Lipfillers

Fraai gevormde lippen, die verhoudingsgewijs in balans zijn, worden vaak gezien als een belangrijke bepaler van de uitstraling. Het opvullen van de lippen is dan ook een populaire behandeling. Lipfillers zijn bovendien veilig en effectief.

Wil je graag geholpen worden in onze cosmetische kliniek in Rotterdam of Tilburg?

Onze specialisten helpen je graag verder. Vraag een vrijblijvend consult aan.

Een natuurlijk resultaat

Heb je van nature smalle lippen die voor jouw gevoel niet in lijn zijn met wat je wilt uitstralen? Ook een scheefstand of volumeverlies door huidveroudering kan een reden zijn voor een (corrigerende) behandeling met lipfillers.

Een behandeling met een hyaluronzuur filler realiseert - of herstelt het - volume op de plekken waar het nodig is en versterkt de contouren. Altijd subtiel en in lijn met de de kenmerken van jouw gezicht. Een positief side effect is de hydraterende werking van hyaluronzuur. Droge lippen zijn tijdelijk verleden tijd.

Signé Clinics streeft altijd naar een natuurlijk resultaat en werkt uitsluitend met de meest hoogwaardige materialen en ervaren specialisten.

√ Geen wachtlijsten
√ Kwaliteitskeurmerken
√ Hoogwaardige zorg
√ Jarenlange ervaring
√ Hypermoderne kliniek
√ Breed aanbod

Lipfillers voor jong en oud

Dat de behandeling met lipfillers steeds populairder wordt is algemeen bekend. We zien ook steeds vaker jonge vrouwen en mannen die graag iets vollere lippen willen. Jonge mensen laten zich inspireren door wat ze op social media zien. De lipvergroting is een kleine en veilige ingreep en zorgt voor aantrekkelijke gevulde lippen. Het is dus niet vreemd dat ook bij onze klinieken in Rotterdam en Tilburg, lipfillers steeds vaker voorkomen.

VOOR EN NA FOTO'S LIPFILLERS

BA website (6)
BA website (4)
BA website (1)
BA website (5)

De ingreep

1. Intake

Onze deskundige arts maakt een huidanalyse en bespreekt jouw wensen. Er wordt een persoonlijk behandelplan opgesteld. Er is alle gelegenheid om vragen te stellen over lipfillers. Zo mogelijk, word je direct behandeld.

2. Behandeling

De hyaluronzuur filler wordt veilig door onze ervaren cosmetische arts ingebracht door middel van een aantal kleine prikjes. De behandeling duurt maximaal 20 minuten.

 

 

Tijdens de lip filler behandeling wordt er met een kleine naald of een canule een hoeveelheid van de filler onder de huid geïnjecteerd. De lip krijgt zodoende volume toegediend. De arts brengt de filler heel nauwkeurig aan op de vooraf overeengekomen plaatsen. Een fillerbehandeling duurt ongeveer 20 minuten.
Het kan soms nodig zijn om het volume verder op te bouwen voor het beste resultaat. Dit kan het beste gebeuren in drie tot vijf weken na de behandeling.
Fillers worden door het eigen lichaam weer afgebroken, afhankelijk van het product en plaats van injectie blijven fillers ongeveer 5-14 maanden mooi zitten waarna de behandeling veilig herhaald kan worden.

Bij een coronavaccinatie in combinatie met fillers bestaat een verhoogde kans op allergische of immunologische reactie op de hyaluronzuur fillers. De 4 weken voor vaccinatie en 6 weken na vaccinatie kun je daarom geen fillers laten inspuiten bij onze kliniek.

3. Aftercare

Wat kun je verwachten na een behandeling met fillers?
Direct na een behandeling met fillers ontstaat er vaak zwelling en roodheid. Dit verdwijnt meestal binnen 24 uur, maar soms kan de zwelling een aantal dagen aanhouden, met name bij behandeling van de lippen. Bij sommige mensen ontstaat er een blauwe plek, deze verdwijnt meestal binnen 2 tot 7 dagen.

Nazorginstructies

 • Op de dag van de behandeling
  Geen crème make-up op behandeld gebied aanbrengen
 • Gedurende 48 uur
  Niet sporten
 • Gedurende 1 week
  Hitte vermijden: geen sauna/zonnebank/zonnen
 • Gedurende 2 weken
  Geen andere cosmetische behandelingen
  Geen tandartsbehandelingen
 • Gedurende 4 weken
  Geen vaccinaties

Aanvullende instructies lipfillers
Vanaf de 3e dag van de behandeling massage van de lippen om bultjes te voorkomen.

Bereikbaarheid na de behandeling
Indien zich na de behandeling onverhoopt bijwerkingen of complicaties voordoen waar je vragen over hebt, verzoeken wij je contact met ons opnemen.

Je dient direct contact op te nemen indien je symptomen krijgt zoals: dubbelzien, ademhalings-, slik-, en /of spraakproblemen, longontsteking, afhangend ooglid, algemene zwakte.

Signé Clinics
085-488 17 88

4. Risico

Het gebruik van lipfillers is erg veilig, toch is er altijd een kleine kans op bijwerkingen en complicaties.

Mogelijke risico's zijn:

 • Vaak: roodheid, zwelling en kleine blauwe plekken gedurende een aantal dagen
 • Regelmatig: goed wegmasseerbare bultjes
 • Zelden: grote bloeduitstortingen

Professioneel, servicegericht

Absoluut professioneel en servicegericht, met een fijne after care. Altijd bereikbaar en helpend en informerend. Ontnemen al je zorgen en het resultaat is natuurlijk en mooi.

Mara, Rotterdam

Persoonlijke aandacht en top resultaat!

Mijn allereerste injectable behandeling gehad bij cosmetisch arts Nastja Hendriks. Ik was een beetje zenuwachtig voor de afspraak, maar Nastja nam de tijd om alles rustig uit te leggen. Van de behandeling zelf voel je vrij weinig. Ik heb mijn frons-, voorhoofdrimpels en kraaienpootjes laten behandelen. Super blij met het eindresultaat en ik ontvang veel complimentjes! Zit gelijk lekkerder in mijn vel, had het veel eerder moeten doen!

Femke, Rotterdam

Vakkundige hulp door een professional met kennis van zaken

Alles wordt duidelijk uitgelegd voordat ze beginnen met de behandeling. Bij alles staat de klant centraal en ze leveren maatwerk.

Jadena, Rotterdam

Ontzettend professioneel en vriendelijk

Ik ben enorm goed geholpen, goed voorgelicht en prettig bejegend door drs. Hendriks. Ze geeft me alle vertrouwen en ik ervaar haar als zeer deskundig!

Marieke, ’s Hertogenbosch

Prettige ervaring, goed resultaat

Ik ben voor mijn fronsrimpel bij Signé geweest en erg tevreden over het resultaat. Vnl de duidelijke adviezen voor de eerste dagen/week ná de behandeling werden goed over gedragen, heb me er ook echt aan gehouden. Goed resultaat zichtbaar door de voor- en na foto’s. Stappenplan gemaakt. Ook belangrijk, er werd niet aangedrongen op meerdere behandelingen/op meerdere plaatsen. Maar als je advies vraagt wordt het wel goed gegeven. De sfeer in de Clinic is ook erg ruim en fris.

Petra, Mijnsheerenland

Zeer kundig geholpen met een prachtig resultaat!

Heb prachtig resultaat na botoxbehandeling en nu bezig met traject voor huidverbetering. Fijn om de beelden van Observ te zien en een passend advies te krijgen voor mijn huid. Ik ben zo benieuwd hoe mijn huid zal verbeteren!

Kristel, Spijkenisse

Top service

Eerste keer fillers en eerste keer bij Signé, erg goed bevallen! Goede ervaring met de arts, vriendelijk en levert kwalitatief goed werk.

Chantal, Capelle aan den Ijssel

Heel fijn!

Ik kreeg goed advies. Ik kwam voor diepliggende ogen. In de behandeling werd ook het geheel meegenomen in mijn geval de symmetrie in het gezicht. Uiteindelijk met een goed en natuurlijk resultaat naar huis gegaan.

S, Rotterdam

Geweldige ervaring!

Ik heb behandeling bij Drs. Hendriks gehad. Ze luistert naar m’n wensen en geeft haar advies wat aansluit op de behandeling. Ik ben heel goed geholpen en zie ook het resultaat wat ik had verwacht.

Cindy, Amsterdam

Heel prettige ervaring

Voor mijn eerste keer injectables veel uitleg gekregen – er werd alle tijd voor me genomen en ook nog na 2 weken een controle. Daarnaast advies gekregen over andere huidbehandelingen.

TK, Rotterdam

FAQ

Veelgestelde vragen over lipfillers

Zijn lipfillers slecht voor je?

Het gebruik van lipfillers is erg veilig Signé Clinics streeft altijd naar een natuurlijk resultaat en werkt uitsluitend met de meest hoogwaardige materialen en ervaren specialisten. 

Kun je dunne lippen laten opvullen?

Wanneer je dunne lippen hebt kun je deze ook laten opvullen. Onze cosmetisch arts KNMG informeert je tijdens het gratis consult uitgebreid over de mogelijkheden. 

Tijdens de behandeling wordt er gebruik gemaakt van een filler van Juvéderm of Restylane om de (dunne) lippen op te vullen. 

Hoe snel zie je resultaat bij lipfillers?

Nadat onze cosmetisch arts KNMG de filler heeft geïnjecteerd, is het resultaat van de lipfiller direct zichtbaar. Het uiteindelijke resultaat is na twee weken, als de zwelling volledig is afgenomen, zichtbaar 

Welke lipfillers blijven het langst?

De Juvéderm Volbella filler blijft het langst zichtbaar. Deze is speciaal ontworpen door Juvéderm voor het accentueren van de lippen. De filler blijft ongeveer 5-14 maanden mooi zitten, waarna de behandeling veilig herhaald kan worden bij onze cosmetisch arts KNMG in Rotterdam of Tilburg. 

Hoe vaak mag je een lipfiller behandeling herhalen?

Je kan een lipfiller behandeling een aantal keren per jaar herhalen in onze cosmetische kliniek. Wij adviseren om in ieder geval twee weken te wachten met het opnieuw plaatsen van lipfillers.

Hoe oud moet je zijn voor lipfillers?

Om een lipfillerbehandeling te ondergaan, dien je minimaal 18 jaar oud te zijn.

Kan een lipfiller zakken?

Lipfillers zakken in principe niet. Wanneer de filler niet in de juiste huidlaag is geïnjecteerd, is het soms mogelijk dat de filler wat kan verplaatsen naar boven de lip of naar de binnenkant van de lip. In principe blijft een lipfiller op zijn plek zitten gedurende 1 jaar, daarna is het effect ‘weggezakt’ en kun je de behandeling herhalen bij Signé Clinics in Rotterdam of Tilburg. 

Hoe werkt het opvullen van je lippen?

Tijdens de lip filler behandeling wordt er door onze ervaren artsen met een kleine naald of een canule een hoeveelheid van de filler onder de huid geïnjecteerd. De lip krijgt zodoende volume toegediend. 

Zijn lipfillers permanent?

Lipfillers zijn niet permanent. Afhankelijk van het product en plaats van injectie blijven fillers ongeveer 5-14 maanden mooi zitten waarna de behandeling veilig herhaald kan worden. 

De specialist

Een team van cosmetisch specialisten en artsen beoordeelt wat de beste behandeling is voor jouw vraag. Samen stellen zij een deskundig behandelplan op met als hoofddoel: het leveren van een optimaal en natuurlijk elegant resultaat dat naadloos overloopt in jouw signatuur. We helpen je graag verder in onze kliniek met behandelingen zoals fillers, cosmetische dermatologie of huidtherapie.

De artsen van Signé Clinics werken vanuit de overtuiging en filosofie dat de eigen schoonheid de signatuur vormt.  Dit signatuur regeert en dient ten alle tijden intact te blijven en te worden bekrachtigd. Onze specialisten bekrachtigen elementen, (ver)leggen het accent, verfrissen, vereffenen en verjongen.

Subtiel, natuurlijk en elegant.

vimeo-video-thumbnail

Prijzen lipfillers

De prijzen voor onderstaande behandelingen zijn inclusief btw.

Lipfillers

Consult
Gratis

Bij een van onze cosmetische artsen

Gratis
0.55 ml
vanaf € 300,-
vanaf € 300,-
1 ml
vanaf € 400,-
vanaf € 400,-
Fillers

Signé Clinics werkt met de hoogwaardige filler merken:

Juvéderm®: Volift, Voluma en Volbella
Belotero®: Lips Shape, Lips Contour, Intense, Volume, Balance en Revive

Klik hier voor de volledige prijslijst.

Wil je graag geholpen worden?

Onze specialisten helpen je graag verder. Vraag een vrijblijvend consult aan.