Cosmetische chirurgie

Heb je last van hangende oogleden? Ben jij niet tevreden met de grootte van jouw oorlellen? Of voel jij je niet fijn met het formaat, de vorm of symmetrie van jouw schaamlippen? In onze moderne kliniek bieden wij diverse cosmetische chirurgische behandelingen aan. Het Signé team van cosmetisch specialisten wordt gevormd door cosmetisch dermatologen, huidtherapeuten én cosmetisch artsen.

Ooglidcorrectie

Geven hangende oogleden jou een vermoeide blik? Door huidverslapping kunnen zowel de bovenste als onderste oogleden gaan hangen. Dit veroorzaakt ontsierende wallen of hangende oogleden. Soms veroorzaakt het zelfs fysieke klachten, zoals hoofdpijn of vermoeide ogen.

Schaamlipcorrectie

Past het formaat, de vorm of symmetrie van jouw schaamlippen niet bij jouw lichaam? En ondervind je hier zowel mentaal als fysiek hinder van? Een schaamlipcorrectie kan uitkomst bieden.

Oorlelcorrectie

De oren zijn een belangrijk onderdeel van het gezicht. Zijn jouw oorlellen uitgescheurd of stoor jij je aan de grootte van jouw oorlellen? Met een oorlelcorrectie kan dit eenvoudig gecorrigeerd worden.

ENHANCING BEAUTY
DON'T CHANGE IT

Signé Clinics is de nieuwe cosmetische formule voor de elegante en zelfbewuste man en vrouw die voor een hoge mate van kwaliteit, professionaliteit, diversiteit en service kiezen.

Bij Signé Clinics regeert jouw signatuur. De eigen schoonheid gevat in vormen en lijnen. Onze specialisten bekrachtigen elementen, (ver)leggen het accent, verfrissen, vereffenen en verjongen. Subtiel, natuurlijk en elegant.

Het aanbod van Signé Clinics rijkt verder. Het team van specialisten wordt gevormd door huidtherapeuten, cosmetische artsen en cosmetisch dermatologen. Zij leveren zorg van het hoogste niveau en hanteren een ethisch kompas van waaruit verantwoorde, transparante zorg geleverd wordt.

Wanneer je ouder wordt kunnen de bovenste oogleden als gevolg van huidveroudering gaan hangen. De huid verliest zijn elasticiteit en de hefspier mogelijk wat kracht.Een bovenooglidcorrectie biedt uitkomst wanneer je last krijgt van hangende oogleden.

Wil je graag geholpen worden?

Onze specialisten helpen je graag verder. Vraag een vrijblijvend consult aan.