Chirurgische bovenooglidcorrectie

Geven hangende oogleden jou een vermoeide blik? Door huidverslapping kunnen zowel de bovenste als onderste oogleden gaan hangen. Dit veroorzaakt ontsierende wallen of hangende oogleden. Soms veroorzaakt het zelfs fysieke klachten zoals hoofdpijn of vermoeide ogen.

Uitgeruste uitstraling

Een ooglidcorrectie kan je jouw energieke, uitgeruste en frisse uitstraling teruggeven. De oorzaak van hangende oogleden is meestal een verslapte huid, waardoor inwendige vetpockets zichtbaar worden. Dit resulteert in zichtbare wallen of hangende oogleden. Met een vermoeide blik, rimpelvorming en in sommige gevallen ook hoofdpijn tot gevolg.

Jouw signatuur

Signé Clinics streeft altijd naar een natuurlijk resultaat en werkt uitsluitend met de meest hoogwaardige materialen en ervaren specialisten. Het is onze missie jouw huid te optimaliseren en op elegante wijze de natuurlijke expressie te bekrachtigen. 

 

Actieprijs

Deze behandeling wordt vanaf 1 september uitgevoerd door Drs. Nastja Hendriks. Plan vóór 1 januari een intake en geniet de speciale actieprijs van € 649,00 (in plaats van € 749,00).

 

De ingreep

1. Intake

Onze deskundige arts bekijkt de oogleden en bespreekt de mogelijkheden. Er wordt een behandelplan op maat opgesteld. De arts vertelt hoe de ingreep uitgevoerd wordt en er is alle gelegenheid om jouw vragen te bespreken.

2. Behandeling

Een bovenooglidcorrectie is een poliklinische ingreep onder plaatselijke verdoving. Na de behandeling kun je weer naar huis. Voorafgaand aan de ingreep tekent de chirurg af waar de overtollige huid en zo nodig spier- en vetweefsel verwijderd wordt. Na afloop wordt de wond met hechtingen en pleisters gesloten. Na de ingreep wordt je naar een ruimte gebracht waar je rustig bij kunt komen. Je mag weer naar huis zodra de verpleegkundige of arts dit verantwoord vindt. Vaak is dit ongeveer 30 tot 60 minuten na de ingreep.

3. Aftercare

Na de ingreep kunnen de oogleden gezwollen, blauw en rood zijn. We adviseren om de eerste week geen zwaar werk te doen. We brengen geen verband aan, zodat wassen en douchen mogelijk blijft. Na een week worden de hechtingen verwijderd. De wang kan ook gezwollen en blauw worden. Zodra de blauwheid verdwijnt neemt de zwelling ook langzaam af. Gedurende de eerste drie maanden wordt het litteken steeds dunner en minder zichtbaar. Het eindresultaat wordt dan langzaam zichtbaar.

4. Risico

Een ooglidcorrectie is een zeer veilig ingreep en de kans op complicaties is klein. Wel kan je last krijgen van zwellingen, bloeduitstortingen en droge ogen. De complicaties zijn vaak van korte duur en verdwijnen meestal vanzelf.

De specialist

Een team van cosmetisch specialisten en artsen beoordeelt wat de beste behandeling is voor jouw vraag. Samen stellen zij een deskundig behandelplan op met als hoofddoel: het leveren van een optimaal en natuurlijk elegant resultaat dat naadloos overloopt in jouw signatuur.

De artsen van Signé Clinics werken vanuit de overtuiging en filosofie dat de eigen schoonheid de signatuur vormt. Dit signatuur regeert en dient ten alle tijden intact te blijven en te worden bekrachtigd. Onze specialisten bekrachtigen elementen, (ver)leggen het accent, verfrissen, vereffenen en verjongen.

Subtiel, natuurlijk en elegant.

Prijzen

De prijzen voor een chirurgische bovenooglidcorrectie zijn inclusief btw.

Intakegesprek
€ 50,-

Met cosmetisch arts

€ 50,-
Bovenooglidcorrectie
€749,00 € 649,-

Incl. aftercare 

€749,00 € 649,-
Bovenooglidcorrectie - en aanpassen spier
€ 795,- € 695,-

Incl. aftercare 

€ 795,- € 695,-
Bovenooglidcorrectie - spier en vetpockets aanpassen
€ 849,- € 749,-

Incl. aftercare 

€ 849,- € 749,-
Onderooglidcorrectie - huidresectie en losmaken arcus en vet repositie
€ 1490,- € 1590,-

Incl. aftercare

€ 1490,- € 1590,-
Onderooglidcorrectie - huidresectie en losmaken arcus, vet repositie met laterale canthopexie
€1790,- €1690,-

Incl. aftercare

€1790,- €1690,-
Boven- en onderooglidcorrectie
€ 2090 € 1990

Incl. aftercare 

€ 2090 € 1990

Door de fantastische zorg van deze specialiasten voel ik me als herboren. De hele behandeling was als een warm bad.

Judith uit Amsterdam

Wil je graag geholpen worden?

Onze specialisten helpen je graag verder. Vraag een vrijblijvend consult aan.