Mini-Facelift

Als het ouder worden gepaard gaat met verslapping van de wangen en de kaaklijn biedt de mini-facelift of de S-lift uitkomst. De mini-facelift en de S-lift is zijn zeer veilige alternatieven voor de klassieke facelift en bieden geweldige resultaten.

 

Facelift

Naarmate we ouder worden, verslapt onze huid en worden rimpels gevormd. Dit heeft te maken met de afname van de elasticiteit van de huid en een verminderde aanmaak van bindweefsel. Daarnaast kunnen externe factoren als een ongezonde levensstijl en blootstelling aan de zon een negatieve bijdrage leveren. Een facelift realiseert een direct strakkere huid en een jongere uitstraling en is een zeer geschikte behandeling voor wanneer een injectable behandeling, een behandeling met een laser of een andere huidverbeterende en -verjongende behandeling niet langer het gewenste resultaat biedt. Ook is een facelift een perfecte oplossing voor wanneer je zichtbaar veel bent afgevallen in het gezicht.

Wil je graag geholpen worden in onze cosmetische kliniek in Rotterdam of Tilburg?

Onze specialisten helpen je graag verder. Vraag een vrijblijvend consult aan.

Jeugdige uitstraling

Zowel een Mini-lift als de S-lift herstellen de contouren die jouw signatuur vormen. Jouw unieke schoonheid wordt als het ware hersteld. Elegant en zeer natuurlijk.

Mini-lift: correctie van het gebied aan de wangen en kaaklijn.
S-lift: correctie van het gebied aan de hals, kaaklijn en de hamsterwangen.

Voordelen S-Lift en Mini-Facelift

  • In vergelijking met de klassieke facelift zijn de Mini-facelift en de S-lift een stuk minder ingrijpend doordat uitsluitend oppervlakkig huidweefsel wordt gelift.
  • Deze laagdrempelige behandelingen wordt veilig uitgevoerd onder lokale verdoving.
  • Deze kleine excisies leiden tot resultaten die vergelijkbaar zijn of zelfs beter zijn dan die van een traditionele facelift.
  • Beide hebben als extra voordelen: een snelle herstelperiode, korte operatieduur, natuurlijke resultaten en minimale littekens.

Beide facelift methoden geven een langdurig resultaat. De huidverstrakking houdt met een gezonde levensstijl zo'n 10-15 jaar aan.

Welke ingreep voor jou het beste is, wordt tijdens een vrijblijvend consult met de cosmetisch arts besproken. De S-lift wordt uitsluitend op locatie van Polikliniek de Blaak uitgevoerd.

Liposuctie Hals

Om het resultaat te maximaliseren ondergaat de huid in de hals liposuctie. Deze korte behandeling biedt groots effect en zorgt ervoor dat de algehele uitstraling natuurlijk jeugdig en elegant oogt.

De ingreep

1. Intake

Onze deskundige arts bekijkt welk type facelift past bij de mate van huidverslapping. De arts vertelt hoe de ingreep uitgevoerd wordt en er is alle gelegenheid om jouw vragen te bespreken.

2. Behandeling

Voor de mini-facelift wordt er een kleine snede gemaakt net voor het oor waarna de huid wordt strakgetrokken en zorgvuldig wordt gehecht.
Voor de S-lift gebruikt de cosmetisch arts de S-lift techniek waarbij aan weerszijden van het gezicht - ter hoogte van de oren - een s-vormige snede gemaakt wordt. De laag onder de huid wordt strakgetrokken en zorgvuldig gehecht. De ingreep vindt plaats onder plaatselijke verdoving.

3. Aftercare

Na de ingreep kan het behandelde gebied flinke zwellingen vertonen. Ook kan het gebied beurs en trekkerig aanvoelen en een beetje blauw worden. Om dit te minimaliseren draag je de eerste dagen na de behandeling een elastische band rond het hoofd. Na een aantal dagen kom je langs voor controle waarbij de elastische band verwijderd wordt, na één week kom je nog maal terug voor de nacontrole en worden de hechtingen verwijderd. Het definitieve resultaat is na ongeveer drie maanden zichtbaar.

4. Risico

Enkele mogelijke complicaties van een Mini-lift of een S-lift kunnen zijn:

  • Een ophoping van bloed onder de huid die verwijderd dient te worden (Hematoom)
  • Infectie van de wond
  • Nabloeding
  • Gevoelsverandering
  • Blijvende littekens

Cliënten die roken, nicotinepleisters of andere tabaksproducten benutten, hebben een groter risico op complicaties, zoals een slechtere wondgenezing en afsterving van de huid. Dit geldt in mindere mate ook voor meerokers. Wij adviseren minstens twee weken voorafgaande aan de behandeling te stoppen met roken en dit vol te houden tot en met de vier weken die voor het herstel staan. 

Niet-rokers hebben aanzienlijk minder kans op dergelijke complicaties. 

Zeer professioneel en vakkundig

Mijn bovenooglidcorrectie is pijnloos verlopen. Ook de dagen erna geen pijn ervaren. Was al na één week zo goed als genezen. Informatie voor en na de operatie erg uitgebreid en duidelijk. Ik zou iedereen deze ingreep aanraden.

Bianca, Rotterdam

Geweldig resultaat

De kliniek heeft een frisse en veilige uitstraling. Als klant word je op je gemak gesteld. De behandeling zelf wordt zeer vakkundig gedaan. En het resultaat van de ooglidcorrectie is fantastisch!

Mieke, Wesepe

Geweldige ervaring!

Ik heb een behandeling bij Drs. Hendriks gehad. Ze luistert naar m’n wensen en geeft haar advies wat aansluit op de behandeling. Ik ben heel goed geholpen en zie ook het resultaat wat ik had verwacht.

Cindy, Amsterdam

Ontzettend professioneel en vriendelijk

Ik ben enorm goed geholpen, goed voorgelicht en prettig bejegend door drs. Hendriks. Ze geeft me alle vertrouwen en ik ervaar haar als zeer deskundig!

Marieke, ’s-Hertogenbosch

Heel erg goed

Van A tot Z tot in de puntjes verzorgd en geregeld. Goede locatie, fijne sfeer, deskundig en vriendelijke medewerksters. Absoluut een aanrader!

Sanne, Rotterdam

Top ervaring gehad!

Vanaf je binnen komt wordt je al vriendelijk geholpen door de assistente achter de balie. De behandelaar geeft antwoorden op al mijn vragen en duidelijk voorlichting over de behandeling. Ik ben enorm blij hoe het gegaan is.

Thalia, hoogvliet

Open en vertrouwd

Vanaf het eerste moment was er openheid en duidelijkheid. Duidelijk advies en het heeft me direct een vertrouwd gevoel gegeven. Zij gaven mij het gevoel dat ik ook voor mezelf mocht kiezen en dat ik in deze tijd niet meer onzeker hoeft te zijn.

Jolanda

Goed

Hele gemotiveerde arts om je mooier en natuurlijker er uit te laten zien. Denkt 100 procent in het belang van de cliënt.

Liliane, Mijnsheerenland

Heel prettig vanaf ontvangst t/m de behandeling

Ik werd keurig ontvangen in de kliniek door de dame achter de balie en daarna al snel en plezierig door dokter Hendriks. Zij had al vlug een oplossing voor mijn probleem waarvoor ik na korte tijd ben behandeld.

Elly, Maassluis

Geweldig!

Ik kreeg goede uitleg en het resultaat mag er zijn! Zeker een aanrader!

Mariska, Bleiswijk

De specialist

Een team van cosmetisch specialisten en artsen beoordeelt wat de beste behandeling is voor jouw vraag. Samen stellen zij een deskundig behandelplan op met als hoofddoel: het leveren van een optimaal en natuurlijk elegant resultaat dat naadloos overloopt in jouw signatuur.

De artsen van Signé Clinics werken vanuit de overtuiging en filosofie dat de eigen schoonheid de signatuur vormt. Dit signatuur regeert en dient ten alle tijden intact te blijven en te worden bekrachtigd. Onze specialisten bekrachtigen elementen, (ver)leggen het accent, verfrissen, vereffenen en verjongen.

Subtiel, natuurlijk en elegant.

vimeo-video-thumbnail

Prijzen

De prijzen voor een chirurgische mini-facelift zijn inclusief btw.

Intakegesprek
€ 50,-

Met cosmetisch arts

€ 50,-
Mini-lift
€ 3.399,-

Incl. aftercare 

€ 3.399,-
S-lift
€ 5.799,-

Incl. aftercare - deze behandeling wordt op locatie van Polikliniek de Blaak uitgevoerd.

€ 5.799,-

Wil je graag geholpen worden?

Onze specialisten helpen je graag verder. Vraag een vrijblijvend consult aan.