Injectables - Skinbooster

Injectables - Skinbooster

Een stralende huid met een gezonde gloed. Dat is wat een skinbooster behandeling belooft. Met een skinbooster wordt de huid van binnenuit gehydrateerd. Bij deze injectable staat huidverbetering centraal, met als positief side effect dat het een preventieve werking heeft op tekenen van huidveroudering.

Een jongere uitstraling zonder operatie

Het belangrijkste bestanddeel van een skinbooster is hyaluronzuur. Dit is een lichaamseigen stof die de aanmaak van collageen en elastine bevordert. Daarnaast realiseert een skinbooster behandeling een strakkere huid met minder grove poriën, fijne lijntjes en acnelittekens.

De skinbooster wordt met een canule in de huid geïnjecteerd. Dit heeft als groot voordeel dat er minder prikken nodig zijn, de filler goed en gelijkmatig verdeeld wordt en een groter gebied in één keer behandelt kan worden. De huid wordt intensief gehydrateerd en herwint haar jeugdige stevigheid en frisse teint, zónder dat het gezicht extra volume wordt toegebracht.

Een Skinbooster behandeling geeft een langdurig resultaat. Onderzoek wijst uit: tot 70% van de mensen is drie jaar na de behandeling nog steeds zeer tevreden met het resultaat.

Bij Signé Clinics zijn we gespecialiseerd in rimpelbehandelingen met een natuurlijk resultaat. Signé - jouw signatuur.

De ingreep

1. Intake

Onze deskundige arts maakt een huidanalyse en bespreekt jouw wensen. Er wordt een behandelplan op maat opgesteld. Er is alle gelegenheid om vragen te bespreken.

2. Behandeling

Skinbooster wordt door middel van een aantal kleine injecties oppervlakkig onder de huid aangebracht. De eerste sessie kan een beetje gevoelig zijn, per behandeling neemt dit af.
Voor een optimaal resultaat worden drie tot vier sessies aangeraden met een tussenpozen van vier weken. Het lichaam heeft even de tijd nodig om collageen en elastine aan te maken waardoor je het eerste merkbare resultaat ongeveer zes weken na elke sessie ziet.

3. Aftercare

Wat kun je verwachten na een behandeling met fillers?
Direct na een behandeling met fillers ontstaat er vaak zwelling en roodheid. Dit verdwijnt meestal binnen 24 uur, maar soms kan de zwelling een aantal dagen aanhouden, met name bij behandeling van de lippen. Bij sommige mensen ontstaat er een blauwe plek, deze verdwijnt meestal binnen 2 tot 7 dagen.

Nazorginstructies

 • Op de dag van de behandeling
  Geen crème make-up op behandeld gebied aanbrengen
 • Gedurende 48 uur
  Niet sporten
 • Gedurende 1 week
  Hitte vermijden: geen sauna/zonnebank/zonnen
 • Gedurende 2 weken
  Geen andere cosmetische behandelingen
  Geen tandartsbehandelingen
 • Gedurende 4 weken
  Geen vaccinaties

Bereikbaarheid na de behandeling
Indien zich na de behandeling onverhoopt bijwerkingen of complicaties voordoen waar je vragen over hebt, verzoeken wij je contact met ons opnemen.
Je dient direct contact op te nemen indien je symptomen krijgt zoals: dubbelzien, ademhalings-, slik-, en /of spraakproblemen, longontsteking, afhangend ooglid, algemene zwakte.

Signé Clinics
085-488 17 88

4. Risico

Een verjongende behandeling met fillers is erg veilig. Al blijft er altijd een kleine kans op bijwerkingen of complicaties.

Mogelijke risico's zijn:

 • Regelmatig: roodheid, zwelling en kleine blauwe plekken
 • Zelden: grote bloeduitstortingen
 • Zelden: bultjes/granuloomvorming

De specialist

Een team van cosmetisch specialisten en artsen beoordeelt wat de beste behandeling is voor jouw vraag. Samen stellen zij een deskundig behandelplan op met als hoofddoel: het leveren van een optimaal en natuurlijk elegant resultaat dat naadloos overloopt in jouw signatuur.

De artsen van Signé Clinics werken vanuit de overtuiging en filosofie dat de eigen schoonheid de signatuur vormt. Dit signatuur regeert en dient ten alle tijden intact te blijven en te worden bekrachtigd. Onze specialisten bekrachtigen elementen, (ver)leggen het accent, verfrissen, vereffenen en verjongen.

Subtiel, natuurlijk en elegant.

Prijzen

De volledige prijslijst is te vinden op de pagina fillers.

Intakegesprek
€50,00
€50,00
Skinbooster
€279,00
1ml Restylane Skinbooster
 
 
€279,00

Door de fantastische zorg van deze specialiasten voel ik me als herboren. De hele behandeling was als een warm bad.

Judith uit Amsterdam

If you are looking for some awesome, knowledgeable people to work with, these are the guys I highly recommend.

Iris uit Rijswijk

Wil je graag geholpen worden?

Onze specialisten helpen je graag verder. Vraag een vrijblijvend consult aan.