Shave

Heb je een goedaardige huidaandoening, zoals een fibroom, bolvormige moedervlek of anders soort bultje op de huid? En is deze hinderlijk of cosmetisch ontsierend? Kies voor een egale huid zonder oneffenheden met een shave behandeling.

De cosmetisch dermatoloog behandelt ontsierende huidafwijkingen zonder verwijzing en wachtlijsten.

Wil je graag geholpen worden in onze cosmetische kliniek in Rotterdam of Tilburg?

Onze specialisten helpen je graag verder. Vraag een vrijblijvend consult aan.

Een egale huid

Bij een shave excisie wordt een goedaardige uitstekende afwijking na lokale verdoving weggeschaafd. Zo neem je permanent afscheid van jouw goedaardige huidafwijking, zoals een ouderdomswratje of fibroom. Bij Signé Clinics zijn de wachttijden kort en word je snel ingepland voor deze behandeling.

VOOR EN NA FOTO'S SHAVE BEHANDELING

BA website (12)
BA website (15)
BA website (11)
BA website (13)

De ingreep

1. Intake

De dermatoloog maakt een analyse van jouw huid en de goedaardige huidaandoening en bespreekt jouw wensen. We bekijken in hoeverre deze wensen haalbaar zijn. Je wordt uitgebreid geïnformeerd over de behandeling en kunt al je vragen stellen.

2. Behandeling

Bij een shave excisie wordt een goedaardige uitstekende afwijking na lokale verdoving weggeschaafd. Hierna houd je een schaafwondje over die doorgaans met weinig littekenweefsel geneest. Soms kiezen we ervoor om het schaafwondje met coagulatie dicht te branden zodat er alvast een kunstmatig korstje ontstaat.

3. Aftercare

Na een shave blijft er een oppervlakkige schaafwond over. Soms wordt deze dichtgebrand, dan heeft de wond direct een kunstmatig korstje. Soms besluit de arts de schaafwond niet dicht te branden, dan krijg je voor 24 uur een pleister. Hierna ontstaat er alsnog een korstje.

Mijd de eerste dagen direct contact met de (hoogte)zon om pigmentvorming te voorkomen. De behandelde huid blijft altijd wat gevoeliger voor verbranding. Het is belangrijk dat deze goed beschermd wordt tegen UV-straling. Gebruik hiervoor minimaal een SPF 30 of hoger. Wij adviseren om niet aan de korstjes te krabben, in verband met infectiegevaar en littekenvorming.

4. Risico

De risico's van een shave zijn de vorming van littekenweefsel, nabloeding en het mogelijk teruggroeien van de afwijking.

De specialist

Een team van cosmetisch specialisten en artsen beoordeelt wat de beste behandeling is voor jouw vraag. Samen stellen zij een deskundig behandelplan op met als hoofddoel: het leveren van een optimaal en natuurlijk elegant resultaat dat naadloos overloopt in jouw signatuur. We helpen je graag verder in onze kliniek met behandelingen zoals fillers, cosmetische dermatologie of huidtherapie.

De artsen van Signé Clinics werken vanuit de overtuiging en filosofie dat de eigen schoonheid de signatuur vormt.  Dit signatuur regeert en dient ten alle tijden intact te blijven en te worden bekrachtigd. Onze specialisten bekrachtigen elementen, (ver)leggen het accent, verfrissen, vereffenen en verjongen.

Subtiel, natuurlijk en elegant.

vimeo-video-thumbnail

Prijzen

De prijzen voor dermatologie zijn inclusief btw.

Consult
€ 55,-
€ 55,-
Medisch consult
€ 160,-
€ 160,-
Shave • gezicht
€ 169,-

1 afwijking

€ 169,-
Shave • gezicht
€ 219,-

2 afwijkingen

€ 219,-
Shave • gezicht
€ 269,-

3 - 6 afwijkingen

€ 269,-
Shave • gezicht
vanaf € 329,-

7 of meer afwijkingen                                 

vanaf € 329,-
Shave • lichaam
€ 169,-

1 - 2 afwijkingen                               

€ 169,-
Shave • lichaam
€ 219,-

3 - 6 afwijkingen                               

€ 219,-
Shave • lichaam
vanaf € 269,-

7 of meer afwijkingen                               

vanaf € 269,-

Wil je graag geholpen worden?

Onze specialisten helpen je graag verder. Vraag een vrijblijvend consult aan.