Injectables • Skinbooster

Een stralende huid met een gezonde gloed. Dat is wat een skinbooster behandeling belooft. Met een skinbooster wordt de huid van binnenuit gehydrateerd. Bij deze injectable staat huidverbetering centraal, met als positief side effect dat het een preventieve werking heeft op tekenen van huidveroudering.

Wil je graag geholpen worden in onze cosmetische kliniek in Rotterdam of Tilburg?

Onze specialisten helpen je graag verder. Vraag een vrijblijvend consult aan.

Een jongere uitstraling zonder operatie

Het belangrijkste bestanddeel van een skinbooster is hyaluronzuur. Dit is een lichaamseigen stof die de aanmaak van collageen en elastine bevordert. Daarnaast realiseert een skinbooster behandeling een strakkere huid met minder grove poriën, fijne lijntjes en acnelittekens.

De skinbooster wordt met een canule in de huid geïnjecteerd. Dit heeft als groot voordeel dat er minder prikken nodig zijn, de filler goed en gelijkmatig verdeeld wordt en een groter gebied in één keer behandelt kan worden. De huid wordt intensief gehydrateerd en herwint haar jeugdige stevigheid en frisse teint, zónder dat het gezicht extra volume wordt toegebracht.

Een Skinbooster behandeling geeft een langdurig resultaat. Onderzoek wijst uit: tot 70% van de mensen is drie jaar na de behandeling nog steeds zeer tevreden met het resultaat.

Bij Signé Clinics zijn we gespecialiseerd in rimpelbehandelingen met een natuurlijk resultaat. Signé - jouw signatuur.

De ingreep

1. Intake

Onze deskundige arts maakt een huidanalyse en bespreekt jouw wensen. Er wordt een behandelplan op maat opgesteld. Er is alle gelegenheid om vragen te bespreken over de skinbooster.

2. Behandeling

Skinbooster wordt door middel van een aantal kleine injecties oppervlakkig onder de huid aangebracht. De eerste sessie kan een beetje gevoelig zijn, per behandeling neemt dit af.
Voor een optimaal resultaat worden drie tot vier sessies aangeraden met een tussenpozen van vier weken. Het lichaam heeft even de tijd nodig om collageen en elastine aan te maken waardoor je het eerste merkbare resultaat ongeveer zes weken na elke sessie ziet.

3. Aftercare

Wat kun je verwachten na een behandeling met fillers?
Direct na een behandeling met fillers ontstaat er vaak zwelling en roodheid. Dit verdwijnt meestal binnen 24 uur, maar soms kan de zwelling een aantal dagen aanhouden, met name bij behandeling van de lippen. Bij sommige mensen ontstaat er een blauwe plek, deze verdwijnt meestal binnen 2 tot 7 dagen.

Nazorginstructies

 • Op de dag van de behandeling
  Geen crème make-up op behandeld gebied aanbrengen
 • Gedurende 48 uur
  Niet sporten
 • Gedurende 1 week
  Hitte vermijden: geen sauna/zonnebank/zonnen
 • Gedurende 2 weken
  Geen andere cosmetische behandelingen
  Geen tandartsbehandelingen
 • Gedurende 4 weken
  Geen vaccinaties

Bereikbaarheid na de behandeling
Indien zich na de behandeling onverhoopt bijwerkingen of complicaties voordoen waar je vragen over hebt, verzoeken wij je contact met ons opnemen.
Je dient direct contact op te nemen indien je symptomen krijgt zoals: dubbelzien, ademhalings-, slik-, en /of spraakproblemen, longontsteking, afhangend ooglid, algemene zwakte.

Signé Clinics
085-488 17 88

4. Risico

Een verjongende behandeling met fillers is erg veilig. Al blijft er altijd een kleine kans op bijwerkingen of complicaties.

Mogelijke risico's zijn:

 • Regelmatig: roodheid, zwelling en kleine blauwe plekken
 • Zelden: grote bloeduitstortingen
 • Zelden: bultjes/granuloomvorming

De specialist

Een team van cosmetisch specialisten en artsen beoordeelt wat de beste behandeling is voor jouw vraag. Samen stellen zij een deskundig behandelplan op met als hoofddoel: het leveren van een optimaal en natuurlijk elegant resultaat dat naadloos overloopt in jouw signatuur. We helpen je graag verder in onze kliniek met behandelingen zoals fillers, cosmetische dermatologie of huidtherapie.

De artsen van Signé Clinics werken vanuit de overtuiging en filosofie dat de eigen schoonheid de signatuur vormt.  Dit signatuur regeert en dient ten alle tijden intact te blijven en te worden bekrachtigd. Onze specialisten bekrachtigen elementen, (ver)leggen het accent, verfrissen, vereffenen en verjongen.

Subtiel, natuurlijk en elegant.

vimeo-video-thumbnail

FAQ

Veelgestelde vragen over skinbooster

Is een skinbooster behandeling pijnlijk?

Skinbooster wordt door middel van een aantal kleine injecties oppervlakkig onder de huid aangebracht. De eerste sessie kan een beetje gevoelig zijn, per behandeling neemt dit af. 

Wanneer is het resultaat van een skinbooster behandeling zichtbaar?

Het lichaam heeft even de tijd nodig om collageen en elastine aan te maken waardoor je het eerste merkbare resultaat ongeveer zes weken na elke sessie ziet.

Mag je sporten na een skinbooster behandeling?

Je mag 48 uur niet sporten na een skinbooster behandeling.

Wanneer mag je in de zon na een skinbooster behandeling?

Je moet gedurende 1 week hitte vermijden. Hierna mag je naar de sauna, zonnebank en zonnen.

Wat is beter Profhilo of skinbooster?

Profhilo is een merk skinbooster. Signé Clinics Rotterdam en Tilburg werken met skinboosters van het merk Restylane. Profhilo en Restylane Vital skinbooster zorgen ervoor dat de huid intensief gehydrateerd wordt en herwint haar jeugdige stevigheid en frisse teint, zónder dat het gezicht extra volume wordt toegebracht.

Is een skinbooster een filler?

Skinbooster is inderdaad een filler. Het belangrijkste bestanddeel van een skinbooster is hyaluronzuur. Dit is een lichaamseigen stof die de aanmaak van collageen en elastine bevordert. 

Hoe vaak moet je een skinbooster behandeling herhalen?

Een skinbooster behandeling geeft een langdurig resultaat. Voor een optimaal resultaat worden drie tot vier sessies aangeraden met een tussenpozen van vier weken. 

Kan ik een Skinbooster behandeling combineren met andere huidbehandelingen?

Een skinbooster behandeling combineren met andere huidbehandelingen is zeker mogelijk. Samen met de behandelaar kun je kijken wat het beste past bij jouw huid en wordt er een persoonlijk behandelplan opgesteld in onze cosmetische kliniek in Rotterdam of Tilburg.

Prijzen

De prijzen voor onderstaande behandelingen zijn inclusief btw.

Skinbooster

Consult
Gratis

Bij een van onze cosmetische artsen

Gratis
Losse behandeling
€ 275,-

Belotero Revive, 1 ml
De arts zal tijdens het consult met je bespreken hoeveel milliliter jij nodig hebt voor het beste resultaat.

€ 275,-
Behandelkuur van 3 sessies
€ 700,-

Belotero Revive, 3 ml

€ 700,-

De volledige prijslijst kun je hier vinden.

Wil je graag geholpen worden?

Onze specialisten helpen je graag verder. Vraag een vrijblijvend consult aan.