Chirurgische wenkbrauwlift

Geven hangende wenkbrauwen of oogleden jou een vermoeide, sombere uitstaling? Door huidverslapping kan de huid rondom de wenkbrauwen gaan hangen. Soms veroorzaakt het zelfs fysieke klachten, zoals hoofdpijn of vermoeide ogen. Een chirurgische wenkbrauwlift biedt uitkomst. Na een operatieve wenkbrauwlift door onze cosmetisch arts KNMG staan de wenkbrauwen hoger, waardoor je je frisse en jeugdige uitstraling terugkrijgt.

Wil je graag geholpen worden in onze cosmetische kliniek in Rotterdam of Tilburg?

Onze specialisten helpen je graag verder. Vraag een vrijblijvend consult aan.

Uitgeruste uitstraling

Een wenkbrauwcorrectie geeft je jouw energieke, uitgeruste en frisse uitstraling terug. De oorzaak van hangende wenkbrauwen is meestal de verslapte huid van het voorhoofd, waardoor de wenkbrauwen naar beneden zakken. Dit kan leiden tot problemen bij het zien, of hoofdpijn en vermoeide ogen.

WENKBRAUWLIFT EN EEN OOGLIDCORRECTIE

Huidveroudering is vaak de voornaamste reden voor hangende wenkbrauwen. Wanneer niet huidverslapping van het voorhoofd, maar hangende oogleden het probleem zijn, dan is een ooglidcorrectie in de meeste gevallen een beter alternatief.

Een chirurgische wenkbrauwlift kan ook gecombineerd worden met een ooglidcorrectie als er ook sprake is van hangende boven- of onderoogleden. Door het verwijderen van een stukje van de huid van het bovenooglid komt de wenkbrauw automatisch naar beneden, met een wenkbrauwlift liften we de wenkbrauwen weer.

De wenkbrauwen liften zonder operatie is mogelijk met een spierontspanner (botox behandeling). De cosmetisch arts KNMG bepaald welke behandeling het beste bij jouw wensen past.

Jouw signatuur

Signé Clinics streeft altijd naar een natuurlijk resultaat en werkt uitsluitend met de meest hoogwaardige materialen en ervaren specialisten. Het is onze missie jouw huid te optimaliseren en op elegante wijze de natuurlijke expressie te bekrachtigen. 

√ Geen wachtlijsten
√ Hooggespecialiseerde specialisten
√ ZKN en NVH keurmerk
√ Hoogwaardige zorg
√ Jarenlange ervaring
√ Hypermoderne kliniek
√ Breed aanbod

Wenkbrauwlift bij Signé Clinics

Tijdens de intake bekijkt en beoordeelt de ervaren arts de oogleden en bespreek de mogelijkheden. Er wordt een behandelplan - aansluitend op jouw wensen - opgesteld. De arts legt uit hoe de operatieve wenkbrauwlift wordt uitgevoerd en er is voldoende gelegenheid om vragen te stellen. 

Een intake is mogelijk bij zowel onze vestiging in Rotterdam als in Tilburg. De behandeling wordt uitgevoerd in onze cosmetische kliniek in Rotterdam.

voor en na foto's chirurgische wenkbrauwlift

BA website (22)
BA website (21)
wenkbrauwlift

cosmetisch arts knmg

De chirurgische wenkbrauwlift wordt uitgevoerd door cosmetisch arts KNMG Drs. Nastja Hendriks.

Drs. Nastja Hendriks is in 2017 afgestudeerd als arts aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Ze heeft veel klinische ervaring opgedaan binnen de Chirurgie gedurende 2 jaar. Vervolgens heeft ze zich volledig gericht op de cosmetische geneeskunde. In januari 2022 heeft Nastja de titel cosmetisch arts KNMG behaald. Haar expertise ligt binnen de injectables en cosmetische chirurgie van het gezicht.

BIG: 99923604701

De ingreep

1. Intake

Onze deskundige arts bekijkt de wenkbrauwen en bespreekt de mogelijkheden. Er wordt een behandelplan op maat opgesteld. De arts vertelt hoe de wenkbrauwlift uitgevoerd wordt en er is alle gelegenheid om jouw vragen te bespreken.

2. Behandeling

Een operatieve wenkbrauwlift is een poliklinische ingreep en wordt uitgevoerd onder plaatselijke verdoving. Tijdens de chirurgische wenkbrauwlift wordt er een stukje huid weggesneden boven de wenkbrauwen. Nadat de wond is gehecht, wordt de wenkbrauw voor een deel omhoog getrokken. Een week na de behandeling worden de hechtingen verwijderd. De ingreep duurt ongeveer een uur.

Na de behandeling kun je weer naar huis, zodra de verpleegkundige of arts dit verantwoord vindt. Vaak is dit ongeveer 30 tot 60 minuten na de ingreep.

3. Aftercare

Na de ingreep kan het behandelde gebied gezwollen, blauw en rood zijn. We adviseren om voldoende rust te nemen en jezelf en de wondjes voldoende tijd te geven om te herstellen. In de eerste 24 tot 48 uur na de ingreep raden we aan de wond te koelen met ijskompressen, om hoofdpijn en zwellingen te voorkomen. Zorg dat je niet te zwaar tilt, bukt of zware inspanningen verricht. De kans bestaat hierbij namelijk dat de druk op de ogen en de wenkbrauwen te hoog wordt.

Controle 

Ongeveer een week na de chirurgische wenkbrauwlift kom je terug ter controle. Indien de wondjes goed genezen zijn, verwijderen we de hechtingen en de pleisters.

4. Risico

Bij Signé Clinics werken gecertificeerde cosmetisch artsen met vele jaren ervaring. Een wenkbrauwlift is zeer veilig, maar net als alle andere ingrepen kunnen er complicaties optreden. Hanteer de volgende richtlijnen om de kans op complicaties te beperken:

Douchen

Om infectie te voorkomen en genezing te bevorderen, mogen de pleisters en het litteken de eerste week na de ingreep niet nat worden. Gebruik een douchekapje dat je tot over je neus kan trekken of zet de douchekop lager als dat kan.

Zonlicht

Stel het litteken in de eerste twee weken na de wenkbrauwlift niet bloot aan de zon en/of de zonnebank.

Sport

In de eerste drie weken na de ingreep raden we sporten of andere zware lichamelijke verrichtingen af.

Alcohol

Drink 48 uur na de operatieve wenkbrauwlift geen alcohol.

Zeer professioneel en vakkundig

Mijn bovenooglidcorrectie is pijnloos verlopen. Ook de dagen erna geen pijn ervaren. Was al na één week zo goed als genezen. Informatie voor en na de operatie erg uitgebreid en duidelijk. Ik zou iedereen deze ingreep aanraden.

Bianca, Rotterdam

Geweldig resultaat

De kliniek heeft een frisse en veilige uitstraling. Als klant word je op je gemak gesteld. De behandeling zelf wordt zeer vakkundig gedaan. En het resultaat van de ooglidcorrectie is fantastisch!

Mieke, Wesepe

Geweldige ervaring!

Ik heb een behandeling bij Drs. Hendriks gehad. Ze luistert naar m’n wensen en geeft haar advies wat aansluit op de behandeling. Ik ben heel goed geholpen en zie ook het resultaat wat ik had verwacht.

Cindy, Amsterdam

Ontzettend professioneel en vriendelijk

Ik ben enorm goed geholpen, goed voorgelicht en prettig bejegend door drs. Hendriks. Ze geeft me alle vertrouwen en ik ervaar haar als zeer deskundig!

Marieke, ’s-Hertogenbosch

Heel erg goed

Van A tot Z tot in de puntjes verzorgd en geregeld. Goede locatie, fijne sfeer, deskundig en vriendelijke medewerksters. Absoluut een aanrader!

Sanne, Rotterdam

Top ervaring gehad!

Vanaf je binnen komt wordt je al vriendelijk geholpen door de assistente achter de balie. De behandelaar geeft antwoorden op al mijn vragen en duidelijk voorlichting over de behandeling. Ik ben enorm blij hoe het gegaan is.

Thalia, hoogvliet

Open en vertrouwd

Vanaf het eerste moment was er openheid en duidelijkheid. Duidelijk advies en het heeft me direct een vertrouwd gevoel gegeven. Zij gaven mij het gevoel dat ik ook voor mezelf mocht kiezen en dat ik in deze tijd niet meer onzeker hoeft te zijn.

Jolanda

Goed

Hele gemotiveerde arts om je mooier en natuurlijker er uit te laten zien. Denkt 100 procent in het belang van de cliënt.

Liliane, Mijnsheerenland

Heel prettig vanaf ontvangst t/m de behandeling

Ik werd keurig ontvangen in de kliniek door de dame achter de balie en daarna al snel en plezierig door dokter Hendriks. Zij had al vlug een oplossing voor mijn probleem waarvoor ik na korte tijd ben behandeld.

Elly, Maassluis

Geweldig!

Ik kreeg goede uitleg en het resultaat mag er zijn! Zeker een aanrader!

Mariska, Bleiswijk

De specialist

Een team van cosmetisch specialisten en artsen beoordeelt wat de beste behandeling is voor jouw vraag. Samen stellen zij een deskundig behandelplan op met als hoofddoel: het leveren van een optimaal en natuurlijk elegant resultaat dat naadloos overloopt in jouw signatuur.

De artsen van Signé Clinics werken vanuit de overtuiging en filosofie dat de eigen schoonheid de signatuur vormt. Dit signatuur regeert en dient ten alle tijden intact te blijven en te worden bekrachtigd. Onze specialisten bekrachtigen elementen, (ver)leggen het accent, verfrissen, vereffenen en verjongen.

Subtiel, natuurlijk en elegant.

vimeo-video-thumbnail

Prijzen

De prijzen voor een chirurgische wenkbrauwlift zijn inclusief btw.

Intakegesprek
€ 50,-

Met cosmetisch arts KNMG

€ 50,-
Chirurgische wenkbrauwlift
€ 1.899,-
€ 1.899,-

Wil je graag geholpen worden?

Onze specialisten helpen je graag verder. Vraag een vrijblijvend consult aan.