ULTHERAPY® aanbieding

Een jonger en frisser uiterlijk zonder operatie. Met Ultherapy® is er geen chirurgische ingreep nodig om hangende oogleden, de verslapte huid in de hals en in het gezicht en fijne lijntjes in je decolleté te verminderen. Deze innovatieve behandeling met geluidsgolven stimuleert de natuurlijke aanmaak van collageen en zorgt zo voor een liftend en verstrakkend effect. Ultherapy® helpt je huid om op een natuurlijke manier strakker en steviger te worden!

“Kan ik in de zomer een Ultherapy behandeling ondergaan?”

Ja, zeker! Een Ultherapy behandeling is het hele jaar door mogelijk.

Een groot voordeel van Ultherapy is dat het je huid niet beschadigt, omdat er geen sprake is van een operatie. Daarnaast wordt er ook geen gebruik gemaakt van chemische stoffen die je huid in gaan. Met Ultherapy is er geen chirurgische ingreep nodig om hangende oogleden, verslapte huid in de hals en in het gezicht of fijne lijntjes in de decolleté te verminderen.

Met Ultherapy is er geen sprake van “downtime” (hersteltijd). Je kunt direct na de behandeling je dagelijkse activiteiten weer oppakken. Er zijn geen beperkingen of speciale vereisten. Na de behandeling kan je huid een beetje rood of gezwollen zien, maar dit verdwijnt binnen enkele uren.

korting op een ultherapy behandeling

Intake
Gratis
Gratis
Full face
€ 2.500,- € 2.200,-

Ultherapy aanbieding full face • geldig t/m september 2023

€ 2.500,- € 2.200,-
Lower Face
€ 1.950,- € 1.800,-

Wangen en onderkin (voor kaaklijn)

Ultherapy aanbieding lower face • geldig t/m september 2023

€ 1.950,- € 1.800,-
Upper Face
€ 700,- € 650,-

Kraaienpootjes, wenkbrauwen en onderoogleden

Ultherapy aanbieding upper face • geldig t/m september 2023

€ 700,- € 650,-

Wil je graag geholpen worden in onze cosmetische kliniek in Rotterdam of Tilburg?

Onze specialisten helpen je graag verder. Vraag een vrijblijvend consult aan.

de voordelen van ultherapy

 • Al na één behandeling zichtbaar effect
 • Eén behandeling volstaat
 • Strakke, stevige en gelifte huid
 • Super veilig en effectief

Behandelzones ultherapy

 • Het liften en contouren van het onder- en/of bovenste gebied van het gezicht
 • Wenkbrauwen
 • Voorhoofd
 • Onderkin
 • Decolleté
 • Wangen
 • Kaaklijn
 • Hals

ervaring ultherapy | INGE DE WOLF • 4 MAANDEN NA BEHANDELING

Na een eerste afspraak (wensen, mogelijkheden, uitleg en huidscan) heb ik tijdens de tweede afspraak de Ultherapy behandeling ondergaan. Voorafgaand kreeg ik nogmaals de uitleg wat de behandeling inhield en hoe die zou verlopen. De behandeling duurde ongeveer 1,5 uur en werd in alle rust met professionaliteit gedaan. Er werd continu gecheckt hoe het met mij ging en uitgelegd wat er werd gedaan. Door vooraf ingenomen paracetamol en ibuprofen was het irritante gevoel (ervaring die ik hoorde van anderen) het eerste uur minimaal. Het laatste half uur/kwartier was het vervelend, maar niet meer dan dat (soort stroomstootjes). De behandeling is nu 4 maanden geleden en direct erna zie je niets. De behandeling stimuleert collageen aanmaak en versterkt het aanwezige collageen. Het heeft tijd nodig en ik zie sinds ong. 6/8 weken echt verandering: versteviging, strakker, huid toont ‘jonger’ en gelift. En de uitwerking van de behandeling is nog niet gestopt. Ik ga binnenkort de voor en na foto’s bekijken. Ik ben nieuwsgierig naar het resultaat wat ik dan te zien krijg!

Inge de Wolf, klantenvertellen.nl

INGE DE WOLF

Inge de Wolf – Signé member en Rotterdamse beauty en lifestyle influencer – koos voor de beste huidverjongingsmethode die er is; Ultherapy® bij Signé Clinics Rotterdam. Benieuwd hoe zij de behandeling heeft ervaren? Bekijk de video.

Behandelgebied

Huidverstrakking en -verbetering van de hals en kaaklijn middels de Ultherapy® behandeling.

De specialist

Een team van cosmetisch specialisten en artsen beoordeelt wat de beste behandeling is voor jouw vraag. Samen stellen zij een deskundig behandelplan op met als hoofddoel: het leveren van een optimaal en natuurlijk elegant resultaat dat naadloos overloopt in jouw signatuur.

De artsen van Signé Clinics werken vanuit de overtuiging en filosofie dat de eigen schoonheid de signatuur vormt. Dit signatuur regeert en dient ten alle tijden intact te blijven en te worden bekrachtigd. Onze specialisten bekrachtigen elementen, (ver)leggen het accent, verfrissen, vereffenen en verjongen.

Subtiel, natuurlijk en elegant.

vimeo-video-thumbnail

Wil je graag geholpen worden?

Onze specialisten helpen je graag verder. Vraag een vrijblijvend consult aan.

Door de fantastische zorg van deze specialiasten voel ik me als herboren. De hele behandeling was als een warm bad.

Judith uit Amsterdam

If you are looking for some awesome, knowledgeable people to work with, these are the guys I highly recommend.

Iris uit Rijswijk