Clearlift

Huidverjonging met direct resultaat en zonder downtime, dat is wat een Clearlift behandeling belooft.

Wil je graag geholpen worden in onze cosmetische kliniek in Rotterdam of Tilburg?

Onze specialisten helpen je graag verder. Vraag een vrijblijvend consult aan.

Harmony XL Pro laserplatform

De Clearlift is een nieuwe lasertechnologie die effectief de imperfecties van het ouder worden behandelt. De Fractional Q-Switched Nd:YAG laser houdt de bovenste huidlaag intact en zorgt voor een gecontroleerde beschadiging van de diepere huidlagen waardoor de aanmaak van collageen gestimuleerd wordt. Het resultaat: een stevige en egale huid met minder fijne lijntjes.

Een boost voor je huid

Kleine rimpels, oneffenheden, grove poriën en hyperpigmentatie geven een verouderde uitstraling. Na 4 tot 6 Clearlift behandelingen ziet de huid er gladder, gezonder en egaler uit. Kwetsbare zones worden veilig behandeld. De behandeling is geschikt voor ieder huidtype en elke huidskleur. De behandeling kan ook in de zomermaanden uitgevoerd worden. Wil je het beste uit de Clearlift halen? Onze huidtherapeuten adviseren graag.

De ingreep

1. Intake

Onze huidtherapeut maakt een analyse van jouw huid en bespreekt jouw wensen. We bekijken in hoeverre deze wensen haalbaar zijn. Je wordt uitgebreid geïnformeerd over de behandeling en kunt al je vragen stellen. Na het consult maken wij een behandelplan op maat.

2. Behandeling

Een Clearlift behandeling in het gezicht duurt minimaal 60 minuten. De lichtbundel in de huid maakt kleine gaatjes. Hierdoor wordt de aanmaak van collageen en elastine gestimuleerd. Het resultaat: een egale, stevige en stralende huid.

3. Aftercare

De Clearlift behandeling kent geen downtime. Blootstelling aan de zon is na de behandeling geen probleem. Hierdoor is deze behandeling ook ideaal voor in de zomermaanden.

4. Risico

De behandeling is erg veilig. Er is vrijwel geen kans op bloedingen of infecties, omdat de laserstraal de onderste laag van de opperhuid niet bereikt.

Prijzen

De volledige huidtherapie prijslijst vind je hier.

Wil je graag geholpen worden?

Onze specialisten helpen je graag verder. Vraag een vrijblijvend consult aan.