Pigmentbehandeling met crème

Toont jouw huid een pigmentatie disbalans? Dan kan je ervoor kiezen om dit te behandelen met een dermatologische crème.

De cosmetisch dermatoloog behandelt ontsierende huidafwijkingen zonder verwijzing en wachtlijsten.

Wil je graag geholpen worden in onze cosmetische kliniek in Rotterdam of Tilburg?

Onze specialisten helpen je graag verder. Vraag een vrijblijvend consult aan.

Hyperpigmentatie

Pigment is de kleurstof die wordt aangemaakt door pigmentcellen, die zich in de onderste laag van de opperhuid bevinden. Pigmentvlekken kunnen onder andere ontstaan onder invloed van de zon, of als gevolg van lokale huidontstekingen. Soms verdwijnt het pigment niet meer. Dit kan voor een cosmetische disbalans zorgen.

Pigment crème

De dermatoloog behandelt oppervlakkig gelegen pigmentatie onder andere met een blekende crème. Dit is bijzonder effectief en dient met zorg te worden aangebracht. De dermatoloog zal de thuisbehandeling uitvoerig toelichten en monitoren.

De ingreep

1. Intake

De dermatoloog maakt een analyse van jouw huid en de hyperpigmentatie en bespreekt jouw wensen. Je wordt uitgebreid geïnformeerd over de behandeling en kunt al je vragen stellen.

2. Behandeling

De crème dient één keer daags – voor het slapen - te worden aangebracht met een wattenstaafje. Belangrijk is dat alléén de verkleuring behandeld wordt. Indien je de crème op je normale huid smeert, kan deze namelijk ook bleker worden. Het blekende effect treedt na 4 tot 8 weken op.

3. Aftercare

Het is erg belangrijk om ten alle tijden een zonnebrandcrème te gebruiken met een SPF 30 of hoger.

4. Risico

Wanneer de blekende crème vaker dan aanbevolen wordt gebruikt of wordt toegepast op de lichte huid, kan dit resulteren in witte vlekken.

De specialist

Een team van cosmetisch specialisten en artsen beoordeelt wat de beste behandeling is voor jouw vraag. Samen stellen zij een deskundig behandelplan op met als hoofddoel: het leveren van een optimaal en natuurlijk elegant resultaat dat naadloos overloopt in jouw signatuur. We helpen je graag verder in onze kliniek met behandelingen zoals fillers, cosmetische dermatologie of huidtherapie.

De artsen van Signé Clinics werken vanuit de overtuiging en filosofie dat de eigen schoonheid de signatuur vormt.  Dit signatuur regeert en dient ten alle tijden intact te blijven en te worden bekrachtigd. Onze specialisten bekrachtigen elementen, (ver)leggen het accent, verfrissen, vereffenen en verjongen.

Subtiel, natuurlijk en elegant.

vimeo-video-thumbnail

Prijzen

De prijzen voor dermatologie zijn inclusief btw.

Consult
€ 55,-
€ 55,-
Crème
€ 0,-

Geen extra kosten

€ 0,-

Wil je graag geholpen worden?

Onze specialisten helpen je graag verder. Vraag een vrijblijvend consult aan.