huidtherapie in de zomer

Een huidverbeterende behandeling in de zomer bij Signé Clinics Rotterdam of Tilburg? Absoluut!

Een groot deel van onze behandelingen kun je het hele jaar door doen, mits je de nazorgadviezen zorgvuldig naleeft. Ga je op vakantie of veel de zon in, maar wil je wel je huid onderhouden? Kies dan één van onze special summer treatments.

Onze ervaren huidtherapeuten hebben met zorg behandelingen opgesteld die jou de hele zomer door voorzien van een stralende en gezonde huid. De behandelingen zijn, speciaal voor het zomerseizoen, aangepast door gebruik van de juiste doseringen, formules en technieken. Zo geniet je van een heerlijke glow én kun je veilig de zon in!

Wil je graag geholpen worden in onze cosmetische kliniek in Rotterdam of Tilburg?

Onze specialisten helpen je graag verder. Vraag een vrijblijvend consult aan.

SUMMER TREAT

 • Twee behandelingen met producten van SkinCeuticals
 • Met o.a. Gel Peel of een vitamine C masker
 • Inclusief SPF van SkinCeuticals naar keuze
 • Tweede behandeling dient binnen vier weken na de eerste behandeling plaats te vinden

Kosten: € 180,-

SIGNATURE GLOW

 •  Twee behandelingen met producten van SkinCeuticals
 • Met o.a. een milde dermapen behandeling
 • Inclusief SPF van SkinCeuticals naar keuze
 • Tweede behandeling dient binnen vier weken na de eerste behandeling plaats te vinden

Kosten: € 250,-

skinbooster zonder injectables

Doffe, droge en vermoeide huid? De PRX-T33 Skinbooster is een nieuwe, unieke behandelmethode met als doel de structuur en conditie van de huid langdurig te verbeteren. De formule herstelt de huid zonder deze te beschadigen.

Feestje op de planning? Na één behandeling is het resultaat al zichtbaar: de huid heeft meer volume en voelt gladder en steviger aan. Wil je de hele zomer door genieten van een stralende huid? We adviseren een behandelkuur van 4 sessies.

PRX-T33 Skinbooster

 • Geschikt voor alle huidtypen
 • Skinbooster zonder injectables
 • Geen downtime: minimale roodheid en schilvering
 • Kan in elk seizoen worden uitgevoerd (ook in de zomer)

ULTHERAPY® behandeling

Kan ik in de zomer een Ultherapy®️ behandeling ondergaan?” Ja, zeker! Een Ultherapy behandeling is het hele jaar door mogelijk.

Een groot voordeel van de Ulthera is dat het je huid niet beschadigt, omdat er geen sprake is van een operatie. Daarnaast wordt er ook geen gebruik gemaakt van chemische stoffen die je huid in gaan. Met Ultherapy is er geen chirurgische ingreep nodig om hangende oogleden, verslapte huid in de hals en in het gezicht of fijne lijntjes in de decolleté te verminderen.

Ook is er geen sprake van “downtime” (hersteltijd). Je kunt direct na de behandeling je dagelijkse activiteiten weer oppakken. Er zijn geen beperkingen of speciale vereisten. Na de behandeling kan je huid een beetje rood of gezwollen zien, maar dit verdwijnt binnen enkele uren.

huidtherapie behandelingen

In onze moderne cosmetische kliniek in Rotterdam en Tilburg bieden wij diverse huidtherapie behandelingen aan, wellicht vind je dit interessant:

Wil je graag geholpen worden in onze cosmetische kliniek in Rotterdam of Tilburg?

Onze specialisten helpen je graag verder. Vraag een vrijblijvend consult aan.

De specialist

Een team van cosmetisch specialisten en artsen beoordeelt wat de beste behandeling is voor jouw vraag. Samen stellen zij een deskundig behandelplan op met als hoofddoel: het leveren van een optimaal en natuurlijk elegant resultaat dat naadloos overloopt in jouw signatuur.

De artsen van Signé Clinics werken vanuit de overtuiging en filosofie dat de eigen schoonheid de signatuur vormt. Dit signatuur regeert en dient ten alle tijden intact te blijven en te worden bekrachtigd. Onze specialisten bekrachtigen elementen, (ver)leggen het accent, verfrissen, vereffenen en verjongen.

Subtiel, natuurlijk en elegant.

vimeo-video-thumbnail

Wil je graag geholpen worden?

Onze specialisten helpen je graag verder. Vraag een vrijblijvend consult aan.