Verwijderen van kleine tatoeages

Heb jij spijt van een tatoeage? Wij kunnen kleine tatoeages, gezet met zwarte inkt, verwijderen. Met behulp van een speciale lasertechniek verwijderen onze specialisten jouw tatoeage op een veilige manier.

Wil je graag geholpen worden in onze cosmetische kliniek in Rotterdam of Tilburg?

Onze specialisten helpen je graag verder. Vraag een vrijblijvend consult aan.

Veilig en effectief

Bij Signé Clinics streven we naar een veilige verwijdering van jouw tatoeage. Meerdere laserbehandeling zijn vrijwel altijd noodzakelijk. De hoeveelheid behandelingen is afhankelijk van hoe diep de inkt in de huid zit en hoe dik de tatoeage is gezet. Ook spelen de gebruikte inktsoort, kleuren en hoe de inkt door het lichaam wordt afgevoerd een rol. Onze ervaren specialisten adviseren je graag.

De ingreep

1. Intake

Onze huidtherapeut maakt een analyse van jouw huid, de tatoeage en bespreekt jouw wensen. We bekijken in hoeverre deze wensen haalbaar zijn. Je wordt uitgebreid geïnformeerd over de behandeling en kunt al je vragen stellen. Na het consult maken wij een behandelplan op maat.

2. Behandeling

Voor het verwijderen van een tatoeage maken wij gebruik van de Harmony XL Pro laser. Deze werkt op basis van lichtpulsen. De snelheid van de lichtpulsen zijn zo krachtig dat de inktdeeltjes in jouw huid worden verpulverd. Deze kleine deeltjes worden snel door het lichaam afgevoerd.

3. Aftercare

Na de laserbehandeling treedt er roodheid en zwelling op en voelt het gebied een beetje branderig aan. Het is belangrijk dat je de tatoeage beschermd tegen de zon gedurende de behandelperiode. Vermijd de sauna of zwembad zolang de huid nog niet hersteld is.

4. Risico

De behandeling is veilig. Er bestaat natuurlijk altijd een klein risico op bijwerkingen of complicaties.

Mogelijke risico’s zijn:

  • Roodheid
  • Zwelling
  • Jeuk
  • Branderig gevoel
  • Blaarvorming
  • Korstjes

Gedurende zes weken na de behandeling mag het behandelde gebied niet blootgesteld worden aan UV-straling en moet er een SPF factor 50 worden gebruikt.

De specialist

Een team van cosmetisch specialisten en artsen beoordeelt wat de beste behandeling is voor jouw vraag. Samen stellen zij een deskundig behandelplan op met als hoofddoel: het leveren van een optimaal en natuurlijk elegant resultaat dat naadloos overloopt in jouw signatuur.

De artsen van Signé Clinics werken vanuit de overtuiging en filosofie dat de eigen schoonheid de signatuur vormt. Dit signatuur regeert en dient ten alle tijden intact te blijven en te worden bekrachtigd. Onze specialisten bekrachtigen elementen, (ver)leggen het accent, verfrissen, vereffenen en verjongen.

Subtiel, natuurlijk en elegant.

vimeo-video-thumbnail

Prijzen

De prijzen voor het verwijderen van een kleine tatoeage zijn inclusief btw.

Intake
Gratis

Bij de huidtherapeut.

Gratis
Verwijderen kleine tagoeage
op aanvraag
op aanvraag

Wil je graag geholpen worden?

Onze specialisten helpen je graag verder. Vraag een vrijblijvend consult aan.