kennis van zaken

Alles wordt duidelijk uitgelegd voordat ze beginnen met de behandeling. Bij alles staat de klant centraal en ze leveren maatwerk.

Jadena, Rotterdam

Ontzettend professioneel en vriendelijk

Ik ben enorm goed geholpen, goed voorgelicht en prettig bejegend door drs. Hendriks. Ze geeft me alle vertrouwen en ik ervaar haar als zeer deskundig!

Marieke, ’s Hertogenbosch

Prettige ervaring, goed resultaat

Ik ben voor mijn fronsrimpel bij Signé geweest en erg tevreden over het resultaat. Vnl de duidelijke adviezen voor de eerste dagen/week ná de behandeling werden goed over gedragen, heb me er ook echt aan gehouden. Goed resultaat zichtbaar door de voor- en na foto’s. Stappenplan gemaakt. Ook belangrijk, er werd niet aangedrongen op meerdere behandelingen/op meerdere plaatsen. Maar als je advies vraagt wordt het wel goed gegeven. De sfeer in de Clinic is ook erg ruim en fris.

Petra, Mijnsheerenland

Zeer kundig geholpen met een prachtig resultaat!

Heb prachtig resultaat na botoxbehandeling en nu bezig met traject voor huidverbetering. Fijn om de beelden van Observ te zien en een passend advies te krijgen voor mijn huid. Ik ben zo benieuwd hoe mijn huid zal verbeteren!

Kristel, Spijkenisse

Top service

Eerste keer fillers en eerste keer bij Signé, erg goed bevallen! Goede ervaring met de arts, vriendelijk en levert kwalitatief goed werk.

Chantal, Capelle aan den Ijssel

Heel fijn!

Ik kreeg goed advies. Ik kwam voor diepliggende ogen. In de behandeling werd ook het geheel meegenomen in mijn geval de symmetrie in het gezicht. Uiteindelijk met een goed en natuurlijk resultaat naar huis gegaan.

S, Rotterdam

Geweldige ervaring!

Ik heb behandeling bij Drs. Hendriks gehad. Ze luistert naar m’n wensen en geeft haar advies wat aansluit op de behandeling. Ik ben heel goed geholpen en zie ook het resultaat wat ik had verwacht.

Cindy, Amsterdam

Heel prettige ervaring

Voor mijn eerste keer injectables veel uitleg gekregen – er werd alle tijd voor me genomen en ook nog na 2 weken een controle. Daarnaast advies gekregen over andere huidbehandelingen.

TK, Rotterdam

De specialist

Het cosmetisch team beoordeelt wat de beste behandeling is voor jouw vraag. Samen stellen zij een deskundig behandelplan op met als hoofddoel: het leveren van een optimaal en natuurlijk elegant resultaat dat naadloos overloopt in jouw signatuur.

De specialisten van Signé Clinics in Rotterdam werken vanuit de overtuiging en filosofie dat de eigen schoonheid de signatuur vormt. Dit signatuur regeert en dient ten alle tijden intact te blijven. Onze specialisten bekrachtigen elementen, (ver)leggen het accent, verfrissen, vereffenen en verjongen.

Subtiel, natuurlijk en elegant.

vimeo-video-thumbnail

Prijzen

Bekijk de volledige prijslijst hier.

Wil je graag geholpen worden?

Onze specialisten helpen je graag verder. Vraag een vrijblijvend consult aan.