Cyste excisie

Bepaalt een zichtbare cyste, jouw uitstraling? Een kleine cyste kan verleden tijd zijn dankzij een excisie.

De cosmetisch dermatoloog behandelt ontsierende huidafwijkingen zonder verwijzing en wachtlijsten.

Een egale huid zonder cysten

Een cyste is een holte in het lichaam die gevuld is met lucht, vocht of andere lichaamsstoffen. Ze kunnen op meerdere plekken in het lichaam voorkomen. Vaak zijn cysten goedaardig, maar in een enkel geval kan een cyste kwaadaardig zijn.

Wanneer een cyste bepalend is voor het uiterlijk, kan deze – wanneer het een kleine cyste betreft – middels een excisie verwijderd worden.

De ingreep

1. Intake

Onze Dermatoloog maakt een analyse van jouw huid en de cyste en bespreekt jouw wensen. We bekijken in hoeverre deze wensen haalbaar zijn. Je wordt uitgebreid geïnformeerd over de behandeling en kunt al je vragen stellen.

2. Behandeling

De dermatoloog desinfecteert en verdooft het te behandelen gebied en dekt deze af met een steriele doek. Tijdens de behandeling voel je lichte druk op de plek van de behandeling. Dit is pijnloos. Wanneer de cyste verwijderd is, wordt de wond gesloten met hechtingen. De hechtingen worden afgedekt met hechtpleisters en een drukverband. Dit verband kan na twee dagen verwijderd worden.Tot die tijd adviseren we de wond niet nat te maken.

3. Aftercare

Er zitten kleine hechtpleisters op de wond, die beschermen de hechtingen en blijven zitten zolang de hechtingen aanwezig zijn. De hechtingen worden doorgaans 1-2 weken na de ingreep verwijderd, afhankelijk van de plek op het lichaam.

4. Risico

Mogelijke complicaties na een operatie zijn het ontstaan van een litteken, infectie en nabloeding. Wij adviseren om zolang de hechtingen aanwezig zijn niet te sporten of heftige inspanningen te leveren, zodat de wond mooi kan genezen.

De specialist

Een team van cosmetisch specialisten en artsen beoordeelt wat de beste behandeling is voor jouw vraag. Samen stellen zij een deskundig behandelplan op met als hoofddoel: het leveren van een optimaal en natuurlijk elegant resultaat dat naadloos overloopt in jouw signatuur.

De artsen van Signé Clinics werken vanuit de overtuiging en filosofie dat de eigen schoonheid de signatuur vormt. Dit signatuur regeert en dient ten alle tijden intact te blijven en te worden bekrachtigd. Onze specialisten bekrachtigen elementen, (ver)leggen het accent, verfrissen, vereffenen en verjongen.

Subtiel, natuurlijk en elegant.

Prijzen

De prijzen voor dermatologie zijn inclusief btw.

Consult
€ 50,00
€ 50,00
Chirurgie
€ 450,00

1e huidafwijking

€ 450,00
Chirurgie extra huidafwijkingen
€ 400,00

Meerprijs per huidafwijking

€ 400,00

Door de fantastische zorg van deze specialiasten voel ik me als herboren. De hele behandeling was als een warm bad.

Judith uit Amsterdam

If you are looking for some awesome, knowledgeable people to work with, these are the guys I highly recommend.

Iris uit Rijswijk

Wil je graag geholpen worden?

Onze specialisten helpen je graag verder. Vraag een vrijblijvend consult aan.