Oorlelcorrectie

De oren zijn een belangrijk onderdeel van het gezicht. Zijn jouw oorlellen uitgescheurd of stoor jij je aan de grootte van jouw oorlellen? Met een oorlelcorrectie kan dit eenvoudig gecorrigeerd worden.

Kleine ingreep met snelle genezing

Gaatjes kunnen ver uitrekken door het jarenlang dragen van zware oorbellen. Ook worden bij het ouder worden de oorlellen vaak wat groter. Vind je dit ontsierend? Een oorlelcorrectie is een kleine ingreep en kent een snelle genezing. Het is mogelijk om na de ingreep opnieuw oorbellen te dragen. Met een oorlelcorrectie kan zowel de vorm als de grootte van de oorlel aangepast worden. Bij een uitgescheurde oorlel wordt deze zo optimaal mogelijk hersteld.

Jouw signatuur

Signé Clinics streeft altijd naar een natuurlijk resultaat en werkt uitsluitend met de meest hoogwaardige materialen en ervaren specialisten. Het is onze missie jouw huid te optimaliseren en op elegante wijze, de natuurlijke expressie te bekrachtigen. Signé - jouw signatuur.

De ingreep

1. Intake

Onze deskundige arts bekijkt de oorlellen en bespreekt de mogelijkheden. Na het onderzoek bepaalt de arts wat de beste behandeling is. Er is alle gelegenheid om jouw vragen te bespreken.

2. Behandeling

De ingreep vindt onder plaatselijke verdoving plaats en is niet erg belastend. Het is een ingreep waar je snel van zult genezen. De arts probeert de hechtingen zoveel mogelijk op niet zichtbare plaatsen te zetten. In het geval van een uitstekende oorlel of een verkleining van de oorlel wordt er door middel van een incisie een stukje verwijderd en vervolgens weer gehecht. Bij een gescheurde oorlel hoeft er vaak alleen een hechting geplaatst te worden.

3. Aftercare

Na het uitwerken van de verdoving kunnen de oorlellen wat gevoelig zijn en kan er zwelling of een bloeduitstorting aanwezig zijn. Na een week tot 10 dagen kom je terug op controle en zullen de hechtingen verwijderd worden. Bij pijn kan je pijnstillers innemen. Stel de littekens het eerste half jaar niet bloot aan de zon. Gebruik een zonnebrandcrème met minimaal SPF 30.

4. Risico

Een oorlelcorrectie is een zeer veilig ingreep en de kans op complicaties is zeer klein. Mogelijke complicaties die kunnen optreden zijn: bloedophoping, wondinfectie, nabloedingen, gevoelsverandering van de oorlel en zichtbare littekens.

De specialist

Een team van cosmetisch specialisten en artsen beoordeelt wat de beste behandeling is voor jouw vraag. Samen stellen zij een deskundig behandelplan op met als hoofddoel: het leveren van een optimaal en natuurlijk elegant resultaat dat naadloos overloopt in jouw signatuur.

De artsen van Signé Clinics werken vanuit de overtuiging en filosofie dat de eigen schoonheid de signatuur vormt. Dit signatuur regeert en dient ten alle tijden intact te blijven en te worden bekrachtigd. Onze specialisten bekrachtigen elementen, (ver)leggen het accent, verfrissen, vereffenen en verjongen.

Subtiel, natuurlijk en elegant.

Prijzen

De prijzen voor een oorlelcorrectie zijn inclusief btw.

Intakegesprek
€ 50,00

Met cosmetisch arts

€ 50,00
Oorlelcorrectie 1 oor
€ 549,00
€ 549,00
Oorlelcorrectie 2 oren
€ 749,00
€ 749,00
Oorlelverkleining 2 oren
€ 899,00
€ 899,00

Door de fantastische zorg van deze specialiasten voel ik me als herboren. De hele behandeling was als een warm bad.

Judith uit Amsterdam

Wil je graag geholpen worden?

Onze specialisten helpen je graag verder. Vraag een vrijblijvend consult aan.