Injectables • Jukbeenderen

Mooie volle jukbeenderen zijn al heel lang een schoonheidsideaal.  Omdat er steeds meer beroemdheden zijn die de jukbeenderen laten opvullen met fillers is deze behandeling razend populair. Ook kan je door middel van de jukbeenderen aan te zetten een optische lift geven, voor een jongere en frissere uitstraling.

Wil je graag geholpen worden in onze cosmetische kliniek in Rotterdam of Tilburg?

Onze specialisten helpen je graag verder. Vraag een vrijblijvend consult aan.

Behandeling van de jukbeenderen

Volle en duidelijke geaccentueerde jukbeenderen geven je gezicht een jeugdige en gezonde uitstraling. Sommige mensen hebben van zichzelf weinig volume in de jukbeenderen en bij andere neemt het volume af door veroudering. Wanneer je vindt dat jouw jukbeenderen wel een lift kunnen gebruiken, dan is een behandeling met fillers een goede optie. Je kunt hiermee de contouren van je gezicht benadrukken en een jeugdige look boosten, zonder een operatieve ingreep. Een bijkomend voordeel is dat de fillers ook de rimpels en fijne lijntjes in het behandelde gebied verzachten.

Voordelen

Een goed uitgevoerde fillerbehandeling geeft het gezicht een jeugdige en minder vermoeide uitstraling. De voordelen van een behandeling met fillers van de jukbeenderen bij onze kliniek zijn:

 • Uitgevoerd door een Cosmetisch Arts KNMG
 • Het resultaat is enkele maanden tot een jaar zichtbaar, je zit er dus niet blijvend aan vast
 • Mooi en natuurlijk resultaat
 • Met oog voor de verhoudingen binnen het gehele gelaat
 • Persoonlijk en eerlijk advies tijdens het consult
 • Weinig kans op complicaties
 • De herstelperiode na de behandeling is kort

Waarom kiezen voor een behandeling?

Het opvullen van de jukbeenderen met een filler is een veilige en effectieve behandeling. De wangen worden gelift en de plooien worden gladgestreken. Vergelijkbaar met het effect van een kleine Facelift, maar deze ingreep is veel minder belastend. Zowel mannen als vrouwen die in goede gezondheid verkeren kunnen deze behandeling laten uitvoeren.

Gerelateerde behandelingen

Het is mogelijk om meerdere fillerbehandelingen te combineren om tot het perfecte resultaat te komen. Tijdens het consult kun je jouw wensen bespreken met de arts en krijg je een advies op maat. Behandelingen die gecombineerd kunnen worden zijn onder andere:

De ingreep

1. Intake

Onze deskundige arts maakt vrijblijvend een gezichtsanalyse en bespreekt jouw wensen. De arts neemt de tijd om jou te leren kennen. Er wordt een behandelplan op maat opgesteld en er is alle gelegenheid om vragen te bespreken over de behandeling van jukbeenderen.

2. Behandeling

Tijdens de behandeling wordt er met een kleine naald of een canule een hoeveelheid van de filler onder de huid geïnjecteerd. De huid krijgt zodoende volume toegediend. De huid wordt gelift, rimpels verminderen of verdwijnen en contouren verbeteren. De arts brengt de filler heel nauwkeurig aan op de vooraf overeengekomen plaatsen.

Het kan soms nodig zijn om het volume verder op te bouwen voor het beste resultaat. Dit kan het beste gebeuren in drie tot vijf weken na de behandeling.
Fillers worden door het eigen lichaam weer afgebroken, afhankelijk van het product en plaats van injectie blijven fillers ongeveer 5-14 maanden mooi zitten waarna de behandeling veilig herhaald kan worden.

3. Aftercare

Wat kun je verwachten na een behandeling zoals de filler voor jukbeenderen?
Direct na een behandeling met fillers ontstaat er vaak zwelling en roodheid. Dit verdwijnt meestal binnen 24 uur, maar soms kan de zwelling een aantal dagen aanhouden, met name bij behandeling van de lippen. Bij sommige mensen ontstaat er een blauwe plek, deze verdwijnt meestal binnen 2 tot 7 dagen.

Nazorginstructies

 • Op de dag van de behandeling
  Geen crème make-up op behandeld gebied aanbrengen
 • Gedurende 48 uur
  Niet sporten
 • Gedurende 1 week
  Hitte vermijden: geen sauna/zonnebank/zonnen
 • Gedurende 2 weken
  Geen andere cosmetische behandelingen
  Geen tandartsbehandelingen
 • Gedurende 4 weken
  Geen vaccinaties

Bereikbaarheid na de behandeling
Indien zich na de behandeling onverhoopt bijwerkingen of complicaties voordoen waar je vragen over hebt, verzoeken wij je contact met ons opnemen.
Je dient direct contact op te nemen indien je symptomen krijgt zoals: dubbelzien, ademhalings-, slik-, en /of spraakproblemen, longontsteking, afhangend ooglid, algemene zwakte.

Signé Clinics
085-488 17 88

4. Risico

Een fillerbehandeling is erg veilig. Al bestaat er altijd een kleine kans op bijwerkingen of complicaties.

Mogelijke risico's zijn:

 • Regelmatig: roodheid, zwelling en kleine blauwe plekken
 • Zelden: grote bloeduitstortingen
 • Zelden: bultjes/granuloomvorming

De specialist

Een team van cosmetisch specialisten en artsen beoordeelt wat de beste behandeling is voor jouw vraag. Samen stellen zij een deskundig behandelplan op met als hoofddoel: het leveren van een optimaal en natuurlijk elegant resultaat dat naadloos overloopt in jouw signatuur. We helpen je graag verder in onze kliniek met behandelingen zoals fillers, cosmetische dermatologie of huidtherapie.

De artsen van Signé Clinics werken vanuit de overtuiging en filosofie dat de eigen schoonheid de signatuur vormt.  Dit signatuur regeert en dient ten alle tijden intact te blijven en te worden bekrachtigd. Onze specialisten bekrachtigen elementen, (ver)leggen het accent, verfrissen, vereffenen en verjongen.

Subtiel, natuurlijk en elegant.

vimeo-video-thumbnail

Prijzen JUKBEENDEREN

De prijzen voor onderstaande behandelingen zijn inclusief btw.

JUKBEENDEREN OPVULLEN

Consult
Gratis

Bij een van onze cosmetische artsen

Gratis
1 ml
vanaf € 350,-
vanaf € 350,-
Fillers

Signé Clinics werkt met de hoogwaardige filler merken:

Juvéderm®: Volift, Voluma en Volbella
Belotero®: Lips Shape, Lips Contour, Intense, Volume, Balance en Revive

Klik hier voor de volledige prijslijst.

Wil je graag geholpen worden?

Onze specialisten helpen je graag verder. Vraag een vrijblijvend consult aan.