Injectables • Traangoot fillers

Een behandeling met traangoot fillers biedt uitkomst tegen wallen en donkere kringen onder de ogen. Het zorgt ervoor dat je een minder vermoeide of verouderde uitstraling krijgt. De wallen en kringen worden veroorzaakt door verzakte vetzakjes in de traangoot of door volumeverlies. Bij sommige mensen zijn de wallen al van nature aanwezig maar meestal ontstaat het door veroudering.

Wil je graag geholpen worden in onze cosmetische kliniek in Rotterdam of Tilburg?

Onze specialisten helpen je graag verder. Vraag een vrijblijvend consult aan.

Behandeling van wallen en kringen onder de ogen

De traangoot is een geultje dat loopt vanuit de binnenste ooghoek richting de wang. Het volumeverlies door veroudering of erfelijke aanleg maakt de traangoot zichtbaar. De schaduw onder de traangoot zorgt voor duidelijk zichtbare wallen en kringen onder de ogen. Door de traangoot te vullen met hyaluronzuur fillers krijgt je gezicht een meer uitgerust en ontspannen voorkomen.

Voordelen

Een goed uitgevoerde fillerbehandeling geeft het gezicht een jeugdige en minder vermoeide uitstraling. De voordelen van een behandeling met traangoot fillers bij onze kliniek zijn:

 • Uitgevoerd door een Cosmetisch Arts KNMG
 • Mooi en natuurlijk resultaat
 • De herstelperiode na de behandeling is kort
 • Het resultaat is enkele maanden tot een jaar zichtbaar, je zit er dus niet blijvend aan vast
 • Met oog voor de verhoudingen binnen het gehele gelaat
 • Persoonlijk en eerlijk advies tijdens het consult
 • Weinig kans op complicaties

Waarom kiezen voor een behandeling?

Fillers hebben in principe bij normaal gebruik geen invloed op de mimiek. Door de traangoot te vullen werk je de wallen en kringen onder de ogen weg, met een behoud van een natuurlijke uitstraling. Je gehele gezicht frist ervan op en je ziet er aanmerkelijk minder vermoeid uit.

Gerelateerde behandelingen

Het is mogelijk om meerdere fillerbehandelingen te combineren om tot het perfecte resultaat te komen. Tijdens het consult kun je jouw wensen bespreken met de arts en krijg je een advies op maat. Behandelingen die gecombineerd kunnen worden zijn onder andere:

 

De ingreep

1. Intake

Onze deskundige arts maakt vrijblijvend een gezichtsanalyse en bespreekt jouw wensen. De arts neemt de tijd om jou te leren kennen. Er wordt een behandelplan op maat opgesteld en er is alle gelegenheid om vragen te bespreken over de behandeling van wallen en kringen onder de ogen met traangootfillers.

2. Behandeling

Tijdens de behandeling wordt er met een kleine naald of een canule een hoeveelheid van de filler onder de huid geïnjecteerd. De huid krijgt zodoende volume toegediend. De huid wordt gelift, rimpels verminderen of verdwijnen en contouren verbeteren. De arts brengt de filler heel nauwkeurig aan op de vooraf overeengekomen plaatsen.

Het kan soms nodig zijn om het volume verder op te bouwen voor het beste resultaat. Dit kan het beste gebeuren in drie tot vijf weken na de behandeling.
Fillers worden door het eigen lichaam weer afgebroken, afhankelijk van het product en plaats van injectie blijven fillers ongeveer 5-14 maanden mooi zitten waarna de behandeling veilig herhaald kan worden.

3. Aftercare

Wat kun je verwachten na een behandeling zoals de traangoot filler?
Direct na een behandeling met fillers ontstaat er vaak zwelling en roodheid. Dit verdwijnt meestal binnen 24 uur, maar soms kan de zwelling een aantal dagen aanhouden, met name bij behandeling van de lippen. Bij sommige mensen ontstaat er een blauwe plek, deze verdwijnt meestal binnen 2 tot 7 dagen.

Nazorginstructies

 • Op de dag van de behandeling
  Geen crème make-up op behandeld gebied aanbrengen
 • Gedurende 48 uur
  Niet sporten
 • Gedurende 1 week
  Hitte vermijden: geen sauna/zonnebank/zonnen
 • Gedurende 2 weken
  Geen andere cosmetische behandelingen
  Geen tandartsbehandelingen
 • Gedurende 4 weken
  Geen vaccinaties

Bereikbaarheid na de behandeling
Indien zich na de behandeling onverhoopt bijwerkingen of complicaties voordoen waar je vragen over hebt, verzoeken wij je contact met ons opnemen.
Je dient direct contact op te nemen indien je symptomen krijgt zoals: dubbelzien, ademhalings-, slik-, en /of spraakproblemen, longontsteking, afhangend ooglid, algemene zwakte.

Signé Clinics
085-488 17 88

4. Risico

Een fillerbehandeling is erg veilig. Al bestaat er altijd een kleine kans op bijwerkingen of complicaties.

Mogelijke risico's zijn:

 • Regelmatig: roodheid, zwelling en kleine blauwe plekken
 • Zelden: grote bloeduitstortingen
 • Zelden: bultjes/granuloomvorming

De specialist

Een team van cosmetisch specialisten en artsen beoordeelt wat de beste behandeling is voor jouw vraag. Samen stellen zij een deskundig behandelplan op met als hoofddoel: het leveren van een optimaal en natuurlijk elegant resultaat dat naadloos overloopt in jouw signatuur. We helpen je graag verder in onze kliniek met behandelingen zoals fillers, cosmetische dermatologie of huidtherapie.

De artsen van Signé Clinics werken vanuit de overtuiging en filosofie dat de eigen schoonheid de signatuur vormt.  Dit signatuur regeert en dient ten alle tijden intact te blijven en te worden bekrachtigd. Onze specialisten bekrachtigen elementen, (ver)leggen het accent, verfrissen, vereffenen en verjongen.

Subtiel, natuurlijk en elegant.

vimeo-video-thumbnail

Prijzen traangootfiller

De prijzen voor onderstaande behandelingen zijn inclusief btw.

traangoot filler

Consult
Gratis

Bij een van onze cosmetische artsen

Gratis
1 ml
vanaf € 350,-
vanaf € 350,-
Fillers

Signé Clinics werkt met de hoogwaardige filler merken:

Juvéderm®: Volift, Voluma en Volbella
Belotero®: Lips Shape, Lips Contour, Intense, Volume, Balance en Revive

Klik hier voor de volledige prijslijst.

Wil je graag geholpen worden?

Onze specialisten helpen je graag verder. Vraag een vrijblijvend consult aan.