Acnebehandeling - Huidtherapie

Acne kan soms erg hardnekkig zijn. Ontstekingen, oneffenheden, mee-eters en littekens zorgen voor een onrustige uitstraling. De huidtherapeut biedt (eventueel in samenwerking met de dermatoloog) meerdere behandelvormen om acne en acnelittekens te verminderen. Eén van de effectieve behandelingen is de dieptereiniging.

Dieptereiniging

Een dieptereiniging biedt de huid ondersteuning in de afvoer van onzuiverheden met als resultaat: een sneller herstel en een rustigere huid. Het doel van de dieptereiniging is om ontstekingen te verminderen en verdere schade als littekenvorming te voorkomen. Het accent ligt daarbij op het manueel reinigen van de huid. Hierbij worden mee-eters (blackheads en whiteheads) verwijderd met behulp van een dun, klein naaldje. Ook gerstekorrels pakken we aan.

De ingreep

1. Intake

Om het probleem op de juiste manier aan te pakken, start de specialist met een huidanalyse. Je wordt uitgebreid geïnformeerd over de behandeling en kunt al je vragen stellen. Er wordt een behandelplan opgesteld. Hierin staat ook welke producten thuis de behandeling ondersteunen.

Bij zware acne is een consult bij de dermatoloog nodig. Hiervoor is een verwijsbrief van de huisarts nodig. Met milde acne of acnelittekens kan je rechtstreeks een gratis consult plannen bij onze huidtherapeut.

2. Behandeling

Naar aanleiding van het intakegesprek adviseert de huidtherapeut één of meerdere behandelingen. Deze behandelingen kunnen zijn: dieptereiniging, medicatie, microdermabrasie, laserbehandeling of chemische peeling. Tijdens de dieptereiniging wordt de huid manueel gereinigd.

3. Aftercare

Omdat acne een chronische aandoening is, dient de behandeling een langere tijd voortgezet te worden. Acne geneest niet volledig. We zorgen ervoor dat de huidaandoening rustig wordt. Met behulp van de juiste behandeling, medicatie en producten verbeteren we samen met jouw huid.

Na een aantal behandelingen zie je het eerste resultaat. Het resultaat varieert per persoon: bij de ene patiënt is er al een groot verschil te zien na één behandeling. Bij de andere patiënt is het resultaat na meerdere maanden zichtbaar.

4. Risico

Nadat de acne verminderd of verholpen is, kunnen er in enkele gevallen wat littekentjes achterblijven of is er een grove huidstructuur te zien.

De specialist

Een team van specialistische huidtherapeuten beoordeelt wat de beste behandeling is voor jouw vraag. Samen stellen zij een deskundig behandelplan op met als hoofddoel: het leveren van een optimaal en natuurlijk elegant resultaat dat naadloos overloopt in jouw signatuur.

De huidtherapeuten van Signé Clinics werken vanuit de overtuiging en filosofie dat de eigen schoonheid de signatuur vormt. Dit signatuur regeert en dient ten alle tijden intact te blijven en te worden bekrachtigd. Onze specialisten bekrachtigen elementen, (ver)leggen het accent, verfrissen, vereffenen en verjongen.

Subtiel, natuurlijk en elegant.

Prijzen

De prijzen voor acnetherapie zijn inclusief btw en per behandeling.

Intakegesprek
gratis

Intakegesprek bij een huidtherapeut

gratis
Acnebehandeling dieptereiniging
€ 60,-
€ 60,-

Door de fantastische zorg van deze specialiasten voel ik me als herboren. De hele behandeling was als een warm bad.

Judith uit Amsterdam

If you are looking for some awesome, knowledgeable people to work with, these are the guys I highly recommend.

Iris uit Rijswijk

Wil je graag geholpen worden?

Onze specialisten helpen je graag verder. Vraag een vrijblijvend consult aan.