Cosmetische chirurgie

Heb je last van hangende oogleden? Ben jij niet tevreden met de grootte van jouw oorlellen? Of voel jij je niet fijn met het formaat, de vorm of symmetrie van jouw schaamlippen? In onze moderne kliniek bieden wij diverse cosmetische chirurgische behandelingen aan. Het Signé team van cosmetisch specialisten wordt gevormd door cosmetisch dermatologen, huidtherapeuten én cosmetisch artsen.

Facelift

Als het ouder worden gepaard gaat met verslapping van de wangen en de kaaklijn biedt de mini-facelift of de S-lift uitkomst. De mini-facelift en de S-lift is zijn zeer veilige alternatieven voor de klassieke facelift en bieden geweldige resultaten.

Oorlelcorrectie

De oren zijn een belangrijk onderdeel van het gezicht. Zijn jouw oorlellen uitgescheurd of stoor jij je aan de grootte van jouw oorlellen? Met een oorlelcorrectie kan dit eenvoudig gecorrigeerd worden.

Ooglidcorrectie

Geven hangende oogleden jou een vermoeide blik? Door huidverslapping kunnen zowel de bovenste als onderste oogleden gaan hangen. Dit veroorzaakt ontsierende wallen of hangende oogleden. Soms veroorzaakt het zelfs fysieke klachten, zoals hoofdpijn of vermoeide ogen.

Schaamlipcorrectie

Past het formaat, de vorm of symmetrie van jouw schaamlippen niet bij jouw lichaam? En ondervind je hier zowel mentaal als fysiek hinder van? Een schaamlipcorrectie kan uitkomst bieden.

Professioneel, servicegericht

Absoluut professioneel en servicegericht, met een fijne after-care. Altijd bereikbaar, helpend en informerend. Ontnemen al je zorgen en het resultaat is natuurlijk en mooi.

Mara, Rotterdam

Persoonlijke aandacht en top resultaat!

Mijn allereerste behandeling gehad bij cosmetisch arts Nastja Hendriks. Ik was een beetje zenuwachtig voor de afspraak, maar Nastja nam de tijd om alles rustig uit te leggen. Van de behandeling zelf voel je vrij weinig. Ik heb mijn frons-, voorhoofdrimpels en kraaienpootjes laten behandelen. Super blij met het eindresultaat en ik ontvang veel complimentjes! Zit gelijk lekkerder in mijn vel, had het veel eerder moeten doen!

Femke, Rotterdam

Geweldig!

Ik kreeg goede uitleg en het resultaat mag er zijn! Zeker een aanrader!

Mariska, Bleiswijk

Heel prettig

Alles is goed geregeld hier. Mooie kliniek, goede arts en de behandeling met fillers is goed bevallen. Je bent hier zeker geen nummer.

Hester, Rotterdam

Verhelderend en professioneel!

Eerste consult gehad en een duidelijk en voor mij ook verhelderend advies gekregen om tot een zo natuurlijk mogelijk resultaat te komen en daarnaast ook een mooie huid. Kijk uit naar de behandelingen!

Mady, Oud-Beijerland

Perfect

Goed ontvangen, deskundige begeleiding en aandacht voor de huid en verzorging.

Sanae, Rotterdam

Heel erg goed

Van A tot Z tot in de puntjes verzorgd en geregeld.
Goede locatie, fijne sfeer, deskundig en vriendelijke medewerksters.
Absoluut een aanrader!

Sanne, Rotterdam

Zeer tevreden over de dermatoloog

Mijn moedervlek was niet kwaadaardig maar ik vond ‘m lelijk. De dermatoloog heeft de vlek weggesneden. Het is nu twee weken later en je ziet er al bijna niets meer van. Heel blij mee.

Ingrid, Rotterdam

Zeer tevreden

Ben zeer tevreden over beide behandelingen.
De uitleg was zeer duidelijk.
De benadering zeer professioneel.
Ik werd ook erg op m’n gemak gesteld.

Marilyn, Rotterdam

Nooit meer ergens anders

Ik heb al vaker injectables elders laten doen. Dit was mijn eerste keer bij Signé Clinics en wil me nooit meer ergens anders laten behandelen. De sfeer van de kliniek, het resultaat, alles samen maakt dat ik enorm tevreden ben en zeker terug zal komen.

Denise, Zoetermeer

ENHANCING BEAUTY
DON'T CHANGE IT

Signé Clinics is de nieuwe cosmetische formule voor de elegante en zelfbewuste man en vrouw die voor een hoge mate van kwaliteit, professionaliteit, diversiteit en service kiezen.

Bij Signé Clinics regeert jouw signatuur. De eigen schoonheid gevat in vormen en lijnen. Onze specialisten bekrachtigen elementen, (ver)leggen het accent, verfrissen, vereffenen en verjongen. Subtiel, natuurlijk en elegant.

Het aanbod van Signé Clinics rijkt verder. Het team van specialisten wordt gevormd door huidtherapeuten, cosmetische artsen en cosmetisch dermatologen. Zij leveren zorg van het hoogste niveau en hanteren een ethisch kompas van waaruit verantwoorde, transparante zorg geleverd wordt.

Wanneer je ouder wordt kunnen de bovenste oogleden als gevolg van huidveroudering gaan hangen. De huid verliest zijn elasticiteit en de hefspier mogelijk wat kracht.Een bovenooglidcorrectie biedt uitkomst wanneer je last krijgt van hangende oogleden.

Wil je graag geholpen worden?

Onze specialisten helpen je graag verder. Vraag een vrijblijvend consult aan.