Injectables • Wallen onder de ogen

Het gebied rondom de ogen vertoont vaak als eerste tekenen van veroudering, ook al op jonge leeftijd. Kleine rimpels, maar ook wallen of kringen onder de ogen geven je een vermoeide en minder jeugdige uitstraling. Bij Signé Clinics in Rotterdam of Tilburg kunnen we wallen onder de ogen behandelen met fillers. Daarnaast biedt onze kliniek ook de mogelijkheid van een operatieve ingreep door middel van een onderooglidcorrectie.

Wil je graag geholpen worden in onze cosmetische kliniek in Rotterdam of Tilburg?

Onze specialisten helpen je graag verder. Vraag een vrijblijvend consult aan.

Behandeling van wallen met fillers

Er zijn verschillende oorzaken te noemen voor het ontstaan van wallen onder de ogen. Erfelijke aanleg, levensstijl en blootstelling aan de zon hebben allemaal invloed. Als je regelmatig te horen krijgt dat je er vermoeid uitziet of men vraagt waarom je bezorgd of boos kijkt, dan is een behandeling van de wallen met fillers een goede optie. De behandeling is geschikt als de wallen onder de ogen ontstaan door het verlies van volume. Wanneer je last hebt van vetpockets of overtollige huid dan is een operatieve ingreep vaak de beste optie. Onze cosmetisch Arts KNMG is opgeleid om je hier goed in te adviseren.

Voordelen

Een goed uitgevoerde fillerbehandeling geeft het gezicht een jeugdige en minder vermoeide uitstraling. De voordelen van een behandeling met fillers van wallen onder de ogen bij onze kliniek zijn:

 • Uitgevoerd door een Cosmetisch Arts KNMG
 • De herstelperiode na de behandeling is kort
 • Het resultaat is enkele maanden tot een jaar zichtbaar, je zit er dus niet blijvend aan vast
 • Mooi en natuurlijk resultaat
 • Met oog voor de verhoudingen binnen het gehele gelaat
 • Persoonlijk en eerlijk advies tijdens het consult
 • Weinig kans op complicaties

Waarom kiezen voor een behandeling?

Donkere kringen of wallen onder de ogen worden vaak als cosmetisch storend ervaren.  Als je vindt dat je er minder jeugdig en fris uitziet dan dat je je voelt, dan ben je een geschikte kandidaat voor een fillerbehandeling of een onderooglidcorrectie. Onze arts kijkt niet alleen naar de wallen maar houdt ook rekening met de overige verhoudingen binnen het gehele gezicht. Wanneer er een goede balans is, krijg je het mooiste resultaat.

Gerelateerde behandelingen

Het is mogelijk om meerdere fillerbehandelingen te combineren om tot het perfecte resultaat te komen. Tijdens het consult kun je jouw wensen bespreken met de arts en krijg je een advies op maat. Behandelingen die gecombineerd kunnen worden zijn onder andere:

De ingreep

1. Intake

Onze deskundige arts maakt vrijblijvend een gezichtsanalyse en bespreekt jouw wensen. De arts neemt de tijd om jou te leren kennen. Er wordt een behandelplan op maat opgesteld en er is alle gelegenheid om vragen te bespreken over de behandeling van wallen onder de ogen.

2. Behandeling

Tijdens de behandeling wordt er met een kleine naald of een canule een hoeveelheid van de filler onder de huid geïnjecteerd. De huid krijgt zodoende volume toegediend. De huid wordt gelift, rimpels verminderen of verdwijnen en contouren verbeteren. De arts brengt de filler heel nauwkeurig aan op de vooraf overeengekomen plaatsen.

Het kan soms nodig zijn om het volume verder op te bouwen voor het beste resultaat. Dit kan het beste gebeuren in drie tot vijf weken na de behandeling.
Fillers worden door het eigen lichaam weer afgebroken, afhankelijk van het product en plaats van injectie blijven fillers ongeveer 5-14 maanden mooi zitten waarna de behandeling veilig herhaald kan worden.

3. Aftercare

Wat kun je verwachten na een behandeling zoals de filler voor wallen onder de ogen?
Direct na een behandeling met fillers ontstaat er vaak zwelling en roodheid. Dit verdwijnt meestal binnen 24 uur, maar soms kan de zwelling een aantal dagen aanhouden, met name bij behandeling van de lippen. Bij sommige mensen ontstaat er een blauwe plek, deze verdwijnt meestal binnen 2 tot 7 dagen.

Nazorginstructies

 • Op de dag van de behandeling
  Geen crème make-up op behandeld gebied aanbrengen
 • Gedurende 48 uur
  Niet sporten
 • Gedurende 1 week
  Hitte vermijden: geen sauna/zonnebank/zonnen
 • Gedurende 2 weken
  Geen andere cosmetische behandelingen
  Geen tandartsbehandelingen
 • Gedurende 4 weken
  Geen vaccinaties

Bereikbaarheid na de behandeling
Indien zich na de behandeling onverhoopt bijwerkingen of complicaties voordoen waar je vragen over hebt, verzoeken wij je contact met ons opnemen.
Je dient direct contact op te nemen indien je symptomen krijgt zoals: dubbelzien, ademhalings-, slik-, en /of spraakproblemen, longontsteking, afhangend ooglid, algemene zwakte.

Signé Clinics
085-488 17 88

4. Risico

Een fillerbehandeling is erg veilig. Al bestaat er altijd een kleine kans op bijwerkingen of complicaties.

Mogelijke risico's zijn:

 • Regelmatig: roodheid, zwelling en kleine blauwe plekken
 • Zelden: grote bloeduitstortingen
 • Zelden: bultjes/granuloomvorming

De specialist

Een team van cosmetisch specialisten en artsen beoordeelt wat de beste behandeling is voor jouw vraag. Samen stellen zij een deskundig behandelplan op met als hoofddoel: het leveren van een optimaal en natuurlijk elegant resultaat dat naadloos overloopt in jouw signatuur. We helpen je graag verder in onze kliniek met behandelingen zoals fillers, cosmetische dermatologie of huidtherapie.

De artsen van Signé Clinics werken vanuit de overtuiging en filosofie dat de eigen schoonheid de signatuur vormt.  Dit signatuur regeert en dient ten alle tijden intact te blijven en te worden bekrachtigd. Onze specialisten bekrachtigen elementen, (ver)leggen het accent, verfrissen, vereffenen en verjongen.

Subtiel, natuurlijk en elegant.

vimeo-video-thumbnail

Prijzen

De prijzen voor onderstaande behandelingen zijn inclusief btw.

wallen onder de ogen

Consult
Gratis

Bij een van onze cosmetische artsen

Gratis
1 ml
vanaf € 380,-
vanaf € 380,-
Fillers

Signé Clinics werkt met de hoogwaardige filler merken:

Juvéderm®: Volift, Voluma en Volbella
Belotero®: Lips Shape, Lips Contour, Intense, Volume, Balance en Revive

Klik hier voor de volledige prijslijst.

Wil je graag geholpen worden?

Onze specialisten helpen je graag verder. Vraag een vrijblijvend consult aan.