Cosmetische chirurgie

Heb je last van hangende oogleden? Ben jij niet tevreden met de grootte van jouw oorlellen? Of voel jij je niet fijn met het formaat, de vorm of symmetrie van jouw schaamlippen? In onze moderne kliniek bieden wij diverse cosmetische chirurgische behandelingen aan. Het Signé team van cosmetisch specialisten wordt gevormd door cosmetisch dermatologen, huidtherapeuten én cosmetisch artsen.

Facelift

Als het ouder worden gepaard gaat met verslapping van de wangen en de kaaklijn biedt de mini-facelift of de S-lift uitkomst. De mini-facelift en de S-lift is zijn zeer veilige alternatieven voor de klassieke facelift en bieden geweldige resultaten.

Oorlelcorrectie

De oren zijn een belangrijk onderdeel van het gezicht. Zijn jouw oorlellen uitgescheurd of stoor jij je aan de grootte van jouw oorlellen? Met een oorlelcorrectie kan dit eenvoudig gecorrigeerd worden.

Ooglidcorrectie

Geven hangende oogleden jou een vermoeide blik? Door huidverslapping kunnen zowel de bovenste als onderste oogleden gaan hangen. Dit veroorzaakt ontsierende wallen of hangende oogleden. Soms veroorzaakt het zelfs fysieke klachten, zoals hoofdpijn of vermoeide ogen.

Wenkbrauwlift

Geven hangende wenkbrauwen of oogleden jou een vermoeide, sombere uitstaling? Door huidverslapping kan de huid rondom de wenkbrauwen gaan hangen. Soms veroorzaakt het zelfs fysieke klachten, zoals hoofdpijn of vermoeide ogen. Een chirurgische wenkbrauwlift biedt uitkomst. 

Zeer professioneel en vakkundig

Mijn bovenooglidcorrectie is pijnloos verlopen. Ook de dagen erna geen pijn ervaren. Was al na één week zo goed als genezen. Informatie voor en na de operatie erg uitgebreid en duidelijk. Ik zou iedereen deze ingreep aanraden.

Bianca, Rotterdam

Geweldig resultaat

De kliniek heeft een frisse en veilige uitstraling. Als klant word je op je gemak gesteld. De behandeling zelf wordt zeer vakkundig gedaan. En het resultaat van de ooglidcorrectie is fantastisch!

Mieke, Wesepe

Geweldige ervaring!

Ik heb een behandeling bij Drs. Hendriks gehad. Ze luistert naar m’n wensen en geeft haar advies wat aansluit op de behandeling. Ik ben heel goed geholpen en zie ook het resultaat wat ik had verwacht.

Cindy, Amsterdam

Ontzettend professioneel en vriendelijk

Ik ben enorm goed geholpen, goed voorgelicht en prettig bejegend door drs. Hendriks. Ze geeft me alle vertrouwen en ik ervaar haar als zeer deskundig!

Marieke, ’s-Hertogenbosch

Heel erg goed

Van A tot Z tot in de puntjes verzorgd en geregeld. Goede locatie, fijne sfeer, deskundig en vriendelijke medewerksters. Absoluut een aanrader!

Sanne, Rotterdam

Top ervaring gehad!

Vanaf je binnen komt wordt je al vriendelijk geholpen door de assistente achter de balie. De behandelaar geeft antwoorden op al mijn vragen en duidelijk voorlichting over de behandeling. Ik ben enorm blij hoe het gegaan is.

Thalia, hoogvliet

Open en vertrouwd

Vanaf het eerste moment was er openheid en duidelijkheid. Duidelijk advies en het heeft me direct een vertrouwd gevoel gegeven. Zij gaven mij het gevoel dat ik ook voor mezelf mocht kiezen en dat ik in deze tijd niet meer onzeker hoeft te zijn.

Jolanda

Goed

Hele gemotiveerde arts om je mooier en natuurlijker er uit te laten zien. Denkt 100 procent in het belang van de cliënt.

Liliane, Mijnsheerenland

Heel prettig vanaf ontvangst t/m de behandeling

Ik werd keurig ontvangen in de kliniek door de dame achter de balie en daarna al snel en plezierig door dokter Hendriks. Zij had al vlug een oplossing voor mijn probleem waarvoor ik na korte tijd ben behandeld.

Elly, Maassluis

Geweldig!

Ik kreeg goede uitleg en het resultaat mag er zijn! Zeker een aanrader!

Mariska, Bleiswijk

ENHANCING BEAUTY
DON'T CHANGE IT

Signé Clinics is de nieuwe cosmetische formule voor de elegante en zelfbewuste man en vrouw die voor een hoge mate van kwaliteit, professionaliteit, diversiteit en service kiezen.

Bij Signé Clinics regeert jouw signatuur. De eigen schoonheid gevat in vormen en lijnen. Onze specialisten bekrachtigen elementen, (ver)leggen het accent, verfrissen, vereffenen en verjongen. Subtiel, natuurlijk en elegant.

Het aanbod van Signé Clinics rijkt verder. Het team van specialisten wordt gevormd door huidtherapeuten, cosmetische artsen en cosmetisch dermatologen. Zij leveren zorg van het hoogste niveau en hanteren een ethisch kompas van waaruit verantwoorde, transparante zorg geleverd wordt.

Wanneer je ouder wordt kunnen de bovenste oogleden als gevolg van huidveroudering gaan hangen. De huid verliest zijn elasticiteit en de hefspier mogelijk wat kracht.Een bovenooglidcorrectie biedt uitkomst wanneer je last krijgt van hangende oogleden.

Wil je graag geholpen worden?

Onze specialisten helpen je graag verder. Vraag een vrijblijvend consult aan.