Pigmentbehandeling

Heb je pigmentvlekken waar je je aan stoort? Een pigmentbehandeling bij Signé Clinics geeft een mooi resultaat. Wij behandelen moedervlekken, sproeten, ouderdomsvlekken, zonnevlekken en melasma. Onze huidtherapeut adviseert welke behandeling het beste bij jou past.

Wil je graag geholpen worden in onze cosmetische kliniek in Rotterdam of Tilburg?

Onze specialisten helpen je graag verder. Vraag een vrijblijvend consult aan.

Pigmentvorming

Wanneer de huid in aanraking komt met de zon wordt er pigment gevormd. Pigment beschermt de huid tegen schadelijke uv-straling. Maakt je huid teveel pigment aan, dan kan dit zorgen voor vlekken, hyperpigmentatie, moedervlekken, sproetjes en uiteindelijk een esthetische disbalans. Ook hormonen kunnen de oorzaak zijn voor het ontstaan van pigmentatie. Er zijn meerdere manieren om pigment effectief te behandelen en een gelijkmatige tone te herwinnen.

Peeling
Een chemische peeling zorgt ervoor dat de bovenste huidlaag vernieuwt. Bij een chemische peeling kan ook de huidstructuur veranderen en verbeteren. Hierdoor kan pigmentatie verminderen.

Harmony XL Pro - laser
Met de Intense Pulsed Light technology en laser handstukken van de Harmony XL Pro, kan oppervlakkig pigment zeer lokaal behandeld worden. Tijdens het consult wordt bepaald welke methode het meest geschikt is.

DAS-plasma
Met een plasma behandeling worden de bovenste huidlagen behandeld met geladen plasma. Dit zorgt ervoor dat de behandelde huidgebieden vernieuwen en verstrakken. Pigmentophopingen als sproetjes, moedervlekken en dark spots kunnen op deze wijze veilig behandeld worden.

De ingreep

1. Intake

Onze huidtherapeut maakt een analyse van jouw huid en bespreekt jouw wensen. We bekijken in hoeverre deze wensen haalbaar zijn. Tijdens het eerste consult bepaalt de huidtherapeut welke behandeling het beste bij jouw huid en huidprobleem past. Na het consult maken wij een behandelplan op maat.

2. Behandeling

Bij Signé Clinics behandelen we pigmentvlekken op verschillende manieren. We behalen meestal mooie resultaten met deze behandelingen maar garanties geven we niet.

Afhankelijk van jouw pigmentvlek behandelen we deze met:

  • Peelings
  • Harmony XL Pro – DYE SR (IPL)
  • DAS plasma

3. Aftercare

Dit verschilt per behandeling. Raadpleeg hiervoor de verschillende behandelingen:

  • Peelings
  • Harmony XL Pro – DYE SR (IPL)
  • Plasmalaser – DAS plasma

Gedurende 6 weken mag de huid niet blootgesteld worden aan UV-straling en dient er minimaal een SPF 50 gebruikt te worden.

4. Risico

Dit verschilt per behandeling. Raadpleeg hiervoor de verschillende behandelingen:

  • Peelings
  • Harmony XL Pro – DYE SR (IPL)
  • Plasmalaser – DAS plasma

De specialist

Een team van cosmetisch specialisten en artsen beoordeelt wat de beste behandeling is voor jouw vraag. Samen stellen zij een deskundig behandelplan op met als hoofddoel: het leveren van een optimaal en natuurlijk elegant resultaat dat naadloos overloopt in jouw signatuur.

De artsen van Signé Clinics werken vanuit de overtuiging en filosofie dat de eigen schoonheid de signatuur vormt. Dit signatuur regeert en dient ten alle tijden intact te blijven en te worden bekrachtigd. Onze specialisten bekrachtigen elementen, (ver)leggen het accent, verfrissen, vereffenen en verjongen.

Subtiel, natuurlijk en elegant.

vimeo-video-thumbnail

Prijzen

De volledige huidtherapie prijslijst vind je hier.

Wil je graag geholpen worden?

Onze specialisten helpen je graag verder. Vraag een vrijblijvend consult aan.