DAS-Plasma

Een strakkere huid zonder snijden en prikken? DAS-plasma is een nieuwe en veilige technologie voor professionele cosmetische behandelingen zónder invasieve ingreep.
Een plasma behandeling zorgt voor een indirecte stimulatie in de diepere huidlagen en bevordert op deze wijze de aanmaak van collageen en elastine. Dit zorgt tevens voor een lange termijn voordeel: een vitale, jonger uitziende huid.

Wil je graag geholpen worden in onze cosmetische kliniek in Rotterdam of Tilburg?

Onze specialisten helpen je graag verder. Vraag een vrijblijvend consult aan.

Plasma behandeling

Een plasma behandeling is een veilige en innovatieve behandelmethode en geeft een liftend, corrigerend en vernieuwend effect. Zonder direct contact ontstaat er een kleine boog geladen plasma, die de huid puntsgewijs aanraakt. Een behandeling bestaat uit een serie puntsgewijze aanrakingen die de huid als het ware verdampen, waardoor deze krimpt en verstrakt. De plasma behandeling geeft nauwelijks complicaties en is een uitkomst bij angst voor bloed of naalden.

Liftend en egaliserend

Plasma realiseert huidvernieuwing en -verstrakking omdat de huidvezels direct na de behandeling samentrekken. In de periode na de behandeling maakt de huid elastine en collageen aan. Hierdoor wordt de huid egaler, sterker en jonger.

Plasma wordt onder andere ingezet voor:

  • Ooglidcorrectie zonder chirurgische ingreep
  • Verminderen van rimpels
  • Verwijderen van oneffenheden
  • Ouderdomsvlekken
  • Fibromen (steelwratjes)
  • Ouderdomswratten
  • Pigmentvlekken en sproeten
  • Moedervlekken

De ingreep

1. Intake

Onze huidtherapeut maakt een analyse van jouw huid en bespreekt jouw wensen. Je wordt uitgebreid geïnformeerd over de behandeling en kunt al je vragen stellen. Na de intake wordt een behandelplan op maat opgesteld.

2. Behandeling

Vaak zijn er minimaal 2 behandelingen nodig. Als het huidoverschot erg groot is zijn er soms meer behandelingen nodig. Het resultaat blijft één tot twee jaar zichtbaar.

De huidtherapeut richt het plasma-apparaat op het te behandelen gebied. Een paar millimeter boven de huid komt een kleine plasmastraal. Dit is een geïoniseerd gas. De straal maakt kleine dots in de huid. Dit zijn oppervlakkige verbrandingen van de bovenste huidlagen. Hierdoor trekt de huid samen en maakt deze elastine en collageen aan. Dit heeft een liftend en egaliserend effect.

3. Aftercare

Na de behandeling kan de huid wat rood zijn en licht opzwellen. Ook ontstaan er korstjes op het behandelde gebied. De roodheid verdwijnt na een paar uur tot maximaal twee dagen. De zwelling houdt drie tot vijf dagen aan. Er ontstaan hele kleine, oppervlakkige korstjes die na drie tot vijf dagen verdwijnen.

4. Risico

De behandeling is veilig. Er is vrijwel geen kans op bloedingen of infecties, omdat de plasmastraal de onderste laag van de opperhuid niet bereikt.

De specialist

Een team van cosmetisch specialisten en artsen beoordeelt wat de beste behandeling is voor jouw vraag. Samen stellen zij een deskundig behandelplan op met als hoofddoel: het leveren van een optimaal en natuurlijk elegant resultaat dat naadloos overloopt in jouw signatuur.

De artsen van Signé Clinics werken vanuit de overtuiging en filosofie dat de eigen schoonheid de signatuur vormt. Dit signatuur regeert en dient ten alle tijden intact te blijven en te worden bekrachtigd. Onze specialisten bekrachtigen elementen, (ver)leggen het accent, verfrissen, vereffenen en verjongen.

Subtiel, natuurlijk en elegant.

vimeo-video-thumbnail

Prijzen

De volledige huidtherapie prijslijst vind je hier.

Wil je graag geholpen worden?

Onze specialisten helpen je graag verder. Vraag een vrijblijvend consult aan.