ULTHERAPY® Uniek in zijn soort

Een jonger en frisser uiterlijk zonder operatie. Met Ultherapy® is je huid na slechts één behandeling strakker en steviger! Er is niets zo effectief als de Ultherapy.

ULTHERAPY®, EEN FACELIFT ZONDER INGREEP

Met behulp van innovatieve ultrasound technologie wordt de productie van nieuw collageen gestimuleerd en worden fijne lijntjes en een verslapte huid in het gezicht en de hals effectief behandeld. Deze unieke behandeling werkt naast ultrasound golven en verhitting ook met echo beelden. Geen enkele huid is hetzelfde opgebouwd. De echo beelden maken inzichtelijk welk specifieke gebied collageen stimulatie behoeft. Dit maakt de Ultherapy uniek in zijn soort, zeer veilig en bovenal; buitengewoon effectief.

Ultrasound behandeling & real time visualisation

Ultherapy® maakt gebruik van micro-gefocuste ultrasoundenergie om de huid op natuurlijke wijze te liften en strakker te maken. Door het gebruik van ultrasoundenergie is een operatie niet nodig. Je huidoppervlak blijft onbeschadigd. Een groot voordeel, omdat er daarmee ook geen sprake is van hersteltijd.

Ultherapy voordelen

  • Al na één behandeling zichtbaar effect
  • Eén behandeling volstaat
  • Strakke, stevige en gelifte huid
  • Super veilig en effectief
  • Ultherapy behandeling is vrijwel pijnloos
Schermafbeelding 2021-09-17 om 12.18.30
Schermafbeelding 2021-09-17 om 12.18.40

De ingreep

1. Intake

Onze deskundige huidtherapeut maakt een huidanalyse en bespreekt jouw wensen. Er wordt een behandelplan op maat opgesteld. Er is alle gelegenheid om vragen te bespreken.

2. Behandeling

Allereerst wordt de huid gereinigd en vervolgens afgetekend in zones. Onze huidtherapeut brengt een gel aan voor goede geleiding en plaatst een transducer op de huid. Deze geeft via een scherm inzicht in de opbouw van de huid, waarna nauwkeurig bepaald wordt op welk niveau de behandeling nodig is. 

Tijdens de behandeling wordt gebruik gemaakt van ultrasound energie. De oppervlakte van de huid blijft hierdoor onbeschadigd. De gefocuste energie en de warmte die daardoor ontstaat, stimuleert de aanmaak van nieuw collageen. Het resultaat is een strakkere, stevigere en op den duur gelifte huid. Het wordt ook wel een facelift zonder chirurgische ingreep genoemd. 

Mogelijk is er direct na de behandeling al resultaat zichtbaar, maar dit is tijdelijk. Het lichaam heeft tijd nodig om nieuw collageen aan te maken. Na een periode van drie maanden zal de huid geleidelijk strakker en steviger aanvoelen. 

3. Aftercare

Een Ultherapy behandeling is geen ingrijpende behandeling. Na de behandeling kan de huid wat rood en gevoelig aanvoelen. Dit verdwijnt na een aantal dagen. Laat je huid even tot rust komen, vermijd gezichtsbehandelingen gedurende één week. Na drie tot zes maanden wordt het optimale resultaat van de behandeling zichtbaar. 

Geen downtime
Een groot voordeel van de Ultherapy behandeling is dat je alle dagelijkse activiteiten weer kan oppakken, je hebt dus geen hersteltijd nodig. Om optimaal te genieten van het resultaat raden wij aan om minimaal SPF30 te gebruiken en blootstelling aan de zon te beperken om huidveroudering te voorkomen.

4. Risico

Een Ultherapy behandeling is erg veilig en dit komt voornamelijk door de visualisatie die het apparaat biedt.

Wil je graag geholpen worden?

Onze specialisten helpen je graag verder. Vraag een vrijblijvend consult aan.

De specialist

Een team van cosmetisch specialisten en artsen beoordeelt wat de beste behandeling is voor jouw vraag. Samen stellen zij een deskundig behandelplan op met als hoofddoel: het leveren van een optimaal en natuurlijk elegant resultaat dat naadloos overloopt in jouw signatuur.

De artsen van Signé Clinics werken vanuit de overtuiging en filosofie dat de eigen schoonheid de signatuur vormt. Dit signatuur regeert en dient ten alle tijden intact te blijven en te worden bekrachtigd. Onze specialisten bekrachtigen elementen, (ver)leggen het accent, verfrissen, vereffenen en verjongen.

Subtiel, natuurlijk en elegant.

Prijzen

Intake
Gratis
Gratis
Full face
€ 2500,00
€ 2500,00
Lower Face
€ 1950,00

Wangen, kaaklijn en onderkin

€ 1950,00
Upper Face
€ 700,00

Kraaienpootjes, wenkbrauwen en onder de oogleden

€ 700,00
Decolleté
€ 825,00
€ 825,00
Nek
€ 950,00
€ 950,00
Browlift
€ 350,00
€ 350,00

Door de fantastische zorg van deze specialiasten voel ik me als herboren. De hele behandeling was als een warm bad.

Judith uit Amsterdam

If you are looking for some awesome, knowledgeable people to work with, these are the guys I highly recommend.

Iris uit Rijswijk