Pigmentbehandeling met crème of cryotherapie

Pigmentbehandeling met crème of cryotherapie

Toont jouw huid een pigmentatie disbalans? Dan kan je ervoor kiezen om dit te behandelen met een dermatologische crème.

De cosmetisch dermatoloog behandelt ontsierende huidafwijkingen zonder verwijzing en wachtlijsten.

Hyperpigmentatie

Pigment is de kleurstof die wordt aangemaakt door pigmentcellen, die zich in de onderste laag van de opperhuid bevinden. Pigmentvlekken kunnen onder andere ontstaan onder invloed van de zon, of als gevolg van lokale huidontstekingen. Soms verdwijnt het pigment niet meer. Dit kan voor een cosmetische disbalans zorgen.

Pigment crème

De dermatoloog behandelt oppervlakkig gelegen pigmentatie onder andere met een blekende crème. Dit is bijzonder effectief en dient met zorg te worden aangebracht. De dermatoloog zal de thuisbehandeling uitvoerig toelichten en monitoren.

Cryotherapie

De dermatoloog behandelt de huid met zeer koude, vloeibare stikstof. De vloeistof wordt met behulp van een speciale spuitbus op de huid aangebracht. De huidafwijking wordt doorgaans twee keer achtereen bevroren voor een optimaal resultaat. De behandeling kan gevoelig zijn.

De ingreep

1. Intake

De dermatoloog maakt een analyse van jouw huid en de hyperpigmentatie en bespreekt jouw wensen. Je wordt uitgebreid geïnformeerd over de behandeling en kunt al je vragen stellen.

2. Behandeling

De crème dient één keer daags – voor het slapen - te worden aangebracht met een wattenstaafje. Belangrijk is dat alléén de verkleuring behandeld wordt. Indien je de crème op je normale huid smeert, kan deze namelijk ook bleker worden. Het blekende effect treedt na 4 tot 8 weken op.

3. Aftercare

Het is erg belangrijk om ten alle tijden een zonnebrandcrème te gebruiken met een SPF 30 of hoger.

4. Risico

Wanneer de blekende crème vaker dan aanbevolen wordt gebruikt of wordt toegepast op de lichte huid, kan dit resulteren in witte vlekken.

De specialist

Een team van cosmetisch specialisten en artsen beoordeelt wat de beste behandeling is voor jouw vraag. Samen stellen zij een deskundig behandelplan op met als hoofddoel: het leveren van een optimaal en natuurlijk elegant resultaat dat naadloos overloopt in jouw signatuur.

De artsen van Signé Clinics werken vanuit de overtuiging en filosofie dat de eigen schoonheid de signatuur vormt. Dit signatuur regeert en dient ten alle tijden intact te blijven en te worden bekrachtigd. Onze specialisten bekrachtigen elementen, (ver)leggen het accent, verfrissen, vereffenen en verjongen.

Subtiel, natuurlijk en elegant.

Prijzen

De prijzen voor dermatologie zijn inclusief btw.

Consult
€ 50,00
€ 50,00
crème
€ 0,00

Geen extra kosten

€ 0,00

Door de fantastische zorg van deze specialiasten voel ik me als herboren. De hele behandeling was als een warm bad.

Judith uit Amsterdam

If you are looking for some awesome, knowledgeable people to work with, these are the guys I highly recommend.

Iris uit Rijswijk

Wil je graag geholpen worden?

Onze specialisten helpen je graag verder. Vraag een vrijblijvend consult aan.