Oorlelcorrectie

De oren zijn een belangrijk onderdeel van het gezicht. Zijn jouw oorlellen uitgescheurd of stoor jij je aan de grootte van jouw oorlellen? Met een oorlelcorrectie kan dit eenvoudig gecorrigeerd worden.

Wil je graag geholpen worden in onze cosmetische kliniek in Rotterdam of Tilburg?

Onze specialisten helpen je graag verder. Vraag een vrijblijvend consult aan.

Kleine ingreep met snelle genezing

Gaatjes kunnen ver uitrekken door het jarenlang dragen van zware oorbellen. Ook worden bij het ouder worden de oorlellen vaak wat groter. Vind je dit ontsierend? Een oorlelcorrectie is een kleine ingreep en kent een snelle genezing. Het is mogelijk om na de ingreep opnieuw oorbellen te dragen. Met een oorlelcorrectie kan zowel de vorm als de grootte van de oorlel aangepast worden. Bij een uitgescheurde oorlel wordt deze zo optimaal mogelijk hersteld.

Jouw signatuur

Signé Clinics streeft altijd naar een natuurlijk resultaat en werkt uitsluitend met de meest hoogwaardige materialen en ervaren specialisten. Het is onze missie jouw huid te optimaliseren en op elegante wijze, de natuurlijke expressie te bekrachtigen. Signé - jouw signatuur.

√ Geen wachtlijsten
√ Hooggespecialiseerde specialisten
√ ZKN en NVH keurmerk
√ Hoogwaardige zorg
√ Jarenlange ervaring
√ Hypermoderne kliniek
√ Breed aanbod

COSMETISCH ARTS KNMG

Deze behandeling wordt uitgevoerd door Drs. Nastja Hendriks.

Drs. Nastja Hendriks is in 2017 afgestudeerd als arts aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Ze heeft veel ervaring opgedaan tijdens haar werk als arts op de afdeling Chirurgie gedurende bijna 2 jaar. Daarnaast heeft ze veel ervaring opgedaan met injectables als arts cosmetische geneeskunde. Vanaf de opening van Signé Clinics is zij werkzaam als arts cosmetische geneeskunde en gaat zij zich verder specialiseren in de cosmetische chirurgie. In januari 2022 heeft Nastja de titel cosmetisch arts KNMG behaald.

BIG: 99923604701

BA website (7)

De ingreep

1. Intake

Onze deskundige arts bekijkt de oorlellen en bespreekt de mogelijkheden. Na het onderzoek bepaalt de arts wat de beste behandeling is. Er is alle gelegenheid om jouw vragen te bespreken.

2. Behandeling

De ingreep vindt onder plaatselijke verdoving plaats en is niet erg belastend. Het is een ingreep waar je snel van zult genezen. De arts probeert de hechtingen zoveel mogelijk op niet zichtbare plaatsen te zetten. In het geval van een uitstekende oorlel of een verkleining van de oorlel wordt er door middel van een incisie een stukje verwijderd en vervolgens weer gehecht. Bij een gescheurde oorlel hoeft er vaak alleen een hechting geplaatst te worden.

3. Aftercare

Na het uitwerken van de verdoving kunnen de oorlellen wat gevoelig zijn en kan er zwelling of een bloeduitstorting aanwezig zijn. Na een week tot 10 dagen kom je terug op controle en zullen de hechtingen verwijderd worden. Bij pijn kan je pijnstillers innemen. Stel de littekens het eerste half jaar niet bloot aan de zon. Gebruik een zonnebrandcrème met minimaal SPF 30.

4. Risico

Een oorlelcorrectie is een zeer veilig ingreep en de kans op complicaties is zeer klein. Mogelijke complicaties die kunnen optreden zijn: bloedophoping, wondinfectie, nabloedingen, gevoelsverandering van de oorlel en zichtbare littekens.

Zeer professioneel en vakkundig

Mijn bovenooglidcorrectie is pijnloos verlopen. Ook de dagen erna geen pijn ervaren. Was al na één week zo goed als genezen. Informatie voor en na de operatie erg uitgebreid en duidelijk. Ik zou iedereen deze ingreep aanraden.

Bianca, Rotterdam

Geweldig resultaat

De kliniek heeft een frisse en veilige uitstraling. Als klant word je op je gemak gesteld. De behandeling zelf wordt zeer vakkundig gedaan. En het resultaat van de ooglidcorrectie is fantastisch!

Mieke, Wesepe

Geweldige ervaring!

Ik heb een behandeling bij Drs. Hendriks gehad. Ze luistert naar m’n wensen en geeft haar advies wat aansluit op de behandeling. Ik ben heel goed geholpen en zie ook het resultaat wat ik had verwacht.

Cindy, Amsterdam

Ontzettend professioneel en vriendelijk

Ik ben enorm goed geholpen, goed voorgelicht en prettig bejegend door drs. Hendriks. Ze geeft me alle vertrouwen en ik ervaar haar als zeer deskundig!

Marieke, ’s-Hertogenbosch

Heel erg goed

Van A tot Z tot in de puntjes verzorgd en geregeld. Goede locatie, fijne sfeer, deskundig en vriendelijke medewerksters. Absoluut een aanrader!

Sanne, Rotterdam

Top ervaring gehad!

Vanaf je binnen komt wordt je al vriendelijk geholpen door de assistente achter de balie. De behandelaar geeft antwoorden op al mijn vragen en duidelijk voorlichting over de behandeling. Ik ben enorm blij hoe het gegaan is.

Thalia, hoogvliet

Open en vertrouwd

Vanaf het eerste moment was er openheid en duidelijkheid. Duidelijk advies en het heeft me direct een vertrouwd gevoel gegeven. Zij gaven mij het gevoel dat ik ook voor mezelf mocht kiezen en dat ik in deze tijd niet meer onzeker hoeft te zijn.

Jolanda

Goed

Hele gemotiveerde arts om je mooier en natuurlijker er uit te laten zien. Denkt 100 procent in het belang van de cliënt.

Liliane, Mijnsheerenland

Heel prettig vanaf ontvangst t/m de behandeling

Ik werd keurig ontvangen in de kliniek door de dame achter de balie en daarna al snel en plezierig door dokter Hendriks. Zij had al vlug een oplossing voor mijn probleem waarvoor ik na korte tijd ben behandeld.

Elly, Maassluis

Geweldig!

Ik kreeg goede uitleg en het resultaat mag er zijn! Zeker een aanrader!

Mariska, Bleiswijk

De specialist

Een team van cosmetisch specialisten en artsen beoordeelt wat de beste behandeling is voor jouw vraag. Samen stellen zij een deskundig behandelplan op met als hoofddoel: het leveren van een optimaal en natuurlijk elegant resultaat dat naadloos overloopt in jouw signatuur.

De artsen van Signé Clinics werken vanuit de overtuiging en filosofie dat de eigen schoonheid de signatuur vormt. Dit signatuur regeert en dient ten alle tijden intact te blijven en te worden bekrachtigd. Onze specialisten bekrachtigen elementen, (ver)leggen het accent, verfrissen, vereffenen en verjongen.

Subtiel, natuurlijk en elegant.

vimeo-video-thumbnail

Prijzen

De prijzen voor een oorlelcorrectie zijn inclusief btw.

Intakegesprek
€ 55,-

Met cosmetisch arts

€ 55,-
Oorlelcorrectie 1 oor
€ 759,-
€ 759,-
Oorlelcorrectie 2 oren
€ 969,-
€ 969,-
Oorlelverkleining 2 oren
€ 1.199,-
€ 1.199,-

Wil je graag geholpen worden?

Onze specialisten helpen je graag verder. Vraag een vrijblijvend consult aan.