Chirurgische bovenooglidcorrectie

Geven hangende oogleden jou een vermoeide blik? Door huidverslapping kunnen zowel de bovenste als onderste oogleden gaan hangen. Dit veroorzaakt ontsierende wallen of hangende oogleden. Soms veroorzaakt het zelfs fysieke klachten, zoals hoofdpijn of vermoeide ogen.

Wil je graag geholpen worden in onze cosmetische kliniek in Rotterdam of Tilburg?

Onze specialisten helpen je graag verder. Vraag een vrijblijvend consult aan.

Uitgeruste uitstraling

Een ooglidcorrectie kan je jouw energieke, uitgeruste en frisse uitstraling teruggeven. De oorzaak van hangende oogleden is meestal een verslapte huid, waardoor inwendige vetpockets zichtbaar worden. Dit resulteert in zichtbare wallen of hangende oogleden. Met een vermoeide blik, rimpelvorming en in sommige gevallen ook hoofdpijn tot gevolg.

Jouw signatuur

Signé Clinics streeft altijd naar een natuurlijk resultaat en werkt uitsluitend met de meest hoogwaardige materialen en ervaren specialisten. Het is onze missie jouw huid te optimaliseren en op elegante wijze de natuurlijke expressie te bekrachtigen. 

√ Geen wachtlijsten
√ Hooggespecialiseerde specialisten
√ ZKN en NVH keurmerk
√ Hoogwaardige zorg
√ Jarenlange ervaring
√ Hypermoderne kliniek
√ Breed aanbod

Gratis online pré-scan bovenoogleden

Ben je benieuwd of je in aanmerking komt voor een bovenooglidcorrectie? Via onze website kun je foto’s van je oogleden naar ons sturen. Onze artsen beoordelen vervolgens jouw foto's en informeren je binnen 4 werkdagen per e-mail over de resultaten van de gratis online pre-analyse.

Ooglidcorrectie bij Signé Clinics

Tijdens de intake bekijkt en beoordeelt de ervaren arts de oogleden en bespreek de mogelijkheden. Er wordt een behandelplan - aansluitend op jouw wensen - opgesteld. De arts legt uit hoe de bovenooglidcorrectie wordt uitgevoerd en er is voldoende gelegenheid om vragen te stellen. 

Een intake is mogelijk bij zowel onze vestiging in Rotterdam als in Tilburg. De behandeling wordt uitgevoerd in onze cosmetische kliniek in Rotterdam.

voor en na foto's bovenooglidcorrectie

2
3
4
BA website (2)
Signé post (43)
BA website (3)
BA website
10
11
BA website-3
BA website

Actieprijs

Deze behandeling wordt uitgevoerd door Drs. Nastja Hendriks. Plan een intake en geniet van de speciale actieprijs van een ooglidcorrectie vanaf € 649,- (normaliter vanaf € 749,-).

Drs. Nastja Hendriks is in 2017 afgestudeerd als arts aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Ze heeft veel ervaring opgedaan tijdens haar werk als arts op de afdeling Chirurgie gedurende bijna 2 jaar. Daarnaast heeft ze veel ervaring opgedaan met injectables als arts cosmetische geneeskunde. Vanaf de opening van Signé Clinics is zij werkzaam als arts cosmetische geneeskunde en gaat zij zich verder specialiseren in de cosmetische chirurgie. In januari 2022 heeft Nastja de titel cosmetisch arts KNMG behaald.

BIG: 99923604701

vimeo-video-thumbnail

De ingreep

1. Intake

Onze deskundige arts bekijkt de oogleden en bespreekt de mogelijkheden. Er wordt een behandelplan op maat opgesteld. De arts vertelt hoe de bovenooglidcorrectie uitgevoerd wordt en er is alle gelegenheid om jouw vragen te bespreken.

2. Behandeling

Een bovenooglidcorrectie is een poliklinische ingreep onder plaatselijke verdoving. Na de behandeling kun je weer naar huis. Voorafgaand aan de ingreep tekent de chirurg af waar de overtollige huid en zo nodig spier- en vetweefsel verwijderd wordt. Na afloop wordt de wond met hechtingen en pleisters gesloten. Na de ingreep wordt je naar een ruimte gebracht waar je rustig bij kunt komen. Je mag weer naar huis zodra de verpleegkundige of arts dit verantwoord vindt. Vaak is dit ongeveer 30 tot 60 minuten na de ingreep.

3. Aftercare

Na de ingreep kunnen de oogleden gezwollen, blauw en rood zijn. We adviseren om de eerste week geen zwaar werk te doen. We brengen geen verband aan, zodat wassen en douchen mogelijk blijft. Na een week worden de hechtingen verwijderd. De wang kan ook gezwollen en blauw worden. Zodra de blauwheid verdwijnt neemt de zwelling ook langzaam af. Gedurende de eerste drie maanden wordt het litteken steeds dunner en minder zichtbaar. Het eindresultaat wordt dan langzaam zichtbaar.

4. Risico

Een ooglidcorrectie is een zeer veilig ingreep en de kans op complicaties is klein. Wel kan je last krijgen van zwellingen, bloeduitstortingen en droge ogen. De complicaties zijn vaak van korte duur en verdwijnen meestal vanzelf.

Zeer professioneel en vakkundig

Mijn bovenooglidcorrectie is pijnloos verlopen. Ook de dagen erna geen pijn ervaren. Was al na één week zo goed als genezen. Informatie voor en na de operatie erg uitgebreid en duidelijk. Ik zou iedereen deze ingreep aanraden.

Bianca, Rotterdam

Geweldig resultaat

De kliniek heeft een frisse en veilige uitstraling. Als klant word je op je gemak gesteld. De behandeling zelf wordt zeer vakkundig gedaan. En het resultaat van de ooglidcorrectie is fantastisch!

Mieke, Wesepe

Geweldige ervaring!

Ik heb een behandeling bij Drs. Hendriks gehad. Ze luistert naar m’n wensen en geeft haar advies wat aansluit op de behandeling. Ik ben heel goed geholpen en zie ook het resultaat wat ik had verwacht.

Cindy, Amsterdam

Ontzettend professioneel en vriendelijk

Ik ben enorm goed geholpen, goed voorgelicht en prettig bejegend door drs. Hendriks. Ze geeft me alle vertrouwen en ik ervaar haar als zeer deskundig!

Marieke, ’s-Hertogenbosch

Heel erg goed

Van A tot Z tot in de puntjes verzorgd en geregeld. Goede locatie, fijne sfeer, deskundig en vriendelijke medewerksters. Absoluut een aanrader!

Sanne, Rotterdam

Top ervaring gehad!

Vanaf je binnen komt wordt je al vriendelijk geholpen door de assistente achter de balie. De behandelaar geeft antwoorden op al mijn vragen en duidelijk voorlichting over de behandeling. Ik ben enorm blij hoe het gegaan is.

Thalia, hoogvliet

Open en vertrouwd

Vanaf het eerste moment was er openheid en duidelijkheid. Duidelijk advies en het heeft me direct een vertrouwd gevoel gegeven. Zij gaven mij het gevoel dat ik ook voor mezelf mocht kiezen en dat ik in deze tijd niet meer onzeker hoeft te zijn.

Jolanda

Goed

Hele gemotiveerde arts om je mooier en natuurlijker er uit te laten zien. Denkt 100 procent in het belang van de cliënt.

Liliane, Mijnsheerenland

Heel prettig vanaf ontvangst t/m de behandeling

Ik werd keurig ontvangen in de kliniek door de dame achter de balie en daarna al snel en plezierig door dokter Hendriks. Zij had al vlug een oplossing voor mijn probleem waarvoor ik na korte tijd ben behandeld.

Elly, Maassluis

Geweldig!

Ik kreeg goede uitleg en het resultaat mag er zijn! Zeker een aanrader!

Mariska, Bleiswijk

De specialist

Een team van cosmetisch specialisten en artsen beoordeelt wat de beste behandeling is voor jouw vraag. Samen stellen zij een deskundig behandelplan op met als hoofddoel: het leveren van een optimaal en natuurlijk elegant resultaat dat naadloos overloopt in jouw signatuur.

De artsen van Signé Clinics werken vanuit de overtuiging en filosofie dat de eigen schoonheid de signatuur vormt. Dit signatuur regeert en dient ten alle tijden intact te blijven en te worden bekrachtigd. Onze specialisten bekrachtigen elementen, (ver)leggen het accent, verfrissen, vereffenen en verjongen.

Subtiel, natuurlijk en elegant.

vimeo-video-thumbnail

Prijzen

De prijzen voor een chirurgische bovenooglidcorrectie zijn inclusief btw.

Intakegesprek
€ 50,-

Met cosmetisch arts

€ 50,-
Bovenooglidcorrectie
€ 649,-

Beiderzijds | Incl. aftercare 

€ 649,-
Bovenooglidcorrectie - en aanpassen spier
€ 695,-

Beiderzijds | Incl. aftercare 

€ 695,-
Bovenooglidcorrectie - spier en vetpockets aanpassen
€ 749,-

Beiderzijds | Incl. aftercare 

€ 749,-

Wil je graag geholpen worden?

Onze specialisten helpen je graag verder. Vraag een vrijblijvend consult aan.