ULTHERAPY® • Uniek in zijn soort

Een facelift zonder ingreep. Met Ultherapy® is je huid na slechts één behandeling strakker en steviger! Er is niets zo effectief als de Ultherapy behandeling bij Signé Clinics Rotterdam.

Wil je graag geholpen worden in onze cosmetische kliniek in Rotterdam of Tilburg?

Onze specialisten helpen je graag verder. Vraag een vrijblijvend consult aan.

Wat is Ultherapy?

Met behulp van innovatieve ultrasound technologie wordt de productie van nieuw collageen gestimuleerd en worden fijne lijntjes en een verslapte huid in het gezicht en de hals effectief behandeld. Deze unieke behandeling werkt naast ultrasound golven en verhitting ook met echo beelden. Geen enkele huid is hetzelfde opgebouwd. De echo beelden maken inzichtelijk welk specifieke gebied collageen stimulatie behoeft. Dit maakt de Ultherapy uniek in zijn soort, zeer veilig en bovenal; buitengewoon effectief. We spreken dan ook van een facelift zonder chirurgische ingreep.

Facelift zonder ingreep

Ultherapy® maakt gebruik van micro-gefocuste ultrasoundenergie om de huid op natuurlijke wijze te liften en strakker te maken. Door het gebruik van ultrasoundenergie is een operatie niet nodig. Je huidoppervlak blijft onbeschadigd. Een groot voordeel, omdat er daarmee ook geen sprake is van hersteltijd.

de voordelen van ultherapy

 • Al na één behandeling zichtbaar effect
 • Eén behandeling volstaat
 • Strakke, stevige en gelifte huid
 • Super veilig en effectief

Behandelzones ultherapy

 • Het liften en contouren van het onder- en/of bovenste gebied van het gezicht
 • Wenkbrauwen
 • Voorhoofd
 • Onderkin
 • Decolleté
 • Wangen
 • Kaaklijn
 • Hals

 

Hoe werkt een ultherapy behandeling?

Huidverjonging door de natuurlijke aanmaak van collageen

Bij een Ultherapy® behandeling wordt micro-gefocuste ultrasoundenergie in de huid afgeleverd op precies de juiste temperatuur en huiddiepte. Dit stimuleert de aanmaak van collageen in je huid. Collageen komt van nature in je huid voor. Samen met elastine houdt het de stevigheid van je huid vast. Als je ouder wordt produceert je huid minder collageen, waardoor je huid verslapt. Doordat Ultherapy® zorgt voor nieuwe productie van collageen ontstaat natuurlijke huidverjonging.

De ultrasoundenergie van Ultherapy®

De ultrasoundenergie van de Ultherapy® behandeling activeert de natuurlijke collageen aanmaak in de huid waardoor de huid wordt gelift. Je huid maakt opnieuw collageen en elastine aan, dit proces heet neocollagenese. Bij Ultherapy® wordt alleen gebruik gemaakt van het stimuleren van lichaamseigen collageen. Dit geeft natuurlijke, zichtbare resultaten zonder dat hier een operatie voor nodig is.

Ultherapy® beschadigt de huid niet

In tegenstelling tot andere energieleverende systemen beschadigt Ultherapy® het huidoppervlak en omringende huidstructuren niet. Dit komt omdat Ultherapy® een precieze hoeveelheid ultrasoundenergie aflevert met exact de juiste temperatuur op de juiste huiddiepte. Snijden of injecteren in de huid gebeurt niet bij deze behandeling. Je lichaam zet het natuurlijke wondgenezingsproces in gang als reactie op de geluidsgolven. Daardoor wordt er collageen en elastine aangemaakt in de huid.

Huidverjonging door collageen stimulatie

Het wondgenezingsproces treedt op als er een kleine beschadiging in het weefsel wordt gemaakt. Er wordt dan nieuw collageen aangemaakt, dat zorgt voor een strakkere en stevigere huid. Rimpels en lijntjes verdwijnen. Het collageen dat na een Ultherapy® behandeling wordt geproduceerd is lichaamseigen en dus helemaal van jezelf. Het resultaat is een natuurlijk gelifte huid, zonder hersteltijd!

VOOR EN NA FOTO'S ULTHERAPY

resultaten ultherapy • gehele gezicht

BA Ultherapy website (2)
BA Ultherapy website (1)

resultaten ultherapy • gezicht (onderste helft)

BA Ultherapy website (5)
BA Ultherapy website (6)

resultaten ultherapy • hals

BA Ultherapy website (3)
BA Ultherapy website (4)

resultaten ultherapy • decolleté

Ontwerp zonder titel (13)
BA Ultherapy website

INGE DE WOLF

Inge de Wolf – Signé member en Rotterdamse beauty en lifestyle influencer – koos voor de beste huidverjongingsmethode die er is; Ultherapy® bij Signé Clinics Rotterdam. Benieuwd hoe zij de behandeling heeft ervaren? Bekijk de video.

Behandelgebied

Huidverstrakking en -verbetering van de hals en kaaklijn middels de Ultherapy® behandeling.

ervaring ultherapy | INGE DE WOLF • 4 MAANDEN NA BEHANDELING

Na een eerste afspraak (wensen, mogelijkheden, uitleg en huidscan) heb ik tijdens de tweede afspraak de Ultherapy behandeling ondergaan. Voorafgaand kreeg ik nogmaals de uitleg wat de behandeling inhield en hoe die zou verlopen. De behandeling duurde ongeveer 1,5 uur en werd in alle rust met professionaliteit gedaan. Er werd continu gecheckt hoe het met mij ging en uitgelegd wat er werd gedaan. Door vooraf ingenomen paracetamol èn ibuprofen was het irritante gevoel (ervaring die ik hoorde van anderen) het eerste uur minimaal. Het laatste half uur/kwartier was het vervelend maar niet meer dan dat (soort stroomstootjes). De behandeling is nu 4 maanden geleden en direct erna zie je niets. De behandeling stimuleert collageen aanmaak en versterkt het aanwezige collageen. Het heeft tijd nodig en ik zie sinds ong. 6/8 weken echt verandering: versteviging, strakker, huid toont ‘jonger’ en gelift. En de uitwerking van de behandeling is nog niet gestopt. Ik ga binnenkort de voor en na foto’s bekijken. Ik ben nieuwsgierig naar het resultaat wat ik dan te zien krijg!

Inge de Wolf, klantenvertellen.nl

De ingreep

1. Intake

Onze deskundige huidtherapeut maakt een huidanalyse en bespreekt jouw wensen. Er wordt een behandelplan op maat opgesteld. Er is alle gelegenheid om vragen te bespreken.

2. Behandeling

Allereerst wordt de huid gereinigd en vervolgens afgetekend in zones. Onze huidtherapeut brengt een gel aan voor goede geleiding en plaatst een transducer op de huid. Deze geeft via een scherm inzicht in de opbouw van de huid, waarna nauwkeurig bepaald wordt op welk niveau de behandeling nodig is. 

Tijdens de ultherapie behandeling wordt gebruik gemaakt van ultrasound energie. De oppervlakte van de huid blijft hierdoor onbeschadigd. De gefocuste energie en de warmte die daardoor ontstaat, stimuleert de aanmaak van nieuw collageen. Het resultaat is een strakkere, stevigere en op den duur gelifte huid. Het wordt ook wel een facelift zonder chirurgische ingreep genoemd. 

Mogelijk is er direct na de behandeling al resultaat zichtbaar, maar dit is tijdelijk. Het lichaam heeft tijd nodig om nieuw collageen aan te maken. Na een periode van drie maanden zal de huid geleidelijk strakker en steviger aanvoelen. 

3. Aftercare

Een Ultherapy behandeling is geen ingrijpende behandeling. Na de behandeling kan de huid wat rood en gevoelig aanvoelen. Dit verdwijnt na een aantal dagen. Laat je huid even tot rust komen, vermijd gezichtsbehandelingen gedurende één week. Na drie tot zes maanden wordt het optimale resultaat van de behandeling zichtbaar. 

Geen downtime
Een groot voordeel van de Ultherapy behandeling is dat je alle dagelijkse activiteiten weer kan oppakken, je hebt dus geen hersteltijd nodig. Om optimaal te genieten van het resultaat raden wij aan om minimaal SPF30 te gebruiken en blootstelling aan de zon te beperken om huidveroudering te voorkomen.

4. Risico

Een Ultherapy behandeling is erg veilig en dit komt voornamelijk door de visualisatie die het apparaat biedt.

Tanja Jess

Ook Tanja Jess onderging de Ultherapy® behandeling bij Signé Clinics Rotterdam. In de video vertelt ze meer over haar redenen, de behandeling en ervaring.

vimeo-video-thumbnail

De specialist

Een team van cosmetisch specialisten en artsen beoordeelt wat de beste behandeling is voor jouw vraag. Samen stellen zij een deskundig behandelplan op met als hoofddoel: het leveren van een optimaal en natuurlijk elegant resultaat dat naadloos overloopt in jouw signatuur.

De artsen van Signé Clinics werken vanuit de overtuiging en filosofie dat de eigen schoonheid de signatuur vormt. Dit signatuur regeert en dient ten alle tijden intact te blijven en te worden bekrachtigd. Onze specialisten bekrachtigen elementen, (ver)leggen het accent, verfrissen, vereffenen en verjongen.

Subtiel, natuurlijk en elegant.

vimeo-video-thumbnail

Prijzen ultherapy behandeling

Intake
Gratis
Gratis
Full face
€ 2.500,- € 2.200,-

Ultherapy aanbieding full face • geldig t/m september 2023

€ 2.500,- € 2.200,-
Lower Face
€ 1.950,- € 1.800,-

Wangen en onderkin (voor kaaklijn)

Ultherapy aanbieding lower face • geldig t/m september 2023

€ 1.950,- € 1.800,-
Upper Face
€ 700,- € 650,-

Kraaienpootjes, wenkbrauwen en onderoogleden

Ultherapy aanbieding upper face • geldig t/m september 2023

€ 700,- € 650,-
Hals en onderkin
€ 1.400,-
€ 1.400,-
Wangen
€ 1.250,-
€ 1.250,-
Hals
€ 950,-
€ 950,-
Decolleté
€ 825,-
€ 825,-
Onderkin
€ 850,-
€ 850,-
Onderoogleden en kraaienpootjes
€ 400,-
€ 400,-
Browlift
€ 350,-
€ 350,-
Onderoogleden
€ 250,-
€ 250,-

De volledige prijslijst vind je hier.

FAQ

Veelgestelde vragen over Ultherapy

Een Ultherapy behandeling bij Signé Clinics Rotterdam wordt over het algemeen niet als pijnlijk ervaren. Tijdens de behandeling voel je dat er kleine hoeveelheden energie worden afgeleverd. Je zult hierbij slechts een licht tot matig prikkelend gevoel ervaren. Deze prikkeling varieert per persoon. Als je een lage pijngrens hebt, kan de specialist je aanbevelen om een pijnstiller te gebruiken voorafgaand aan de behandeling, om te zorgen voor extra comfort.

Bij Signé Clinics Rotterdam voeren wij de Ultherapy behandeling uit met het echte Ulthera systeem, dat is goedgekeurd door de Amerikaanse Food en Drug Administration (FDA) en bezit de Europese CE-markering. Deze autoriteiten erkennen de werkzaamheid en veiligheid van Ultherapy.

Ultherapy is goedgekeurd om wenkbrauwen, hals, decolleté en het onderste gedeelte van je gezicht en kin te liften en strakker te maken. Wereldwijd zijn al meer dan 1 miljoen behandelingen uitgevoerd met Ultherapy, met bewezen resultaat. 

Na de Ulthera behandeling is er geen hersteltijd en nazorg nodig. Je kunt de dagelijkse activiteiten direct na de behandeling voortzetten. Na de behandeling kan de huid er rood uitzien, maar dit verdwijnt binnen enkele uren. Sommige patiënten ervaren lichte zwelling, gevoeligheid bij aanraking of tintelingen. Deze bijwerkingen zijn mild en van korte duur. Doordat de huid zich op natuurlijke wijze verjongt en er geen chirurgische ingreep nodig is, ontstaan er geen littekens en huidbeschadigingen.

Het resultaat van de Ultherapy behandeling is langdurig. De volgende behandeling is na 2 à 3 jaar pas nodig, afhankelijk van de levensstijl.

Na de Ultherapy behandeling wordt de gelifte en strakkere huid in de loop van 3 à 4 maanden zichtbaar en dit kan nog gedurende 6 maanden verbeteren.

Ultherapy gebruikt een vergelijkbare techniek als bij een hifu behandeling. Hoewel beide behandelingen ultrageluid gebruiken om de natuurlijke huidverjonging te activeren zijn er wel degelijk verschillen. Ultherapy geeft de behandelaar de mogelijkheid om real-time de huidlagen te visualiseren en stelt ze hierdoor in staat om gerichter te werk te gaan. De microgolven dienen op de juiste huidlaag gericht te worden voor het maximale resultaat, dit is per persoon anders. Door de nauwkeurige techniek van Ultherapy zijn de resultaten vaak beter dan bij een gemiddelde hifu behandeling.

Ultherapy gebruikt Micro-focused ultrasound (MFU), terwijl Hifu gebruik maakt van High-Intensity Focused Ultrasound. Het belangrijkste verschil tussen deze twee technieken is de manier waarop de stralen in de diepere lagen van de huid terechtkomen. De MFU-methode is nauwkeurig gericht, terwijl Hifu meerdere stralen toepast die ook bot- en vetweefsel kunnen raken.

Wil je graag geholpen worden?

Onze specialisten helpen je graag verder. Vraag een vrijblijvend consult aan.

Door de fantastische zorg van deze specialiasten voel ik me als herboren. De hele behandeling was als een warm bad.

Judith uit Amsterdam

If you are looking for some awesome, knowledgeable people to work with, these are the guys I highly recommend.

Iris uit Rijswijk