Lipfillers

Fraai gevormde lippen, die verhoudingsgewijs in balans zijn, worden vaak gezien als een belangrijke bepaler van de uitstraling. Het opvullen van de lippen is dan ook een populaire behandeling. Lipfillers zijn bovendien veilig en effectief.

Een natuurlijk resultaat

Heb je van nature smalle lippen die voor jouw gevoel niet in lijn zijn met wat je wilt uitstralen? Ook een scheefstand of volumeverlies door huidveroudering kan een reden zijn voor een (corrigerende) behandeling met lipfillers.

Een behandeling met een hyaluronzuur filler realiseert - of herstelt het - volume op de plekken waar het nodig is en versterkt de contouren. Altijd subtiel en in lijn met de de kenmerken van jouw gezicht. Een positief side effect is de hydraterende werking van hyaluronzuur. Droge lippen zijn tijdelijk verleden tijd.

Signé Clinics streeft altijd naar een natuurlijk resultaat en werkt uitsluitend met de meest hoogwaardige materialen en ervaren specialisten.

√ Geen wachtlijsten
√ Kwaliteitskeurmerken
√ Hoogwaardige zorg
√ Jarenlange ervaring
√ Hypermoderne kliniek
√ Breed aanbod

Lipfillers voor jong en oud

Dat de behandeling met lipfillers steeds populairder wordt is algemeen bekend. We zien ook steeds vaker jonge vrouwen en mannen die graag iets vollere lippen willen. Jonge mensen laten zich inspireren door wat ze op social media zien. De lipvergroting is een kleine en veilige ingreep en zorgt voor aantrekkelijke gevulde lippen. Het is dus niet vreemd dat ook bij onze kliniek in Rotterdam, lipfillers steeds vaker voorkomen.

De ingreep

1. Intake

Onze deskundige arts maakt een huidanalyse en bespreekt jouw wensen. Er wordt een persoonlijk behandelplan opgesteld. Er is alle gelegenheid om vragen te stellen over lipfillers. Zo mogelijk, word je direct behandeld.

2. Behandeling

De hyaluronzuur filler wordt veilig door onze ervaren cosmetische arts ingebracht door middel van een aantal kleine prikjes. De behandeling duurt maximaal 20 minuten.

 

 

Tijdens de lip filler behandeling wordt er met een kleine naald of een canule een hoeveelheid van de filler onder de huid geïnjecteerd. De lip krijgt zodoende volume toegediend. De arts brengt de filler heel nauwkeurig aan op de vooraf overeengekomen plaatsen. Een fillerbehandeling duurt ongeveer 20 minuten.
Het kan soms nodig zijn om het volume verder op te bouwen voor het beste resultaat. Dit kan het beste gebeuren in drie tot vijf weken na de behandeling.
Fillers worden door het eigen lichaam weer afgebroken, afhankelijk van het product en plaats van injectie blijven fillers ongeveer 5-14 maanden mooi zitten waarna de behandeling veilig herhaald kan worden.

Bij een coronavaccinatie in combinatie met fillers bestaat een verhoogde kans op allergische of immunologische reactie op de hyaluronzuur fillers. De 4 weken voor vaccinatie en 6 weken na vaccinatie kun je daarom geen fillers laten inspuiten bij onze kliniek.

3. Aftercare

Wat kun je verwachten na een behandeling met fillers?
Direct na een behandeling met fillers ontstaat er vaak zwelling en roodheid. Dit verdwijnt meestal binnen 24 uur, maar soms kan de zwelling een aantal dagen aanhouden, met name bij behandeling van de lippen. Bij sommige mensen ontstaat er een blauwe plek, deze verdwijnt meestal binnen 2 tot 7 dagen.

Nazorginstructies

 • Op de dag van de behandeling
  Geen crème make-up op behandeld gebied aanbrengen
 • Gedurende 48 uur
  Niet sporten
 • Gedurende 1 week
  Hitte vermijden: geen sauna/zonnebank/zonnen
 • Gedurende 2 weken
  Geen andere cosmetische behandelingen
  Geen tandartsbehandelingen
 • Gedurende 4 weken
  Geen vaccinaties

Aanvullende instructies lipfillers
Vanaf de 3e dag van de behandeling massage van de lippen om bultjes te voorkomen.

Bereikbaarheid na de behandeling
Indien zich na de behandeling onverhoopt bijwerkingen of complicaties voordoen waar je vragen over hebt, verzoeken wij je contact met ons opnemen.

Je dient direct contact op te nemen indien je symptomen krijgt zoals: dubbelzien, ademhalings-, slik-, en /of spraakproblemen, longontsteking, afhangend ooglid, algemene zwakte.

Signé Clinics
085-488 17 88

4. Risico

Het gebruik van lipfillers is erg veilig, toch is er altijd een kleine kans op bijwerkingen en complicaties.

Mogelijke risico's zijn:

 • Vaak: roodheid, zwelling en kleine blauwe plekken gedurende een aantal dagen
 • Regelmatig: goed wegmasseerbare bultjes
 • Zelden: grote bloeduitstortingen

Professioneel, servicegericht

Absoluut professioneel en servicegericht, met een fijne after-care. Altijd bereikbaar, helpend en informerend. Ontnemen al je zorgen en het resultaat is natuurlijk en mooi.

Mara, Rotterdam

Persoonlijke aandacht en top resultaat!

Mijn allereerste behandeling gehad bij cosmetisch arts Nastja Hendriks. Ik was een beetje zenuwachtig voor de afspraak, maar Nastja nam de tijd om alles rustig uit te leggen. Van de behandeling zelf voel je vrij weinig. Ik heb mijn frons-, voorhoofdrimpels en kraaienpootjes laten behandelen. Super blij met het eindresultaat en ik ontvang veel complimentjes! Zit gelijk lekkerder in mijn vel, had het veel eerder moeten doen!

Femke, Rotterdam

Geweldig!

Ik kreeg goede uitleg en het resultaat mag er zijn! Zeker een aanrader!

Mariska, Bleiswijk

Heel prettig

Alles is goed geregeld hier. Mooie kliniek, goede arts en de behandeling met fillers is goed bevallen. Je bent hier zeker geen nummer.

Hester, Rotterdam

Verhelderend en professioneel!

Eerste consult gehad en een duidelijk en voor mij ook verhelderend advies gekregen om tot een zo natuurlijk mogelijk resultaat te komen en daarnaast ook een mooie huid. Kijk uit naar de behandelingen!

Mady, Oud-Beijerland

Perfect

Goed ontvangen, deskundige begeleiding en aandacht voor de huid en verzorging.

Sanae, Rotterdam

Heel erg goed

Van A tot Z tot in de puntjes verzorgd en geregeld.
Goede locatie, fijne sfeer, deskundig en vriendelijke medewerksters.
Absoluut een aanrader!

Sanne, Rotterdam

De specialist

Een team van cosmetisch specialisten en artsen in Rotterdam beoordeelt wat de beste behandeling is voor jouw vraag over cryotherapie. Samen stellen zij een deskundig behandelplan op met als hoofddoel: het leveren van een optimaal en natuurlijk elegant resultaat dat naadloos overloopt in jouw signatuur.

De artsen van Signé Clinics werken vanuit de overtuiging en filosofie dat de eigen schoonheid de signatuur vormt. Dit signatuur regeert en dient ten alle tijden intact te blijven en te worden bekrachtigd. Onze specialisten bekrachtigen elementen, (ver)leggen het accent, verfrissen, vereffenen en verjongen.

Subtiel, natuurlijk en elegant.

Prijzen

De prijzen voor onderstaande behandelingen zijn inclusief btw.

Lipfillers

Consult
Gratis

Bij een van onze cosmetische artsen

Gratis
Juvéderm Volift
€ 239,00

0.55 ml

€ 239,00
Juvéderm Volift
€ 369,00

1 ml

€ 369,00
Juvéderm Volift
€ 369,00

1 ml

€ 369,00

De volledige prijslijst is hier te vinden.

Wil je graag geholpen worden?

Onze specialisten helpen je graag verder. Vraag een vrijblijvend consult aan.